DIANZ VITAMIN C & E + WHITENING COLLAGEN ORIGINAL !

DIANZ VIT C + E (EXTRA VITAMIN C + GLUTA 30 TABLETS)
HARGA MURAHCHEAP : RM50

SEM RM7 
SS RM10
 
Dianz vit c & e plus


Dianz vit c & e plus

Dianz vit c & e plus

Dianz vit c & e plus
Dianz vit c & e plus

KELEBIHAN DIANZ VITAMIN C & E PLUS :
  • Ada tambahan serbuk mutiara@pearl booster utk lebih cepat kulit cerah
  • Extra pearl akan membuat vitamin serap lebih cepat
  • Kulit lebih glowy dan berseri
  • Mempercepatkan penumbuhan sel kulit baru
 
Di dalam setiap tablet dian vitamin mengandungi 6550mg:

1000mg Vitamin C daripada oren :
  • Menyinkirkan toksik dalam badan
  • Melancarkan sistem perkumuhan
  • Merawat jerawat, jeragat dan parut.

1000mg Vitamin E daripada maqui berry :
  • Sangat tinggi khasiatnya – Melembapkan kulit
  • Mengecilkan liang roma yang terbuka
  • Mencegah kanser.

2000mg Pure Collagen dari ikan talapia :
  • Tidak menggunakan rumpai laut kerana kebanyakkan orang alah pada makanan laut (seafood)
  • Sesuai untuk orang yang alergik makanan laut
  • Menghasilkan kulit yang lembut dan gebu.

2000mg Glutathione :
  • Memutihkan kulit seluruh badan (kesan dapat dilihat dalam tempoh 2 minggu pertama dan perlu minum banyak air)
  • Memudarkan parut jerawat, jeragat dan kulit menjadi halus serta lembut. 

550mg tambahan serbuk mutiara@pearl booster :
  • Utk lbeh cpt cerah
  • Extra pearl akan membuat vitamin serap lbeh cpt
  • Kulit lebih glowy dan berseri -memcptkan penumbuhan sel kulit baru. .

SIAPA YANG BOLEH MAKAN DIANZ VITAMIN C & E PLUS :
  • Untuk lelaki mahupun wanita
  • Berusia 16 tahun ke atas.
  • Wanita dalam period
  • Wanita mengandung
  • Wanita dalam pantang
  • Wanita menyusukan bayi

CARA PENGAMBILAN DIANZ VITAMIN C & E PLUS :
  • 1 biji sehari selepas makan 
  • 2 biji sehari utk untuk cara memutihkan kulit dengan cepat

TESTIMONI DIANZ VITAMIN C & E PLUS :
Dianz vit c & e plus

Dianz vit c & e plus
JOM DAPATKAN DIANZ VITAMIN C & E ORIGINAL DARIPADA WE OLS OKE :)
.
♩ KENAPA WAJIB BERURUSAN DENGAN WE OLS ?
❤️ Servis pantas & kaunter pertanyaan aktif.
❤️ Produk ready stok !
❤️ Penghantaran hari yang sama (poslaju) untuk bayaran sebelum jam 3pm!!
.
♩ Boleh COD jumpa runner if uol dekat & taknak pos.
❤️ Area COD :
❤️ Seri kembangan, Mines
❤️ Serdang Perdana / Serdang Raya
❤️ Upm
❤️ Bdr tun hussein onn cheras
❤️ Bdr Mahkota Cheras, Sg Long
❤️ Balakong
❤️ Puchong (dari Bukit Puchong – IoI mall).
❤️ Equine & area berdekatan.
❤️ Bukit jalil, Seri petaling & area berdekatan.
❤️ Bangi.
❤️ Putrajaya.
❤️ Sg ramal – Bdr tek Kajang.
❤️ Semenyih.
❤️ Bdr kuala lumpur (mula dari times square & radius 10km daripadanya).
❤️ Hulu Langat (Petronas Nanding).
❤️ Ampang.
❤️ Setiawangsa.
❤️ Keramat.
❤️ Wangsa maju,Sri Rampai.
❤️ Setapak – Danau Kota.
❤️ Taman melati.
❤️ Taman melawati.
❤️ Zoo, Ukay Perdana.
❤️ Sentul.
❤️ Sungai besi / lakefields.
❤️ Bdr tasik selatan.
❤️ Bdr tun razak.
❤️ Bdr seri permaisuri – PGRM CHERAS.
.
♩ MACAM MANA NAK CONTACT WE OLS ?
✉️ Private inbox : http://on.fb.me/1911CiG Ω
☏ Sms / Whtsapp / Telegram : 017 6528996 Ω
Ω DM Instagram : Murahcheaponline Ω
Ω Blog : www.murahcheaponline.blogspot.com
Ω FB : www.facebook.com/murahcheaponlineI
 
 
__________________________________________________________

DIANZ VITAMIN C & E WHITENING COLLAGEN ORIGINAL  !
60 TABLETS

HARGA MURAHCHEAP : RM 80 

POS :
PERCUMA SELURUH MALAYSIA

Kenapa anda wajib berurusan dengan kami :

  •  SERVIS PANTAS & KAUNTER PERTANYAAN AKTIF
  •  PRODUK READY STOK !
  • PENGHANTARAN HARI YANG SAMA (POSLAJU ) UNTUK BAYARAN SEBELUM JAM 5 !!

 Private inbox : http://on.fb.me/1911CiG Ω
 Sms / Whtsapp / Telegram : 017 6528996 Ω
Ω Instagram : Murahcheaponline Ω
Ω Blog : www.murahcheaponline.blogspot.com

CASH ON DELIVERY DIANZ VITAMIN C&E WHITENING COLLAGEN :
  • SERI KEMBANGAN,
  • SERDANG
  • UPM, MARDI
  • PUCHONG ( SELECTED AREA ),
  •  BUKIT JALIL, 
  • SERI PETALING ( SELECTED AREA ),
  •  BANGI, 
  • PUTRAJAYA, 
  • KAJANG, 
  • SEMENYIH
  • KUALA LUMPUR SELECTED AREA
  • SETIAWANGSA
  • SETAPAK
  • WANGSA MAJU
  • SUNGAI BESI / LAKEFIELDS
  • CHERAS
  • BANDAR TUN RAZAK
  • BANDAR TUN HUSSEIN ON
  • BALAKONG
  • HULU LANGAT SELECTED AREA 
 Dianz vitamin c & e sesuai untuk mereka yang berumur berapa :

► Sesuai untuk mereka yang berumur 16 tahun ke atas.
► Wanita hamil dan ibu yang menyusu boleh consume jugak.
► Lelaki dan perempuan boleh consume

Cara Pemakanan
Dianz vitamin c & e:

► Boleh di isap, kunyah atau telan.
► 1 biji pada waktu malam sebelum tidur.
► 1 biji pada waktu pagi selepas breakfast.

Nota:
. Untuk kesan yang cepat dan optimum dinasihatkan
tidak mengambil kafein & alcohol.
. Minum air yang banyak.
. Jika anda ada gastric makan 1 biji selepas sarapan sahaja


Pasti ! selepas SEBULAN pengambilan
Dianz vitamin c & e
 1. Jarang sgt kene selsema skrg n bersin da kurang
2. Kulit da x berminyak cam dulu2.. nampak flawless gitu & semakin cerah.. lembut je ble sentuh (ske sgat2!! ) ♥
3. Liang pori da x bpe nak nmpak
4. Ni part y paling suke --> parut jerawat da hilang n jerawat halus da x muncul smpai skrg ♥
5. Eyebag pon da berkurang..

1000mg Vitamin C daripada oren :
menyinkirkan toksik dalam badan
Melancarkan sistem perkumuhan
Merawat jerawat, jeragat dan parut

1000mg Vitamin E daripada maqui berry :
Sangat tinggi khasiatnya
Melembapkan kulit
Mengecilkan liang roma yang terbuka
Mencegah kanser

2000mg Pure Collagen dari ikan talapia :
Tidak menggunakan rumpai laut kerana kebanyakkan orang alah pada makanan laut (seafood)
Sesuai untuk orang yang alergik makanan laut
Menghasilkan kulit yang lembut dan gebu
Tidak sesuai untuk orang yang alergik dengan ikan talapia

2000mg Glutathione :
Memutihkan kulit seluruh badan (kesan dapat dilihat dalam tempoh 2 minggu pertama dan perlu minum banyak air)
Memudarkan parut jerawat, jeragat dan kulit menjadi halus serta lembut

Mendapat pengesahan HALAL, bumiputra produk/dari kilang bertaraf GMP dan tiada gelatine. Sesuai untuk lelaki dan perempuan 16 tahun ke atas, ibu mengandung dan menyusu juga boleh ambil ♥
TESTIMONI DIANZ VITAMIN C&E + WHITENING COLLAGEN ORIGINAL !








































Share on Google Plus

About murahcheaponline cantikbeautymall

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment