RANGKAIAN PRODUK V-SIREH BEAUTY EXPERT

 V-SIREH OLICANDY SPECIAL EDITION FATTAH AMIN 20 BIJI


HARGA MURAHCHEAP : RM46
HARGA PASARAN : RM59

SEM RM7
SS RM10 


Olicandy Fattah Amin 20 biji

Olicandy Fattah Amin 20 biji

Olicandy Fattah Amin 20 biji

Olicandy Fattah Amin 20 biji

Olicandy Fattah Amin 20 biji

Olicandy Fattah Amin 20 biji


KEISTIMEWAAN OLICANDY FATTAH AMIN 20 BIJI :
  • Olicandy X Fattah Amin ialah merupakan makanan produk tambahan yang menggunakan daun buah zaitun sebagai bahan utama.
  • Tablet kunyahan berperisa oren ini menjanjikan kesan yg terbaik sebagai sumber tenaga disamping meningkatkansistem imunisasi badan.
  • Olicandy X ini berbeza dengan Olicandy dengan penambahan jumlah dosage setiap bahan yang membuatkan kesannya dapat dirasai lebih pantas dan maksima (EKSTRA POWER BOOSTER).
KELEBIHAN OLICANDY FATTAH AMIN 20 BIJI :
  • Perubahan tona kulit berganda lebih cerah.
  • Kulit lebih gebu, lembap dan tegang.
  • Wajah lebih segar dan berseri sepanjang hari.
  • Menyekat pembentukan jerawat dan merawat masalah jerawat yang serius.
  • Membantu Menghilangkan parut dengan lebih berkesan dan effective.
  • Memudarkan dark spot di seluruh badan.
  • Merangsangkan menghasilkan glutatione. dlm badan secara semulajadi iaitu dari daun zaitun. 
  • LEBIH EFEKTIF BERBANDING
  • MENGAMBIL GLUTA.
  • Memperbaiki tekstur kulit tua & mati.
  • Mengurangkan pigmentasi & garis kedutan.
  • Meningkatkan sistem imunisasi.
  • Membuang toksin dan membersihkan darah kotor.
  • Memulihkan sakit sendi dan otot.
  • Memberi kecergasan badan sepanjang hari.
  • Kandungan antioksidan yang tinggi mampu mencegah pelbagai penyakit kronik termasuk kanser.


ANTARA KANDUNGAN OLICANDY FATTAH AMIN 20 BIJI :
  • Daun buah zaitun
  • Berperisa oren 

CARA PENGAMBILAN OLICANDY FATTAH AMIN 20 BIJI :

  • Ambil 1 atau 2 tablet untuk kesan maksima.
  • Boleh diambil pada bila-bila masa sebelum atau selepas makan.
  • Digalakkan untuk meminum air putih/kosong 2 liter sehari.
  • Kesan boleh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon seseorang.
  • Boleh diambil oleh lelaki kerana bahan-bahan olicandy tidak melibatkan hormon wanita.
  • Juga boleh di ambil dari umur 13 tahun dan ke atas.
  • Wanita mengandung tidak digalakkan mengambil olicandy
PANTANG LARANG OLICANDY FATTAH AMIN 20 BIJI :
  • Kurangkan makanan tidak berkhasiat
  • Lemak tinggi
  • Berminyak
  • Minuman keras
  • Minuman bergas
  • Kami doakan anda hasil yang terbaik

QUESTION & ANSWER OLICANDY FATTAH AMIN 20 BIJI :


Q : Siapakah yang boleh mengambil OLicandy X Fattah Amin?
A : Lelaki & perempuan yang berusia 13 tahun dan ke atas.


Q : Olicandy boleh di ambil oleh wanita menyusu atau mengandung?
A : Wanita mengandung tidak di galakkan mengambil olicandy tetapi tiada masalah bagi
breastfeeding mother untuk mengambil olicandy.



Q : Saya mengalami allergic seafood dan alah kepada marine collagen, bolehkan saya
mengambil olicandy?
A : Ya, boleh. Olicandy di formulasi khas buat mereka yg alah marine collagen, olicandy
menggunakan bovine collagen dimana ia halal dan selamat. Kolagen bovine adalah
kolagen yang diambil daripada lembu, dibersih dan diekstrakkan menjadi sumber
kolagen yang bermanfaat untuk kesihatan kulit manusia. Kolagen bovine nie mirip2 sel
kolagen kulit manusia, kerana itu penggunaannya amat meluas dalam bidang perubatan
dan kecantikan. Olicandy memilih menghasilkan kolagen berasaskan bovine kerana
kadar peratusan alahan amat amat rendah berbanding kolagen daripada sumber marin.



Q : Bolehkah saya mengambil olicandy semasa period?
A : Ya boleh, semasa menstruasi badan kita lemah dan lesu kerana banyak darah keluar,
jadi pengambilan olicandy dapat membantu memberi tenaga dan mengekalkan glowing
di wajah.



Q : Olicandy ni selamat di ambil tak? Ada side effect? Lulus KKM tak?
A : Jangan risau, olicandy selamat di ambil, dan tiada side effect. Olicandy telah di luluskan
oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dan diklasifikasikan under makanan kesihatan
bukan ubatan. Ini number sebagai rujukan 041114/10/033



Q : Betulkah pengambilan supplement collagen dapat menaikkan selera makan kita?
A : Fakta itu tidak benar sama sekali, apabila kita mengambil apa apa supplement
kecantikan dan kesihatan, peredaran darah akan mengalir dengan baik, itu tanda nya
supplement itu betul betul berkesan dengan badan kita. Dan apabila blood circulation
bagus, badan rasa ringan dan mungkin akan meningkatkan selera makan kita. Betul tak
bila badan kita penat, selera pun kurangkan? Begitulah konsepnya.


TESTIMONI OLICANDY FATTAH AMIN 20 BIJI : 
Olicandy Fattah Amin 20 biji

Olicandy Fattah Amin 20 biji

JOM DAPATKAN V-SIREH OLICANDY FATTAH AMIN 20 BIJI ORIGINAL DARIPADA WE OLS OKE :)
.
♩ KENAPA WAJIB BERURUSAN DENGAN WE OLS ?
❤️ Servis pantas & kaunter pertanyaan aktif.
❤️ Produk ready stok !
❤️ Penghantaran hari yang sama (poslaju) untuk bayaran sebelum jam 3pm!!
.
♩ Boleh COD jumpa runner if uol dekat & taknak pos.
❤️ Area COD :
❤️ Seri kembangan, Mines
❤️ Serdang Perdana / Serdang Raya
❤️ Upm
❤️ Bdr tun hussein onn cheras
❤️ Bdr Mahkota Cheras, Sg Long
❤️ Balakong
❤️ Puchong (dari Bukit Puchong – IoI mall).
❤️ Equine & area berdekatan.
❤️ Bukit jalil, Seri petaling & area berdekatan.
❤️ Bangi.
❤️ Putrajaya.
❤️ Sg ramal – Bdr tek Kajang.
❤️ Semenyih.
❤️ Bdr kuala lumpur (mula dari times square & radius 10km daripadanya).
❤️ Hulu Langat (Petronas Nanding).
❤️ Ampang.
❤️ Setiawangsa.
❤️ Keramat.
❤️ Wangsa maju,Sri Rampai.
❤️ Setapak – Danau Kota.
❤️ Taman melati.
❤️ Taman melawati.
❤️ Zoo, Ukay Perdana.
❤️ Sentul.
❤️ Sungai besi / lakefields.
❤️ Bdr tasik selatan.
❤️ Bdr tun razak.
❤️ Bdr seri permaisuri – PGRM CHERAS.
.
♩ MACAM MANA NAK CONTACT WE OLS ?
✉️ Private inbox : http://on.fb.me/1911CiG Ω
☏ Sms / Whtsapp / Telegram : 017 6528996 Ω
Ω DM Instagram : Murahcheaponline Ω
Ω Blog : www.murahcheaponline.blogspot.com
Ω FB : www.facebook.com/murahcheaponlineI

_____________________________________________________________________________


V-SIREH AYN FOR EYES 50 BIJI

HARGA MURAHCHEAP : RM60
HARGA PASARAN : RM65

SEM RM7
SS RM10 

V-sireh ayn for eyes 50biji

V-sireh ayn for eyes 50biji

V-sireh ayn for eyes 50biji


KELEBIHAN V-SIREH AYN FOR EYES 50 BIJI :

  • Ayn merupakan tablet kunyahan untuk mata yang mengandungi lutein sebagai formula utama yang terbukti bagus dan berkesan dalam menangani masalah mata.
  • Ayn mempunyai bahan semulajadi seperti ekstrak lobak, biji anggur dan ekstrak tomato
KEBAIKAN SETIAP KANDUNGAN YANG TERDAPAT DALAM V-SIREH AYN FOR EYES 50 BIJI :
LUTEIN :
  • Melindungi mata daripada sinaran UV
  • Menghalang cahaya biru yang berbahaya
  • Antioksidan yang melindungi kanta dan retina daripada radikal bebas
  • Mengurangkan risiko penyakit katarak
EKSTRAK LOBAK :
  • Merawat masalah rabun
  • Menguatkan buah pinggang
  • Membantu mengurangkan tekanan darah
  • Meningkatkan sistem imunisasi badan
BIJI ANGGUR :
  • Sebagai ejen antioksida yang tinggi
  • Meningkatkan protein pelindung di mata
  • Mencegah kehilangan penglihatan
  • Mengurangi risiko degenerasi makula sebanyak 36%
EKSTRAK TOMATO :
  • Melindungi mata
  • Meningkatkan tahap penglihatan
  • Mengekalkan tahap kesihatan mata walaupun meningkat usia
  • Kaya dengan vitamin dan mineral

CARA PENGAMBILAN V-SIREH AYN FOR EYES 50 BIJI :
  • 2-3 biji setiap hari pada waktu siang dan malam

SIAPAKAH YANG SESUAI AMALKAN V-SIREH AYN FOR EYES 50 BIJI : 
  • Lelaki dan perempuan 
  • Berusia 2 tahun dan keatas
  • Ibu mengandung

V-SIREH AYN FOR EYES 50 BIJI RASA APA?? : 
  • Perisa blueberry
TESTIMONI V-SIREH AYN FOR EYES 50 BIJI :


V-sireh ayn for eyes 50biji

V-sireh ayn for eyes 50biji

V-sireh ayn for eyes 50biji
JOM DAPATKAN V-SIREH AYN FOR EYES 50 BIJI ORIGINAL DARIPADA WE OLS OKE :)
.
♩ KENAPA WAJIB BERURUSAN DENGAN WE OLS ?
❤️ Servis pantas & kaunter pertanyaan aktif.
❤️ Produk ready stok !
❤️ Penghantaran hari yang sama (poslaju) untuk bayaran sebelum jam 3pm!!
.
♩ Boleh COD jumpa runner if uol dekat & taknak pos.
❤️ Area COD :
❤️ Seri kembangan, Mines
❤️ Serdang Perdana / Serdang Raya
❤️ Upm
❤️ Bdr tun hussein onn cheras
❤️ Bdr Mahkota Cheras, Sg Long
❤️ Balakong
❤️ Puchong (dari Bukit Puchong – IoI mall).
❤️ Equine & area berdekatan.
❤️ Bukit jalil, Seri petaling & area berdekatan.
❤️ Bangi.
❤️ Putrajaya.
❤️ Sg ramal – Bdr tek Kajang.
❤️ Semenyih.
❤️ Bdr kuala lumpur (mula dari times square & radius 10km daripadanya).
❤️ Hulu Langat (Petronas Nanding).
❤️ Ampang.
❤️ Setiawangsa.
❤️ Keramat.
❤️ Wangsa maju,Sri Rampai.
❤️ Setapak – Danau Kota.
❤️ Taman melati.
❤️ Taman melawati.
❤️ Zoo, Ukay Perdana.
❤️ Sentul.
❤️ Sungai besi / lakefields.
❤️ Bdr tasik selatan.
❤️ Bdr tun razak.
❤️ Bdr seri permaisuri – PGRM CHERAS.
.
♩ MACAM MANA NAK CONTACT WE OLS ?
✉️ Private inbox : http://on.fb.me/1911CiG Ω
☏ Sms / Whtsapp / Telegram : 017 6528996 Ω
Ω DM Instagram : Murahcheaponline Ω
Ω Blog : www.murahcheaponline.blogspot.com
Ω FB : www.facebook.com/murahcheaponlineI

 ___________________________________________________________________________________

V-SIREH OLICANDY PREMIUM EDITION 30 TABLETS

HARGA MURAHCHEAP : RM45
HARGA PASARAN : RM59

SEM RM7
SS RM10 
V-sireh olicandy premium edition 30 tablets


V-sireh olicandy premium edition 30 tablets

V-sireh olicandy premium edition 30 tablets

-Olicandy premium merupakan olicandy advance yang mempunyai kandungan pitera setanding produk antarabangsa dan menjanjikan kesan 5x ganda lebih baik daripada olicandy biasa. Waaaa menarik kan??-


KELEBIIHAN V-SIREH OLICANDY PREMIUM EDITION 30 TABLETS :
  • Produk pertama di malaysia yang menggunakan inovasi pencerahan kulit melalui OLIVE LEAF kini dengan tambahan pitera
  • 5 kali ganda kuasa pencerahan seluruh badan
  • Membantu menghilangkan parut dan jeragat seluruh badan
  • Mengawal pengeluaran minyak di wajah yg menjadi punca kulit berjerawat
  • Membantu menjana semula kulit akibat kesan penuaan
  • Memberi kecergasan dan tenaga luar biasa sepanjang hari

CARA PENGAMBILAN V-SIREH OLICANDY PREMIUM EDITION 30 TABLETS :


  • Ambil 1 atau 2 tablet untuk kesan maksima
  • Boleh diambil bila bila masa sebelum atau selepas makan
  • Digalakkan untuk meminum air putih/kosong 2 liter sehari
  • Kesan boleh dilihat seawal 5 hari bergantung pada hormon seseorang

TESTIMONI V-SIREH OLICANDY PREMIUM EDITION 30 TABLETS :

V-sireh olicandy premium edition 30 tablets

V-sireh olicandy premium edition 30 tablets

V-sireh olicandy premium edition 30 tablets

JOM DAPATKAN V-SIREH OLICANDY PREMIUM 30 TABLETS ORIGINAL DARIPADA WE OLS OKE :)
.
♩ KENAPA WAJIB BERURUSAN DENGAN WE OLS ?
❤️ Servis pantas & kaunter pertanyaan aktif.
❤️ Produk ready stok !
❤️ Penghantaran hari yang sama (poslaju) untuk bayaran sebelum jam 3pm!!
.
♩ Boleh COD jumpa runner if uol dekat & taknak pos.
❤️ Area COD :
❤️ Seri kembangan, Mines
❤️ Serdang Perdana / Serdang Raya
❤️ Upm
❤️ Bdr tun hussein onn cheras
❤️ Bdr Mahkota Cheras, Sg Long
❤️ Balakong
❤️ Puchong (dari Bukit Puchong – IoI mall).
❤️ Equine & area berdekatan.
❤️ Bukit jalil, Seri petaling & area berdekatan.
❤️ Bangi.
❤️ Putrajaya.
❤️ Sg ramal – Bdr tek Kajang.
❤️ Semenyih.
❤️ Bdr kuala lumpur (mula dari times square & radius 10km daripadanya).
❤️ Hulu Langat (Petronas Nanding).
❤️ Ampang.
❤️ Setiawangsa.
❤️ Keramat.
❤️ Wangsa maju,Sri Rampai.
❤️ Setapak – Danau Kota.
❤️ Taman melati.
❤️ Taman melawati.
❤️ Zoo, Ukay Perdana.
❤️ Sentul.
❤️ Sungai besi / lakefields.
❤️ Bdr tasik selatan.
❤️ Bdr tun razak.
❤️ Bdr seri permaisuri – PGRM CHERAS.
.
♩ MACAM MANA NAK CONTACT WE OLS ?
✉️ Private inbox : http://on.fb.me/1911CiG Ω
☏ Sms / Whtsapp / Telegram : 017 6528996 Ω
Ω DM Instagram : Murahcheaponline Ω
Ω Blog : www.murahcheaponline.blogspot.com
Ω FB : www.facebook.com/murahcheaponlineI








___________________________________________________________________________________

V-SIREH JUS PREMIUM WANITA 250ML

HARGA MURAHCHEAP : RM35
HARGA PASARAN : RM39

SEM RM7
SS RM10 


V-sireh jus premium wanita 250ml

V-sireh jus premium wanita 250ml

V-sireh jus premium wanita 250ml

V-sireh jus premium wanita 250ml

V-sireh jus premium wanita 250ml


KELEBIHAN V-SIREH JUS PREMIUM WANITA 250ML :
  • Muka kusam & bermasalah
  • Lesu & cepat letih 
  • Keputihan teruk & berbau
  • Badan berbau
  • Haid tidak teratur
  • Masalah longgar & kurang grip
  • Miss B kendur
  • Sukar mendapat zuriat

GOLONGAN YANG SESUAI AMALKAN V-SIREH JUS PREMIUM WANITA 250ML :
  • Wanita Berkahwin
  • Anak Dara
  • Wanita Berpantang
  • Sesuai untuk yang menyusukan anak
  • Sesuai untuk dr usia 20 hingga 50 tahun ke atas
  • Tidak sesuai untuk wanita mengandung

CARA PENGAMBILAN V-SIREH JUS PREMIUM WANITA 250ML :

  • 1-2 sudu sehari (Pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur)
TESTIMONI V-SIREH JUS PREMIUM WANITA 250ML :

V-sireh jus premium wanita 250ml

V-sireh jus premium wanita 250ml

V-sireh jus premium wanita 250ml

V-sireh jus premium wanita 250ml

V-sireh jus premium wanita 250ml

V-sireh jus premium wanita 250ml

V-sireh jus premium wanita 250ml

JOM DAPATKAN V-SIREH JUS PREMIUM WANITA 250ML ORIGINAL DARIPADA WE OLS OKE :)
.
♩ KENAPA WAJIB BERURUSAN DENGAN WE OLS ?
❤️ Servis pantas & kaunter pertanyaan aktif.
❤️ Produk ready stok !
❤️ Penghantaran hari yang sama (poslaju) untuk bayaran sebelum jam 3pm!!
.
♩ Boleh COD jumpa runner if uol dekat & taknak pos.
❤️ Area COD :
❤️ Seri kembangan, Mines
❤️ Serdang Perdana / Serdang Raya
❤️ Upm
❤️ Bdr tun hussein onn cheras
❤️ Bdr Mahkota Cheras, Sg Long
❤️ Balakong
❤️ Puchong (dari Bukit Puchong – IoI mall).
❤️ Equine & area berdekatan.
❤️ Bukit jalil, Seri petaling & area berdekatan.
❤️ Bangi.
❤️ Putrajaya.
❤️ Sg ramal – Bdr tek Kajang.
❤️ Semenyih.
❤️ Bdr kuala lumpur (mula dari times square & radius 10km daripadanya).
❤️ Hulu Langat (Petronas Nanding).
❤️ Ampang.
❤️ Setiawangsa.
❤️ Keramat.
❤️ Wangsa maju,Sri Rampai.
❤️ Setapak – Danau Kota.
❤️ Taman melati.
❤️ Taman melawati.
❤️ Zoo, Ukay Perdana.
❤️ Sentul.
❤️ Sungai besi / lakefields.
❤️ Bdr tasik selatan.
❤️ Bdr tun razak.
❤️ Bdr seri permaisuri – PGRM CHERAS.
.
♩ MACAM MANA NAK CONTACT WE OLS ?
✉️ Private inbox : http://on.fb.me/1911CiG Ω
☏ Sms / Whtsapp / Telegram : 017 6528996 Ω
Ω DM Instagram : Murahcheaponline Ω
Ω Blog : www.murahcheaponline.blogspot.com
Ω FB : www.facebook.com/murahcheaponlineI


Share on Google Plus

About murahcheaponline cantikbeautymall

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment