WIS PUTIH 4 IN 1

WIS PUTIH 4 IN 1
(SABUN, DAY CREAM,NIGHT CREAM,TONER)

HARGA MURAHCHEAP : RM 110

HARGA ASAL : RM 250

POS :
PERCUMA SELURUH MALAYSIA !












Baru seminggu guna kulit semakin putih licin ??

==> Ya betul ! Ini hasil daripada penggunaan Wis Putih . Hehhe . Hebat kan u all ??

Mana tak hebat , produk ada GMP , ada KKM , dan mengandungi 200,000mg bahan agen pemutih .

Antara kebaikan Wis Putih yang anda perlu tahu secara umum sebelum anda rasa TERCABAR nak beli :

✔ PRODUK BUATAN MALAYSIA
✔ DIJAMIN HALAL
✔ BEBAS DARI BAHAN KIMIA dan HYDROQUINON
✔ KANDUNGAN ASASNYA DARI STEMCEL BUAHAN
✔ TIADA PENGELUPASAN
✔ TIDAK MEMEDIHKAN KULIT MUKA
✔ MEMPUNYAI KKM
- NOT140403933K
- NOT140403934K
- NOT140403900K
- NOT140403901K
✔ SESUAI UNTUK WANITA DAN LELAKI


MENGAPA PERLU MEMILIH SET PERAWATAN WIS PUTIH?

✔ Poduk Malaysia pertama yang menggabungkan teknologi dari Korea, Switzerland dan Filipina dalam 1 set produk perawatan wajah unggul
✔ Dijamin Halal
✔ Bebas dari kimia berbahaya seperti hydroquinone dan merkuri
✔ Diformulasikan dari 17 stem cell buahan dan 5 agen pemutihan terbaik dunia
✔ Tiada penggelupasan atau memedihkan kulit wajah
✔ Mempunyai KKM dan dikilangkan dengan Amalan Pengilangan Baik (GMP)
✔ Sesuai untuk lelaki dan wanita yang menitikberatkan penjagaan wajah



KENAPA WIS PUTIH SANGAT BERKESAN DALAM MASA SINGKAT?

* Kerana gabungan item dalam set ini memang benar2 hebat!

1. SABUN WAJAH (60 GM) - mengandungi Glutathione murni yang bersifat reduced , ada ekstrak sarang burung walit yang membekalkan kolagen asli terbaik, berperanan mempercepatkan pembaharuan sel2 kulit baru. Sabun ini turut diperkaya dengan vitamin C sumber dari rosehips yang mengawal penghasilan jerawat/ minyak berlebihan. Manakala ekstrak biji anggur pula berperanan sebagai antioksidan yang melambatkan proses penuaan kulit dan antibiotik smulajadi. Turut mengandungi arbutin murni dan kojic asid yang menjadi agen pemutihan kulit.

2. CC CREAM - Tersohor sbagai krim paling hebat dengan keajaiban 20x ganda daripada BB cream, foundation dan krim asas yang biasa di pasaran. Krim siang Wis Putih (CC Cream) bertekstur halus dan ringan mengandungi ekstrak arbutin , M-tranexamic , glutathione murni serta pitera. Kekuatan SPF 80 dengan teknologi FERN-Block yang meghalang penembusan cahaya UV sehingga 99%. Malahan ia diperhebatkan lagi dengan kandungan Korean SupraColor Foundation & Loose Powder By Kryolan , iaitu sejenis serbuk bedak yang ringan dan tersohor di Korea. CC Cream bertindak merawat, memudarkan parut, menghalang pertumbuhan jerawat dan memberi kesan pencerahan dan glowing pada wajah.

3. NIGHT CREAM - Krim malam bebas penggelupasan ini bertindak untuk merawat serta memutihkan kulit sepanjang waktu tidur anda. Kekuatannya 20x ganda daripada krim malam jenama lain. Ia diformulasikan dengan kandungan lilin lebah, antara bahan semulajadi dalam proses pemutihan dan pemulihan kulit muka. Ia turut mengandungi ekstrak ubi kunyit serta pucuk jambu batu. Krim malam Wis Putih adalah krim pertama di Malaysia yang turut mengandungi SPF25.

4. TONER STEM CELL (percuma untuk masa terhad)- Dirumus khas daripada 17 stem cell, antaranya buah anggur, epal, oren, nenas, delima, strawberry dan sebagainya serta mengandungi ekstrak alovera sbagai bahan anti parut dan antibiotik smulajadi, turut megandungi enzim papaya dan M-tranexamic sbagai agen pemutih kulit. Penggunaan toner akan mengecilkan liang pori kulit, menjadikannya halus, gebu dan anjal sentiasa.



FAQ DARIPADA CUSTOMER. JAWAPAN DARIPADA PENGASAS SENDIRI :)


1. Produk ni produk rebrand or new formula?
- new formula . Kalau rebrand dia akan tulis KE di blakang NOT number dan bukan K . Kalau repack susah nk lepas KKM sbab kbykan kilang susah nk keluarkan surat GMP dan manufacturer

2. Dikilangkan d mana? 
- dikilangkan di Malaysia . Ada dua kilang diberi hak ekslusif untuk mlakukan proses pngilangan . Kedua2 bertaraf GMP dan mndpt halal Jakim . Kilang dipantau Unit Penilaian Kualiti Bahan Wis Putih termasok sye sendiri

3. Mmg produk bumiputera buatan malaysia or diimport dan dipek je d malaysia?
- 100% buatan Malaysia dgn kerjasama import bahan 3 negara . Filipina , Korea dan Switzerland . Ini kerana Malaysia belom mahir mghasilkan bahan sendiri . Kami tidak mggunakan bahan drpd china

4. Siapa owner/pengasa produk ni & nama company?
- nama company tertera di kotak iaitu Sofea Estetik yg dh 3 tahun buat produk untuk org lain juga 

5. sabun wis putih pun ada kkm gak ke? Sbb snarai dlm gmbar ni x de dnyatakn sabun
- itu gambar pade minggu lepas . Jumaat haritu kami dh update gmbr baru KKM sabun herba wis putih iaitu NOT140403932K




TESTIMONI WIS PUTIH





















____________________________________________________________

 PEMBELIAN SECARA BORONG WIS PUTIH MURAH SILA EMAIL KAMI :

NAMA

LOKASI

KUANTITI

PRODUK

murahcheaponline@gmail.com

like dan add page kami :

https://www.facebook.com/murahcheaponlineI


https://www.facebook.com/murahcheaponline
Share on Google Plus

About murahcheaponline cantikbeautymall

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment