MINYAK ANUGERAH PEMANIS DIRI ( MERAH )

MINYAK MENAIKKAN SERI & PEMANIS

HARGA MURAHCHEAP : RM 42HARGA PASARAN : RM 48


Semua orang inginkan dirinya disayangi dan disenangi oleh orang lain. Seorang ketua perlu mempunyai perwatakan yang boleh mempengaruhi orang bawahannya. Seorang ahli perniagaan perlu mempunyai aura yang positif supaya dapat menarik perhatian pelanggan dan melariskan perniagaannya. Seorang teruna atau dara yang sudah cukup syarat mahu jodohnya dicepatkan tanpa perlu runsing lagi.

Sebab itulah Minyak Kasturi Anugerah - Untuk Menaikkan Seri dan Pemanis dibuat khas untuk menaikkan seri dan memulihkan aura di dalam diri anda, disenangi ramai dan dipercepatkan jodoh.

Gabungan minyak kasturi beserta ayat-ayat al-Quran dan doa-doa terpilih menjadikan Minyak Kasturi Anugerah ini pilihan utama anda.

Antara ayat-ayat syifa’ dan doa-doa khusus yang dibacakan selain 30 juzuk al-Quran untuk menghasilkan Minyak Kasturi Anugerah:

• Ayat-ayat Ruqyah• Ayat Ruqyah Jibril
• Ayat Ruqyah Nabawiyyah• Selawat syifa’
• Doa-doa syifa’• Selawat Tafrijiyyah
• Pendinding al-Muawwizat• Saiyidul istighfar (penghulu taubat)
• Ayat Kursi• Ayat penawar seribu guna
• Ayat pendamaian• Doa pengasih
• Doa seri wajah• Doa pelaris perniagaan
• Doa penyejuk• Salam sulaiman
• Solat hajat
********************************************************
Tertib Penggunaan Minyak Anugerah Menaikkan Seri dan Pemanis Diri

********************************************************
     
  • Berdiri menghadap kiblat
  • Bacakan Al-Fatihah
  • Sapukan sedikit Minyak Anugerah di telapak tangan, digosok kedua-dua telapak tangan sambil lafazkan niat anda kepada Allah SWT.
  • Disapukan naik dari hujung kaki ke hujung kepala sambil membaca selawat
  • Ulangi titisan Minyak Anugerah di telapak tangan, digosok kedua-dua tapak tangan dan diusap muka dengan arah menaik sambil membaca selawat sebanyak 3 kali
Mandian Seri:

  • Dicampurkan titisan Minyak Anugerah ke dalam air mandi
  •  Pusing air mengikut pusingan tawaf (arah lawan jam) sambil berselawat sebanyak 3 kali dan mandi 
**********************
TESTIMONI
**********************“Disuruh cermin muka oleh suami… hati isteri mana yang tak punah!”

Dapatkah anda bayangkan perasaan seorang isteri jika si suami mengelak untuk memandang muka isteri, seolah-olah benci padanya? Itulah ujian Allah yang pernah ditanggung oleh Atilla, 43 tahun dari Selangor.
“Sebelum ini, hubungan kami sesama suami isteri tidak ada cacat cela dan bahagia,” ujar Atilla memulakan perbualan. “Tapi sejak kebelakangan ini, kasih sayang dari suami semakin hilang dan dia seolah-olah benci memandang saya. Asal nampak saja muka saya, dia marah tanpa sebab. Semakin hari semakin meluat dia tengok saya. Padanya muka saya tak berseri, suram dan hodoh. Yang paling saya kecewa sekali apabila dia cakap pada saya supaya cermin muka sendiri,” ujar Atilla dengan linangan air mata.
Tambah Atilla lagi, “Saya agak aktif dalam jualan langsung. Tetapi sejak masalah ini timbul, banyak ‘customer’ saya melarikan diri. Kalau saya jumpa mereka, majoriti daripada mereka mesti menegur muka saya nampak muram dan tidak berseri.”
“Apabila saya mengadu pada kawan tentang masalah ini dan dia surah saya mencuba Minyak Seri Diri Anugerah. Saya pada mulanya tidak berani kerana menyangka ianya minyak ‘senyonyong’. Tetapi kawan saya menerangkan ianya mengandungi bacaan 30 juzuk Al-Quran dan himpunan doa untuk menaikkan seri wajah supaya orang senang dan sayang dengan kita.”
“Pada mulanya saya hanya mencalitkan minyak tersebut di kening diikuti dengan bacaan selawat. Setelah dua hari memakainya, saya dapat lihat perubahan suami saya. Cara dia pandang saya pun lain, senyum saja bila nampak saya. Itu yang membuatkan saya lebih yakin. Minyak ini juga boleh dibawa mandi, jadi saya campurkan dengan air mandian. Alhamdulillah, tak sampai sebulan, reaksi suami saya betul-betul berbeza. Dia asyik puji muka saya berseri-seri, ceria dan nampak lawa macam anak dara. Itu yang buat saya ‘syok’ tu!,” ujar Atilla sambil tertawa.
“Dulunya dia malu dilihat bersama saya tetapi kini kami sering keluar dengan rakan-rakannya. Para pelanggan saya pun ramai bertanyakan tentang perubahan diri saya. Kata mereka saya nampak lain sangat dan muka pun lebih berseri. Dulu saya rasa bagaikan diri sangat hodoh dan berasa malu untuk berdepan dengan orang ramai”
“Selain dari mengamalkan Minyak Kasturi Anugerah ini, saya tak lupa beribadat kepada Allah dan memanjatkan kesyukuran padaNya dengan perubahan yang terjadi pada diri saya ini. Layanan suami makin “tip-top”, macam rasa baru bercinta pula. Alhamdulillah, berkat kesabaran dan doa kepada Allah yang tak pernah putus, hubungan kami suami isteri kembali jernih. Pelanggan saya pun semakin ramai dan perniagaan saya pun kembali laris,” tambah Atilla mengakhiri perbualan.

Atillah Ali, 43 tahun Kajang, Selangor 013 6338417

Alhamdulillah, kepercayaan diri saya semakin meningkat dan perniagaan bertambah maju....

Sejak dulu lagi saya memang kurang kenalan perempuan, apatah lagi kenalan lelaki. Saya pun memang tak pandai nak bergaul dengan orang ramai, disebabkan rasa rendah diri dengan fizikal saya sendiri. Tapi itu semua tak melemahkan semangat saya untuk menjalankan perniagaan saya sendiri.
Saya mula berjinak-jinak dengan jualan secara langsung sejak tahun lalu dan salah satu faktor utama untuk kekalkan perniagaan supaya stabil sudah tentu dengan mempunyai pelanggan yang ramai. Mungkin cara saya untuk berinteraksi dengan pelanggan agak kekok, menyebabkan ramai pelanggan saya susah untuk meletakkan kepercayaan pada diri saya. Jadi saya telah meminta bantuan adik saya untuk menolong saya dalam perniagaan ini. Dia yang berdepan dengan pelanggan, saya hanya kerja di belakang tabir sahaja. Kadang kala rasa sedih kerana tak tahu di mana silap saya hinggakan orang susah nak mendekati saya.
Bulan lepas, makcik saya telah mengesyorkan saya untuk mencuba Minyak Kasturi Anugerah Seri Muka yang mendapat liputan surat khabar. Secara jujur, saya agak keberatan untuk menggunakannya tetapi melihatkan perniagaan saya yang makin merudum, saya bertekad untuk menyelamatkannya. Dengan izin Allah, setelah seminggu saya menggunakan Minyak Seri Muka ini, saya merasakan perubahan yang amat ketara.
Para pelanggan saya mula menunjukkan minat bila saya bersuara dan bercerita tentang produk yang saya jual dan cara mereka melayan saya pun sungguh lain, semakin mesra. Ada di antara mereka yang menegur tentang air muka saya yang dikatakan makin berseri. Alhamdulillah, perniagaan saya juga semakin laris semenjak saya amalkan Minyak Kasturi Anugerah Seri Muka ini. Tak sangka, dengan secalit minyak dan dengan berkat doa kepada Allah, saya berasa lebih yakin untuk berdepan dengan orang ramai dan memajukan perniagaan saya. Terima kasih Anugerah!”

Amyza, 32 tahun, Wangsa Maju.


AMARAN !!
JANGAN DILANGKAH MINYAK INI KERANA IA TELAH 
DIDOAKAN.

KITA HANYA MAMPU BERIKHTIAR, SEGALANYA 
DITENTUKAN DENGAN KEIZINAN ALLAH.
Share on Google Plus

About murahcheaponline cantikbeautymall

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment