TERBARUUU !!! ALPHA LIPID SDII UPGRADED FORMULA






 
 HARGA MURAHCHEAP & PASARAN 
 RM 180


ISI KANDUNGAN : 420gm
Berperasa vanila. sedap :)

Kelebihan formula baru ini dapat memberikan kesan 2x ganda lebih hebat daripada SLIM DIET 2.. Formula terbaru ini juga diperkayakan dgn kandungan green tea+fiber+high protein+ 9 jenis essential asid amino+11 vitamins+12 minerals.. ALPHA LIPID SD II ini dapat bantu anda turunkan berat badan dengan pantas sebanyak 5kg seminggu dengan hanya 1tin sahaja.

*ALPHA LIPID SDII MEAL SUPPLEMENT POWDER*

  • Direka dengan bahan-bahan untuk menyokong keseimbangan gula darah, kekenyangan di antara waktu makan yang tetap dan jisim otot yang sihat 
  •  
    SDII membantu untuk mengekalkan berat badan yang sihat. Sebahagian daripada program pengurusan berat badan yang termasuk perubahan diet dan senaman.

  • Satu campuran berkualiti tinggi yang komprehensif yang terdiri daripada protein soya bukan-GMO (75%), serat, ekstrak daun teh hijau, vitamin dan mineral.

  • Suplemen minuman SDII tidak mengandungi pemanis tiruan atau perisa dan membantu untuk memastikan bahawa tubuh anda mempunyai semua nutrien penting termasuk protein supaya lemak dibakar, sementara anda masih dapat mengekalkan jisim otot dan ketegangan. Setiap hidangan menyediakan 10 gram protein yang boleh digunakan untuk keperluan harian anda. 

*****************************************
KELEBIHAN ALPHA LIPID SD11 BARUU !! 
*****************************************


1) MEMPUNYAI TAMBAHAN EKSTRAK GREEN TEA
- Membantu meninggikan metabolisma
- Meningkatkan penggunaan tenaga
- Merangsang badan membakar lemak
- Bahan Antioksida yang kuat
- Pemeliharaan Jantung
- Antibacterial & Antiviral

2) MEMPUNYAI TAMBAHAN SERAT
 

- Membantu sistem penghadaman (melawaskan)
- Memberi rasa kenyang lebih lama (elak gastritis)

3) MEMPUNYAI FORMULA TINGGI PROTEIN

- Memperbaiki jisim otot
- Meningkatkan metabolisma

4) MEMPUNYAI FORMULA ALPHA LIPID


- Formula ALPHA LIPID untuk penyerapan nutrien2 dan vitamin yang lebih baik!





****************************************
SEMUA DI ATAS BERFUNGSI UNTUK MENJADIKAN
***************************************
-Tiada kesan kelaparan terlampau
-Tiada ketagihan kepada makanan berkarbohidrat dan manis
- Kawalan gula darah lebih baik
- Merangsang tindakbalas insulin yang lebih berkesan
- Lebih bertenaga (Tiada keletihan ketika berdiet)
- Memelihara jisim otot dan ton kulit (Tidak mengendur)



 *******************************************
 CARA PENGGUNAAN SDII BARU
 ( SAMA SEPERTI SDII LAMA ) : 
********************************************
4 kali sehari hari kebiasaannya ialah seperti dibawah @ boleh diubah:
 

    • 2 scoop sebelum sarapan
    • 2 scoop sebelum makan tengahari
    • 2scoop sebelum minum petang
    • 2 scoop sebelum makan malam
    (Sekiranya selepas makan anda terlupa nak minum SD2 sebelum makan, boleh terus minum selepas makan, tidak menjadi masalah)


    Secara ringkas untuk mendapat hasil optima;

    • 4 hidangan slim diet mesti dianggap "wajib" untuk sehari.
    • Anda mesti makan sekurang2nya 3 kali lauk protein + sayur2an yg bukan jenis berubi.
    • Tinggalkan sekejap karbohidrat tinggi seperti nasi,roti,mee,bihun,laksa,pasta dan yang seangkatan dengannya(bukan selamanya tau).
    • Minum 2 liter air secukupnya. lebih 2 liter pun oke :)
    • Hindarkan juga makanan bergula,berlemak dan berkafein spt teh & kopi.
    • Masukkan dalam hidangan 2 sudu besar minyak zaitun dalam hidangan.
    • 1 sudu besar cuka epal boleh dibancuh dgn sd2 atau  bancuhlah bersama air kosong atau masukkan dalam hidangan salad mentah anda.
    • Pastikan sertai senaman ringan selama 30 minit (lebih senaman amat digalakkan )




    Macam tak percaya, tapi itulah yg terjadi kepada saya apabila berat badan saya telah turun dari 75kg kepada 60kg selepas minum SD2 dalam masa 3 bulan sahaja. Yang paling best, saya menjalani program diet SD2 tanpa perlu berlapar. Jeans yang dulunya saiz 34 juga telah menurun kpd saiz 28. Selain itu, kulit saya juga menjadi semakin cerah dan halus kerana SD2 merupakan produk 100% berasaskan soya yg memang terbukti berkesan untuk kecantikan kulit. Terima kasih SD2. Disamping dapat menguruskan badan,saya juga dapat mencantikkan kulit..
    Baru-baru ini saya balik Jb selama seminggu, pergi jumpa kawan-kawan dan saudara mara.. the best part is, semua orang terperanjat dengan penampilan terbaru saya yang jauh lebih kurus dari sebelum ni. Masing-masing sibuk bertanyakan rahsia macam mana aku boleh kurus. Hasilnya, 20 tin SD2 telah terjual kerana SD2 lah saya dapat bentuk badan saya macam zaman jadi stewardess dulu.. I love u sd2.. mmmuahhhh!!!  (K)
    Share on Google Plus

    About murahcheaponline cantikbeautymall

    This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
      Blogger Comment