RANGKAIAN PRODUK BEAUTY GARDEN WORLWIDE

SPA & MA METRNITY SET BEAUTY GARDEN

HARGA MURAHCHEAP : RM280

HARGA PASARAN : RM330
 HARGA TERMASUK GST

SEM RM15.15
SS RM25

Spa & ma maternity set beauty garden

Spa & ma maternity set beauty garden

Spa & ma maternity set beauty garden

Spa & ma maternity set beauty garden
 
SPA & MA MATERNITY SET: RAWATAN TEMPOH BERPANTANG YANG TERBAIK UNTUK MINDA, FIZIKAL & SPIRITUAL

 • Spa & Ma Maternity Set didatangkan dengan tiga gabungan elemen yang penting iaitu minda, fizikal dan spiritual. Bagi kami di Beauty Garden Worldwide, kesihatan dan kecantikan sebenar adalah berpaksi kepada tiga elemen ini. Minda yang tenang tanpa sebarang kecelaruan, badan (fizikal) yang sihat tanpa sebarang keletihan dan juga jiwa (spiritual) yang tenang tanpa sebarang gangguan emosi. Ketiga-tiga elemen ini adalah sangat penting bagi semua ibu yang sedang berpantang dan oleh kerana itulah kami memastikan supaya kesemua 11 produk yang terdapat di dalam Spa & Ma Maternity Set ini mempunyai kesemua elemen penting tersebut.
 • Tanpa minda yang tenang, ia akan mendatangkan gangguan emosi yang ketara sehingga menyebabkan masalah psikologi atau penyakit mental ataupun lebih dikenali sebagai meroyan. Selain daripada itu para ibu juga perlu menyesuaikan diri dengan perubahan fizikal seperti payudara yang membengkak mahupun susuk tubuh yang tidak lagi menarik. Tanpa jiwa yang tenteram, gejala kemurungan selepas bersalin juga boleh berlaku. Para ibu yang mengalami perubahan emosi dan gangguan psikologi boleh memberi kesan yang negatif bukan sahaja terhadap diri mereka sendiri tetapi juga kepada bayi yang baru dilahirkan.
 • Kami memastikan elemen minda, fizikal dan spritual ini diterap ke dalam semua produk yang terkandung di dalam Spa & Ma Maternity Set dengan kombinasi aroma yang sungguh mengasyikkan umpama di spa. Aroma yang segar mampu memberi ketenangan kepada sesiapa yang menggunakannya. Seorang ibu perlu sentiasa sihat semasa menjaga bayi mereka serta harus berusaha untuk mengembalikan kesegaran tubuh supaya dapat kembali melakukan aktiviti harian dengan lebih bertenaga. Bagi para ibu yang mengamalkan tradisi berpantang setiap kali selepas melahirkan zuriat pastinya ia dapat memberikan kesan positif yang berpanjangan kepada mereka. 
______________________________________
JAMU RATU DARA BEAUTY GARDEN
60 KAPSUL


HARGA MURAHCHEAP : RM 34
HARGA PASARAN : RM 35
 HARGA TERMASUK GST

SEM RM7
SS RM10
Khasiat Jamu Ratu Dara Beauty garden :

 • Berkesan merapatkan dan menghangatkan bahagian keintiman wanita persis perawan
 • Mengembalikan tenaga batin wanita
 • Merawat keputihan dengan sangat berkesan
 • Melancarkan perjalanan haid
 • Membantu mengatasi sengugut ketika haid
 • Membantu normalkan semula kitaran haid
 • Membantu mengeluarkan sisa-sisa darah haid yang tidak lawas
 • Sangat berkesan untuk membuang angin dalam badan
 • Membantu mengatasi sakit urat
 • Membantu menghilangkan lesu dan letih badan
 • Memulihkan kembali tenaga
 • Membantu melancarkan peredaran darah
 • Membantu membuang toksin dalam badan
 • Mengecut dan menguatkan rahim bagi wanita lepas bersalin
 • Membantu memperbanyakkan air susu ibu
 • Membantu memulihkan dalaman wanita yang keguguran
 • Meningkatkan kesuburan wanita
 • Membantu mendapatkan zuriat
 • Melawaskan pembuangan air besar dan kecil
 • Membantu menurunkan berat badan
 • Membantu mencegah barah payudara dan rahim
 • Membantu mecantikkan kulit dan menjadikan muka segar kemerah-merahan
 • Seri awet muda dan melambatkan penuaan


Seawal amalan Jamu Ratu Dara, herba-herbanya bertindak melalui 3 fasa:

Fasa Pertama (Mencuci dan Membuang)

Pada fasa pertama ini, herba-herba unik Jamu Ratu Dara akan bertindakbalas mencuci dan membuang segala toksin, darah kotor, keputihan dan sisa2 haid/buangan yg tersangkut dengan kadar yang optima bagi badan. Sedikit ketidakselesaan mungkin berlaku pada fasa ini tetapi tidak lama & ditahap ringan. Pengambilan air masak yg banyak setiap hari amat penting pada peringkat ini bagi membantu mempercepatkan proses ini.

Fasa Kedua (Merawat)

Ketika proses mencuci & menyahtoksin berlaku, herba2 hebat Jamu Ratu Dara juga bekerja secara selari merawat bahagian dalaman wanita agar kembali kepada keadaan asal yang optima. Pada fasa ini, Jamu Ratu Dara membantu melancarkan peredaran darah, mengembalikan elastisiti dalaman vagina dan rahim dan juga berupaya merawat luka-luka dalaman bagi yg lepas bersalin.

Fasa Ketiga (Mencegah)

Setelah dalaman wanita berada di tahap yg sihat dan terbaik, herba-herba hebat Jamu Ratu Dara akan berterusan membekalkan khasiat-khasiat yg penting bagi badan supaya dalaman anda sentiasa berada ditahap yang terbaik dan seterusnya dapat membantu mencegah berlakunya penyakit2 yg berisiko.

cara Pengambilan Jamu Ratu Dara


Untuk Yang Sudah Berkahwin
 1. Makan 2 kapsul pagi (selepas makan) & 2 kapsul sebelah malam utk 1 minggu yang pertama.
 2. Minggu ke-2 dan seterusnya, makan 2 kapsul setiap hari sehingga datang bulan.
 3. Ketika haid, perlu hentikan pengambilan Jamu Ratu Dara.
 4. Selepas habis haid, ulangi langkah-langkah diatas kembali.
*Pada bila-bila masa sahaja, anda boleh menambah dos kepada maksima 4 kapsul sehari sekiranya anda perlukan ekstra tenaga, ekstra rapat, alami keputihan yg ekstra & perlukan ekstra khasiat-khasiat lain di dalam Jamu Ratu Dara. Badan anda, hanya anda yg tahu
Untuk Ibu Menyusu
 1. Makan 1 biji kapsul selepas makan, selama 3 hari berturut-turut untuk lihat keserasian bayi terhadap herba Jamu Ratu Dara.
 2. Jika bayi anda tidak meragam atau cirit-birit, boleh teruskan pengambilan ke 2 biji kapsul sehari.
 3. Jika bayi anda tidak serasi, sila kurangkan dos ke 1 biji kapsul sehari semula.
**Kebanyakan ibu menyusu yang mengikuti aturan di atas, lazimnya tiada sebarang masalah yang dihadapi oleh bayi mereka, malah diperakui dapat membantu membanyakkan air susu ibu.
Untuk Yang Belum Berkahwin (Gadis)
 1. Makan 1 kapsul pagi (selepas makan) & 1 kapsul sebelah malam utk 1 mggu yg pertama.
 2. Minggu ke-2 dan seterusnya, makan 1 kapsul setiap hari sehingga datang bulan.
 3. Ketika haid, perlu hentikan pengambilan Jamu Ratu Dara.
 4. Selepas habis haid, ulangi langkah-langkah diatas kembali.
**Pada bila-bila masa sahaja, anda boleh menambah dos kepada maksima 4 kapsul sehari sekiranya anda perlukan ekstra tenaga, alami keputihan yg ekstra & perlukan ekstra khasiat-khasiat lain di dalam Jamu Ratu Dara. Badan anda, hanya anda yg tahu.
Untuk Pesakit Darah Tinggi / Diabetes
 1. Makan 1 biji kapsul selepas makan, selama 3 hari berturut-turut untuk lihat keserasian badan anda terhadap herba Jamu Ratu Dara.
 2. Jika badan anda tidak menunjukan sebarang alahan, boleh tambahkan dos kepada 2 biji kapsul setiap hari. Dos maksima untuk anda adalah 2 biji kapsul setiap hari sahaja.

Tips dan larangan


Tips Pengambilan:
 • Pastikan anda minum air yang banyak untuk kesan yang lebih baik.
 • Lihat tahap penerimaan badan anda. Sesuaikan mengikut tahap penerimaan badan masing-masing.
 • Ini adalah persediaan herba tradisional yg terpilih.

Larangan:
Wanita mengandung TIDAK DIBENARKAN makan Jamu Ratu Dara. Sila hentikan pengambilan Jamu Ratu Dara ketika haid untuk berikan tubuh anda masa untuk rehat dari pengambilan Jamu Ratu Dara. Boleh sambung semula selepas habis haid.

Soalan Lazim Mengenai Jamu Ratu Dara


S: Mengapakah saya mengalami rasa pening, mengantuk, mual, berdenyut di payudara dan ari-ari dan keluar keputihan yang sangat banyak selepas cuba Jamu Ratu Dara?
J: Jika anda mengalami pening2, mengantuk, rasa mual, payudara dan ari-ari rasa berdenyut, keluar keputihan yg banyak pada awal pengambilan, itu adalah normal dan merupakan tindak balas dari herba dalam Jamu Ratu Dara (JRD). Segala tindak balas adalah bergantung kepada antibodi dan ketahanan badan masing-masing. Setiap tindakbalas ini juga berbeza diantara setiap individu. Tindakbalas ini hanyalah sementara dan akan apabila proses detox selesai nanti.
S: Boleh terangkan apa punca pening kepala, mengantuk dan keluar keputihan/ketulan darah yang agak banyak? Adakah ia merupakan tindak balas awal yang berlaku selepas saya mula mengamalkan Jamu Ratu Dara?
J: Ya, apa yang berlaku adalah proses tindak balas awal di sebabkan proses detox atau nyah-toksin oleh herba Jamu Ratu Dara terhadap tubuh anda. Berikut adalah penerangan yang lebih terperinci untuk info anda :
i)              Pening kepala.
Pening kepala terjadi disebabkan oleh metabolisme di dalam badan yang rendah dan proses ini membantu meningkatkatkan kembali metabolisme badan. Untuk mengatasi masalah tersebut minum banyak air kosong. Sekurang-kurangnya minima 8 gelas satu hari sehingga ke 2 liter sehari. Lagi banyak anda minum, lagi bagus untuk tubuh anda.
ii)             Mengantuk atau penat di peringkat awal pegambilan Jamu Ratu Dara.
Ia adalah tindak-balas pemulihan dan berlaku hanya sementara sahaja. Itu adalah tanda banyak toksin didalam badan. Ini kerana tahap kolesterol di dalam badan terlalu tinggi dan toksin yg banyak di dalam badan. Proses penurunan kolesterol dan penyingkiran toksin akan menyebabkan tindak balas ini berlaku untuk beberapa hari sahaja. Insya’Allah anda akan kembali normal dan segar selepas itu.
iii)            Keluar keputihan yang banyak.
Itu adalah normal.Teruskan makan Jamu Ratu Dara. Ianya adalah sebahagian dari proses pemulihan. Selepas seminggu (mungkin lebih lama) keadaan akan pulih seperti biasa bergantung kepada tahap dan serius mana keputihan yang dialami oleh individu tersebut. Tempoh yang diambil untuk menghilangkan keputihan iniadalah berbeza bagi setiap individu. Pengambilan yang konsisten akan dapat menghilangkan terus keputihan dan juga bau yang tidak menyenangkan.
iv)          Sakit atau rasa berdenyut di bahagian ari-ari dan payudara.
Sakit  di bahagian ari-ari atau payudara adalah normal dan ia cuma sementara kerana dalam proses membaik pulih kan rahim dan payudara tersebut. Untuk bahagian ari-ari  ini , ia adalah kerana rahim anda tidak berapa sihat. Mungkin ada masalah dalaman. Jika rahim tidak sihat, muka pun kurang berseri.
S : Semasa pengambilan Jamu Ratu Dara, bolehkah seseorang itu mengambil makanan tambahan, vitamin, pil perancang atau lain-lain supplement?
J : Jamu Ratu Dara di buat 100% daripada herba-herba terpilih yang berkhasiat dalam proses penyembuhan dan kesegaran tubuh badan. Tiada sebarang masalah tetapi di nasihatkan untuk menjarakkan masa pengambilan antara ubat-ubatan lain itu sekurang-kurangnya 2 jam – 4 jam.
S : Siapakah yang DI LARANG untuk makan dan mengamalkan Jamu Ratu Dara ini?
J : Ibu yang mengandung DI LARANG makan Jamu Ratu Dara.
S: Adakah boleh mengamalkan Jamu Ratu Dara selepas bersalin normal / bersalin secara pembedahan?
J : Bagi ibu yang baru melahirkan anak sama ada secara normal atau pembedahan boleh mengambil Jamu Ratu Dara pada hari ke-20 dalam pantang. Jamu Ratu Dara dapat mengembalikan tenaga, menegangkan kembali otot-otot dalaman, menyembuh luka bersalin, memulihkan dalaman dan menyempitkan lagi faraj dan boleh mengecutkan rahim.
S : Jamu Ratu Dara panas tak? Boleh membantu mendapatkan zuriat?
J : Jamu Ratu Dara tidak panas. Insya-Allah boleh membantu menyuburkan rahim dan membantu untuk menambahkan kesempurnaan hubungan suami isteri. Ramai pengguna Jamu Ratu Dara sudah berjaya mengandung. Tetapi kami tidak menjanjikan  makan sebotol dua, anda terus mengandung ya. Usaha, doa, tawakal dan yakin untuk hasil yang lebih baik.
S : Ibu menyusu boleh makan Jamu Ratu Dara tak?
J : Ibu menyusu boleh makan Jamu Ratu Dara. Berikut adalah cara pengambilan yang di sarankan bagi ibu menyusu badan :
1. Makan 1 biji kapsul selepas makan, selama 3 hari berturut-turut untuk lihat keserasian bayi terhadap herba Jamu Ratu Dara.
2. Jika bayi anda tidak meragam atau cirit-birit, boleh teruskan pengambilan ke 2 biji kapsul sehari.
3. Jika bayi anda tidak serasi, sila kurangkan dos ke 1 biji kapsul sehari semula.
**Kebanyakan ibu menyusu yang mengikuti aturan di atas, lazimnya tiada sebarang masalah yang dihadapi oleh bayi mereka, malah diperakui dapat membantu membanyakan air susu ibu.
S : Adakah Jamu Ratu Dara boleh membantu melancarkan sistem kitaran haid yang tidak teratur?
J : Salah satu khasiat Jamu Ratu Dara adalah membetulkan sistem kitaran haid bagi yang mengalami masalah haid tidak teratur. Alhamdullillah ramai yg telah dapat mengatasinya.
S : Mengapa setelah mengambil Jamu Ratu Dara, darah haid saya keluar dengan banyak dari biasa?
J : Itu adalah tindak-balas positif kerana ia melancarkan pengaliran darah haid anda. Darah haid memang perlu di keluarkan dengan kadar yang sepatut nya agar tidak tertinggal didalam rahim. Jika haid tidak lawas dan keluar sedikit sahaja di khuatiri kelak akan menimbulkan masalah rahim dimasa akan datang.
S : Wanita yang belum berkahwin( gadis) boleh mengamalkan Jamu Ratu Dara tak?
J : Boleh. Jika anak dara dan belum berkahwin, memadai dengan sebiji ke dua biji sehari sahaja. (Pengambilan jamu perlu di amalkan secara berpanjangan. Bermula dari anak dara sehinggalah melangkah ke fasa perkahwinan dan seterusnya memasuki alam keluarga dan bekeluarga)
S:Adakah Jamu Ratu Dara boleh menguruskan badan?
J : Jamu Ratu Dara BUKAN produk utk menguruskan badan. Ia merupakan produk herba yang khusus utk kesihatan dalaman wanita. Tetapi Jamu Ratu Dara sangat berkesan untuk melawaskan pembuangan. Sedikit sebanyak mungkin boleh membantu untuk mengurangkan berat badan. Kurangkan makanan berminyak dan berlemak. Wajibkan pengambilan air masak yang banyak.
S : Sejauh mana Jamu Ratu Dara boleh membantu hubungan intim suami isteri?
J : Ini adalah terbukti dan telah ramai yang berpuas hati. Para isteri yang mempunyai masalah semasa melakukan hubungan intim pasti akan dapat menghangatkan kembali hubungan bersama suami.
**Tips – Amalkan memakan Jamu Ratu Dara 2 biji pagi dan 2 biji malam. Cuti dari bersama suami selama 3-5 hari. Selepas tempoh bercuti dan berpantang selama 3-5 hari tamat,  cuba bersama dengan suami anda. Pasti akan rasa perbezaanya! Hangat seperti malam pertama..
PERINGATAN – Tindak-balas dan testimoni adalah berbeza-beza mengikut individu dan keserasian badan masing-masing. Jika anda tidak biasa / tidak pernah makan jamu, mulakan dgn dos yang sedikit dahulu supaya badan anda tidak terkejut dengan tindak balas herba ini. Badan anda, anda yang tahu...
________________________________________________________________________


RATU MIRIFICA PLUS BEAUTY GARDEN
60 KAPSUL

HARGA MURAHCHEAP : RM 46.70
HARGA PASARAN : RM50
 HARGA TERMASUK GST

SEM RM7
SS RM10


KEISTIMEWAAN & KHASIAT RATU MIRIFICA PLUS BEAUTY GARDEN :

 • Membesar dan membentuk payudara remaja.
 • Membentuk dan menganjalkan payu dara wanita berumur.
 • Meransang pembentukan otot-otot payu dara
 • Memantap & memejalkan punggung
 • Mencerah, menghalus & gebukan kulit.
 • Optimakan hormon wanita.
 • Mencantikkan pertumbuhan kuku yang lebih sihat.
 • Melambatkan rambut beruban.
 • Merangsang pertumbuhan rambut baru yg sihat.
 • Menambah tenaga & kecergasan serta mengekalkan kesegaran tubuh
 • Membantu mengatasi masalah sukar tidur.
 • Mengetatkan vagina & menambahkan keintiman
 • Membantu mengatasi masalah kekeringan vagina.
 • Membantu melambatkan menopous.
 • Agen anti-penuaan, lebih muda berbanding usia sebenar.

KHASIAT KEPADA KESIHATAN
- Menambahkan kesegaran, tenaga dan meingkatkan kadar libido (ketahanan)
- Membantu melambatkan proses pra menopos
- Membantu mengembalikan semula kewanitaan bagi mereka yang telah menopos
- Membantu untuk menstabilkan mood yang berubah-rubah akibat kekurangan estrogen dalam tubuh

KHASIAT KEPADA KULIT
- Menegangkan dan menghaluskan struktur kulit
- Mengurangkan garis-garis halus dan kedutan
- Mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
- Menyihatkan kulit yang kusam agar kembali berseri
- Mengecilkan liang pori kulit dan mengurangkan minyak
- Melembutkan kulit-kulit kurang kasar, kering dan bersisik.
- Membantu menghilangkan lebam bawah mata
- Melambatkan proses penuaan (awet muda)

KHASIAT KEPADA KUKU
- Mencegah kuku dari menjadi rapuh dan pucat
- Menggalakkan pertumbuhan kuku yang lebih sihat agar lebih bersinar

KHASIAT KEPADA RAMBUT
- Mencegah rambut dari menjadi lemah dan tidak bermaya
- Menggalakkan pertumbuhan rambut baru
- Mengawal keguguran rambut
- Melambatkan proses rambut beruban
- Menjadikan rambut lebih sihat dan bermaya

KHASIAT KEPADA PAYUDARA & PUNGGUNG
- Menganjalkan dan memejalkan kembali payudara dan punggung yang leper dan mengendur
- Memantapkan lagi bentuk menjadikan ia lebih padat dan penuh
- Membesarkan kembali payudara yang mengalami pertumbuhan yang terbantut
- Menegangkan dan menstabilkan kedudukan payudara
- Mencerahkan puting dan menghilangkan kedutan di sekitar payudara
- Mengekalkan kecantikan payudara yang sedia besar tanpa membesarkannya lagi, sebaliknya payudara akan kelihatan lebih cantik dan terletak

  KHASIAT KEPADA BADAN
- Membantu melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak
- Membentuk badan
- Mencantikkan badan

Soalan lazim mengenai Ratu Mirifica Plus


S: Siapakah yang boleh mengambil Ratu Mirifica Plus?
J : Wanita yang telah melebihi umur  20 tahun, wanita yang mementingkan kecantikan kulit, kuku dan rambut, wanita mengalami simpton pra-menopos, sudah menopos, wanita yang mempunyai ketidak-stabilan hormon dan wanita yang mempunyai payudara dan punggung kecil, kendur dan leper.
S: Mengapa semasa mengambil Ratu Mirifica Plus (RMP) saya rasa berdenyut-denyut di bahagian payudara, punggung dan ari-ari?
J : Itu adalah normal dan merupakan tindak balas dari herba dalam Ratu Mirifica Plus (RMP) Segala tindak balas adalah bergantung kepada antibodi dan ketahanan badan masing-masing. Setiap tindakbalas ini juga berbeza diantara setiap individu. Tindakbalas ini hanyalah sementara dan akan hilang nanti. Bykkan minum air. Fikir positif untuk hasil positif.
S: Ibu menyusu boleh tak makan Ratu Mirifica Plus?
J: Tidak boleh. Boleh makan bila tempoh menyusu berakhir nanti
S : Siapakah yang DI LARANG mengambil Ratu Mirifica Plus?
J : Ibu menyusu, ibu mengandung, wanita sedang haid dan wanita yang mempunyai sejarah cyst dan kanser  DI LARANG makan Ratu Mirifica Plus. Wanita yang berumur kurang dari 20 tahun juga TIDAK DI BENARKAN mengambil Ratu Mirifica Plus kerana hormon belum berkembang sepenuhnya.
S: Jika saya mengambil pil perancang, bolehkan saya mengamalkan Ratu Mirifica Plus?
J : Boleh. Makan seperti biasa dan jarakkan maa pengambilan antara satu dengan lain sekurang-kurangnya 2-4 jam. Pil perancang selalunya makan malam sebelum tidur, anda boleh ambil Ratu Mirifica Plus di waktu lain.
S : Bolehkah makan Ratu Mirifica Plus semasa haid?
J : Tidak boleh. Semasa haid, haruslah hentikan pengambilan Ratu Mirifica Plus. Boleh sambung makan Ratu Mirifica Plus selepas habis period.
S: Bolehkah Ratu Mirifica Plus mengatasi masalah rambut saya yang gugur dan nampak tidak bermaya  serta masalah kuku saya nampak pucat dan senang rapuh ?
J: Boleh. Amalkan makan Ratu Mirifica Plus dengan konsisten untuk penghasilan rambut yang sihat  dan ia juga akan membantu menghasilkan kuku sihat, nanti kuku juga akan nampak merah dan tidak pucat lagi.
S: Semasa mengambil Ratu Mirifica Plus, bolehkah saya mengambil ubatan hospital / vitamin / suplimen dari produk lain?
J : Boleh tetapi perlu di jarakkan masa pengambilan antara satu dengan lain sekurang-kurangnya 2-4 jam antara satu dengan lain. Minum banyak air untuk hasil yang lebih baik. Tetapi jika produk lain itu juga mengandungi herba mirifica juga, anda hendaklah memilih mana-mana salah satu yang serasi dengan badan. Di sarankan, jangan makan kedua-duanya dalam masa yang sama.
S: Berapa lama kesan untuk payudara dan punggung akan di rasai?
J : Kesan dan tindak balas adalah berbeza-beza antara satu dgn lain dan ia bergantung pada badan masing-masing. Apa yang perlu, makan dengan konsisten untuk hasil yang positif dan dalam masa seawal 7 hari akan rasai perubahannya.
S: Adakah Ratu Mirifica Plus boleh  membantu masalah kulit kering, nampak bersisik dan berkedut?
J : Sudah tentu. Jika anda makan dengan konsisten, beri badan masa untuk serasi dan anda akan dapati kulit anda akan mula lembab. Bila tiada lagi kulit kering, kulit anda akan nampak lebih anjal, tegang dan gebu.
S : Saya mempunyai masalah dingin bersama suami dan kurangnya keinginan untuk melakukan hubungan intim, bolehkah Ratu Mirifica Plus membantu saya?
J: Herba yang terkandung di dalam Ratu Mirifica Plus ini akan membantu memulihkan masalah tersebut. Makan konsisten kerana Ratu Mirifica Plus ini akan membantu merapatkan vagina, membantu memulihkan masalah kekeringan di bahagian intim dan menambahkan keinginan bersama suami.
S : Saya memang telah mengamalkan Jamu Ratu Dara, boleh tak nak makan Ratu Mirifica Plus juga?
J: Boleh. Sangat di galakkan. Makan Jamu Ratu Dara 2 bj pagi dan Ratu Mirifica Plus 2 bj malam. Bykkan minum air utk kesan yg lebih baik. Jamu Ratu Dara & Ratu Mirifica Plus adalah merupakan gandingan mantap wanita menghampiri kesempurnaan.
PEMBELIAN SECARA BORONG JAMU RATU DARA MURAH / RATU MIRIFICA PLUS SILA EMAIL KAMI :

NAMA

LOKASI

KUANTITI

PRODUK

murahcheaponline@gmail.com

like dan add page kami :

https://www.facebook.com/murahcheaponlineI


https://www.facebook.com/murahcheaponline


Share on Google Plus

About murahcheaponline cantikbeautymall

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
  Blogger Comment