RANGKAIAN PRODUK SATIN SKINZ ORIGINAL MURAH

SATIN SKINZ PREMIUM  ORIGINAL MURAH :
 2 BOTOL ( 120 BIJI )

HARGA PASARAN : RM 180
HARGA MURAHCHEAP : RM 1xx

to order :
  sms/whtsapp/telegram : 017 6528996

PRODUK PERTAMA DI MALAYSIA YANG MENGASINGKAN BAHAN-BAHAN AKTIF UNTUK MENGEKALKAN KHASIAT SEMULAJADI TANPA PERTEMBUNGAN BAHAN LAIN YANG MUNGKIN MENYEBABKAN PERUBAHAN PADA KHASIAT ASAL.


SATIN SKINZ PREMIUM ORIGINAL MURAH


SATIN SKINZ PREMIUM ORIGINAL MURAH




Apa itu satin skinz premium original murah :

► Satin Skinz memfokuskan kesihatan dan kecantikan kulit dari dalaman. Satin skinz secara tidak langsung semua masalah berkaitan kulit seperti Kulit Kusam dan gelap, Jerawat, Parut, Eczema, Ruam, Resdung, dapat di atasi dengan mudah. Khasiat tambahan lain seperti collagen ikan kod & stemcell bagus untuk minda, tulang, rambut dan memberikan tenaga yang diperlukan oleh individu normal


Di formulasikan untuk semua peringkat umur termasuk perempuan dan lelaki dengan dos yang di sarankan


► Mendapat sijil HALAL, KKM, FDA dan HACCP. 
Gunakan tanpa was-was dan yakini SATIN SKINZ !!!


SATIN SKINZ PREMIUM ORIGINAL MURAH

  • KULIT GELAP, KUSAM DAN BERSISIK?
  • PENUH JERAWAT MUKA & BADAN?
  • PARUT BERSEPAH-SEPAH??
  • CELAHAN YANG GELAP DAN HITAM?
  • MUKA BERMINYAK DAN PUCAT?
  • JERAGAT YANG SUSAH NAK HILANG
  • MASALAH RAMBUT GUGUR
  • SENGGUGUT
  • BANYAK TOKSIN DALAM BADAN
  • IMUNISASI BADAN YANG TIDAK KUAT
  • GATAL-GATAL KULIT ATAU EXZEMA


SATIN SKINZ PREMIUM ORIGINAL MURAH



Kenapa perlu memilih Satin Skinz Premium Original Murah :


► Satin Skinz merupakan produk pertama di Malaysia yang mengasingkan bahan-bahan aktif untuk mengekalkan khasiat semulajadi tanpa pertembungan bahan-bahan lain yang mungkin menyebabkan perubahan pada khasiat asal.

► Satin Skinz bukan hanya cantik pada nama, tetapi menjanjikan kesan yang sangat luar biasa.

Satin bermaksud = kulit yang Putih merah jambu, halus, licin, berseri serta bersinar-sinar sehebat satin !

Skinz bermaksud = Formula whitening yang bertepatan dengan semua jenis kulit dan metabolisma KHAS untuk orang asia yang mudah gelap di celah lipatan, kulit terlalu kering dan berminyak

Siapakah yang memerlukan satin skinz premium original murah :

SATIN SKINZ PREMIUM ORIGINAL MURAH



SATIN SKINZ PREMIUM ORIGINAL MURAH


Bahan-bahan aktif satin skinz premium original murah :

  • L-Glutathione, 
  • Vitamin C Rosehips, 
  • Astaxanthin, 
  • Cod Fish Collagen, 
  • Phyto steamcell, 
  • Super Lemon..

► Satin Skinz di datangkan dalam 2 botol iaitu PURE GLUTATHIONE (botol pink) PURE VITAMIN C ROSEHIP, HYDROLYZED COLLAGEN & PHYTOCELLTEC (botol biru)

► Bahan-Bahan aktif yang terdapat pada botol pink ( 1500mg)
- Grade Reduced Glutathione : Glutamate, Cysteine, & Glycine
- Pure L-Glutathione & Basic Glutathione N-Acetylcysteine (NAC)
- Alpa Lipoic Acid (ALA)

► Bahan-Bahan aktif yang terdapat pada botol biru (1500mg)
- Premium Pure vitamin C dengan EXTRA Rosehip
- Kolagen ikan kod
- Gabungan phyto steamcell (Apple, Tomato, Roselle)
- Astaxanthin
- Super Lemon ( Extra Vitamin C)
SATIN SKINZ PREMIUM ORIGINAL MURAH

Kelebihan satin skinz premium original murah:
 
- Perubahan tona kulit sehingga 5x lbh putih
- kulit lebih gebu, lembap dan tegang
- Menaikkan rona merah jambu pada wajah
- Wajah lebih segar dan berseri
- Menyekat pembentukan jerawat
- Menghilangkan parut 5x lebih cepat
- Memutihkan kawasan intim dan pelipat
- Merangsangkan peningkatan kolagen
- Memperbaiki tekstur kulit tua & mati
- Mengurangkan pigmentasi & garis selulit
- Mengurangkan kedutan halus
- Meningkatkan sistem imunisasi
- Merawat penyakit resdung dan bersin-bersin


Kelebihan satin skinz premium original botol biru dan pink :
SATIN SKINZ PREMIUM ORIGINAL MURAH

KELEBIHAN SATIN SKINZ – BIRU



► Bahan-Bahan aktif yang terdapat pada botol biru (1500mg)
- Premium Pure vitamin C dengan EXTRA Rosehip
- Kolagen ikan kod
- Gabungan phyto steamcell (Apple, Tomato, Roselle)
- Astaxanthin
- Super Lemon ( Extra Vitamin C)

►Membantu dan menyokong proses pencerahan kulit dengan cepat. (Hanya dengan gabungan istimewa dari PURE GLUTATHIONE dr botol satin skinz PINK)
►Mengecutkan dan memudarkan jerawat dengan 5x lebih cepat !
►Menghilangkan garisan halus pada muda dan badan
►Merawat eczema, ruam dan gatal-gatal akibat alergi dan resdung
►Rambut lebih kuat dan tidak mudah gugur
►Peningkatan metabolisme tubuh badan 3x ganda
►Membuang tokisn dan membersihkan darah kotor
►Memulihkan sakit sendi dan otot
►Memberi kecergasan badan sepanjang hari
►Kandungan antioksidan yang tinggi mampu mencegah pelbagai penyakit kronik termasuk kanser





SATIN SKINZ PREMIUM ORIGINAL MURAH




KELEBIHAN BOTOL SATIN SKINZ – PINK
(Maximum Potency Glutathione Skin Whitening Pill Complex)

► Bahan-Bahan aktif yang terdapat pada botol pink ( 1500mg)
- Grade Reduced Glutathione : Glutamate, Cysteine, & Glycine
- Pure L-Glutathione & Basic Glutathione N-Acetylcysteine (NAC)
- Alpa Lipoic Acid (ALA)

►Perubahan tona kulit sehingga 5x lebih putih dan segar !
►Kulit lebih gebu, lembap dan tegang
►Menaikkan rona merah jambu pada wajah (Pinkish)
►Wajah lebih segar dan berseri
►Menyekat pembentukan jerawat
►Menghilangkan parut 5x lebih cepat
►Memutihkan kawasan intim dan pelipat
►Meransangkan peningkatan kolagen
►Memperbaiki tekstur kulit tua & mati
►Glutathione merupakan anti oksidan yg bagus utk menghindari dari penyakit kronik seperti kanser





SATIN SKINZ PREMIUM ORIGINAL MURAH

1 kotak satin skinz boleh tahan sehingga 2 bulan penggunaan sekiranya anda ambil 2 biji sehari. Maksimum pengambilan dalam sehari adalah 4 biji. Untuk kotak yang pertama di sarankan ambil 4 biji sehari untuk mempercepatkan proses whitening berlaku..

Flavour Satin Skinz sedikit masam dan manis. Ia boleh di hisap atau di telan. Kami menyarankan anda menelan terus bersama-sama air masak (plain water) Ia sangat bangus untuk membersihkan usus di samping mendapatkan kulit idaman yang berseri sehalus satin !

P/S : Jangan lupa ya minum air masak 3-5 liters shari bagi membantu mendapatkan kadar serapan yang sempurna!





SATIN SKINZ PREMIUM ORIGINAL MURAH


Cara pengambilan satin skinz premium original murah :
  1. Ambil 1 biji dari botol biru + 1 biji botol pink... Perlu di telan/ di hisap serentak !
  2. Makan sehari 2 kali iaitu pada waktu pagi (sebelum breakfast) dan sebelum tidur
  3. Disarankan ambil semasa perut kosong
  4. Minum air masak sebanyak 3-5 liters sehari utk kadar serapan yang paling sempurna

 Tips - tips pengambilan satin skinz premium original murah :

 
SATIN SKINZ PREMIUM ORIGINAL MURAH


SATIN SKINZ PREMIUM ORIGINAL MURAH

SATIN SKINZ PREMIUM ORIGINAL MURAH

SATIN SKINZ PREMIUM ORIGINAL MURAH

SATIN SKINZ PREMIUM ORIGINAL MURAH


Soalan lazim tentang satin skinz premium original murah :
 
Bolehkah saya hanya amalkan PURE GLUTATHIONE dari botol PINK sahaja?

JAWAPAN :
Tidak boleh. Satin skinz perlu di ambil serentak..tidak boleh berasingan kerana ahli farmasi telah membuat formulasi yg sangat bertepatan dgn dosage untuk setiap individu. Botol pink berfungsi utk pemutihan kulit.. dan botol biru berfungsi utk sokong bahan-bahan dari botol PINK supaya dapat diserap dan diterima oleh sistem badan secara sempurna..

Peranan Botol biru adalah untuk reverse proses oxidization bagi membolehkan Glutathione tetap berada dlm keadaan ‘Reduced’ yang membolehkan kulit menjadi lebih cerah. *Reduced Glutathione bukan lah bermaksud Glutathione telah dikurangkan, tetapi, Reduced Glutathione merujuk kepada Glutathione yang mempunyai gred yang bagus dan telah dipadatkan. Reduce Glutathione juga dikenali sebagai L-Glutathione.


BAGAIMANA SATIN SKINZ BERTINDAK DALAM BADAN KITA :

PURE VITAMIN C
Menyahkan toxic dalam badan yang berpunca dari pemakanan seharian,persekitaran dan lain2.

PURE GLUTA
selepas badan sudah bebas dari toxic,pure gluta bertindak untuk memutih dan mencerahkan kulit.

Digalakkan mengambil SATIN SKINZ secara berterusan kerana toxic dalam badan sentiasa akan ada walaupun sedikit.


Testimoni satin skinz premium original murah :


SATIN SKINZ PREMIUM ORIGINAL MURAH


SATIN SKINZ PREMIUM ORIGINAL MURAH

SATIN SKINZ PREMIUM ORIGINAL MURAH

SATIN SKINZ PREMIUM ORIGINAL MURAH

SATIN SKINZ PREMIUM ORIGINAL MURAH

SATIN SKINZ PREMIUM ORIGINAL MURAH

SATIN SKINZ PREMIUM ORIGINAL MURAH

SATIN SKINZ PREMIUM ORIGINAL MURAH

SATIN SKINZ PREMIUM ORIGINAL MURAH

SATIN SKINZ PREMIUM ORIGINAL MURAH


SATIN SKINZ PREMIUM  ORIGINAL MURAH :
 2 BOTOL ( 120 BIJI )

HARGA PASARAN : RM 180
HARGA MURAHCHEAP : RM 1xx

to order :
  sms/whtsapp/telegram : 017 6528996

_____________________________________________________________________________

SATIN SKINZ FACIAL SKINCARE ORIGINAL MURAH :
3 + 1

HARGA PASARAN : RM 110
HARGA MURAHCHEAP : RM9x

to order
SATIN SKINZ FACIAL SKINCARE ORIGINAL MURAH :
3 + 1 :
  sms/whtsapp/telegram : 017 6528996


KESAN SEAWAL 3 HARI SEHINGGA 1 BULAN. MAKSIMUM RESULT DGN PENGUNAAN YG KONSISTEN 3 BULAN. PENGGUNAAN YG BERTERUSAN TIDAK AKAN MEROSAKKAN KULIT ANDA .

SATIN SKINZ FACIAL SKINCARE ORIGINAL MURAH
3 + 1


Kelebihan satin skinz facial original murah :
  • Merawat masalah parut akibat jerawat atau luka
  • Mencerahkan kulit yg kusam dan gelap
  • Menghilangkan kedutan halus serta membuatkan kulit lebih muda dan anjal
  • Menghilangkan jerawat dan jeragat
  • Mengecilkan pori-pori di wajah
  • Melembabkan kulit di samping memperbaharui sel kulit mati
  • Menjadikan kulit nampak glowing dan flawless sepanjang hari tanpa berminyak.
SATIN SKINZ FACIAL SKINCARE ORIGINAL MURAH
3 + 1
100% semulajadi yg kaya dengan Rose Hip, Vitamin E, Vitamin C, Collagen, Glutathione, & Aloe Vera.
Formula yang lembut tanpa bahan kimia ini sesuai untuk semua jenis kulit.. Tak mengelupas dan tak mengeringkan kulit..Nampak glowing dan gebu je lepas pakai.
SATIN SKINZ FACIAL SKINCARE ORIGINAL MURAH
3 + 1
Tentang satin skinz facial skincare original murah :

Satin Skinz Set Muka mengandungi pembersih, toner kolagen, krim siang dan krim malam.
Bahan utamanya daripada Rosehip Oil dan Vitamin E.
SATIN SKINZ FACIAL SKINCARE ORIGINAL MURAH
3 + 1
Satin skinz facial cleanser :
  • Membantu membersih dan menyerikan kulit.
  • Membuang sel kulit mati.
  • Gunakan setiap pagi dan malam.
  • Manik mikro perlahan-lahan buff dari sel-sel kulit kusam.
  • Kulit akan berasa segar dan licin.
  • Menggalakkan seri semula jadi kulit.
  • Anti-oksida yang tinggi yang membantu dalam pengeluaran kolagen dalam kulit.
  • Perlahan-lahan mengangkat kekotoran, bahan solekan dan minyak yang berlebihan di samping membantu dalam mengawal jerawat.
Bahan-bahan satin skinz facial cleanser :
  • Minyak Rosehip, Tocophery Acetate (Vit E), Asid askorbik

Satin skinz Collagen Toner:
  • Gunakan dua kali sehari selepas pembersihan. Tekapkan toner dengan pad kapas pada kulit yang kering. 
  • Lap ke arah luar sehingga kapas menjadi bersih.
  • Elakkan kawasan mata. Ikuti dengan krim siang atau krim malam.
Bahan-bahan satin skinz facial collagen toner :
  • Rosehip, Collagen Powder, Aloe Vera Powder, Vit E, Deionised Water, Zemea Propanediol, butilena Glycol, Polysorbate-20, Gliserin, Saligon PDI-lodopropynyl,Butylcarbamate, Phytrogen Isoflavanes Soy, Sodium Hyaluronate, Beta Gel / Glyceryl Betaine / Asid Polyacrylic Ester
 
SATIN SKINZ FACIAL SKINCARE ORIGINAL MURAH
3 + 1
Satin skinz facial day cream:

  • Krim luar biasa yang berkesan terdiri daripada kompleks tumbuhan semula jadi dan 100% minyak rose hips. Hasil yang segera, melembapkan, meratakan dan memelihara keanjalan kulit.
  • Melicinkan garis-garis halus, kedutan dan mencerahkan kulit. Kulit menjadi lembut, licin dan berseri. Ia mengandungi tulen Vit E untuk membantu dalam mencerahkan tompok coklat atau parut pada muka anda dan mengawal pigmentasi. 
  • Gunakan setiap pagi selepas cleanser dan toner. Ratakan 1 lapisan nipis keseluruh wajah dengan hujung jari bersih.

Bahan-bahan satin skinz facial day cream :

  • Rosehip Oil, Gliserin, Aqua, Hydroypropyl cyclodextrin, Palmitoyl Tripeptide-38, butilena Glycol, Ekstrak Siegesbeckia orientalis, Ekstrak Rabdosia Rubescens, Asid Aminoethylphosphinic, Tocopheryl Acetate (Vit E) dan Titanium Dioxide

Satin skinz facial night cream :

  • Formula eksklusif menggabungkan bahan-bahan pemutihan semulajadi yang paling berkesan  (alpha Arbutin) dengan satu penyelesaian. 
  • Ia membantu untuk mengimbangi warna kulit, mengurangkan bintik penuaan, hyperpigmentation dan jerawat. 
  • Mengekalkan kecantikan kulit yang sempurna. 
  • Gunakan setiap malam selepas dibersihkan dan toner. Ratakan 1 lapisan nipis keseluruh wajah dengan hujung jari bersih.
Bahan-bahan satin skinz facial night cream :
  • Rosehip Minyak, Ekstrak Bellis Perennis (Daisy) Bunga, Aqua, butilena Glycol, Ekstrak Siegesbeckia orientalis, Ekstrak Rabdosia Rubescens, Kolagen, Alpha Arbutin, Asid Aminoethylphosphinic, Tocopheryl Acetate (Vit E), Olea europaea (zaitun) Minyak Buah


KELEBIHAN SATIN SKINZ FACIAL 3 + 1 ORIGINAL MURAH:
πŸ”† Merawat masalah parut akibat jerawat atau luka
πŸ”† Mencerahkan kulit yg kusam dan gelap
πŸ”† Menghilangkan kedutan halus serta membuatkan kulit lebih muda dan anjal
πŸ”† Menghilangkan jerawat dan jeragat
πŸ”† Mengecilkan pori-pori di wajah
πŸ”† Melembabkan kulit di samping memperbaharui sel kulit mati
πŸ”† Menjadikan kulit nampak glowing dan flawless sepanjang hari tanpa berminyak.

CARA PENGGUNAAN SATIN SKINZ FACIAL CLEANSER 3 + 1 ORIGINAL MURAH :

πŸ“Œ Cuci muka menggunakan Rosa Rosa cleanser. Picit sikit pun dah cukup sebab kami menggunakan pati Glutathione, Vitamin C, Vitamin E, Collagen, Aloe Vera dan ROSE HIP OIL.
πŸ“Œ Sapu secara nipis Rosa Rosa toner keseluruh muka dan leher dan biarkan kering sendiri
πŸ“Œ Apply day cream secara nipis utk rawatan pd waktu siang sambil menghalang sinaran UV. Di cadangkan sapu dgn compact powder utk hasil lebih cantik
πŸ“Œ Atau Night Cream utk menghidupkan semula sel-sel kulit yang rosak. Memadai dgn lapisan nipis shj
πŸ“Œ Untuk kulit yg berjerawat biasa dan kronik di sarankan menggunakan Acne Serum dan Acne Cream.


SATIN SKINZ FACIAL SKINCARE ORIGINAL MURAH :
3 + 1

HARGA PASARAN : RM 110
HARGA MURAHCHEAP : RM9x

to order
SATIN SKINZ FACIAL SKINCARE ORIGINAL MURAH :
3 + 1 :
  sms/whtsapp/telegram : 017 6528996
________________________________________________________________
 



🌿MANFAAT JULIET MANJA GINSENG by SATIN SKINZ🌿

1) Mengatasi masalah keputihan

2) Kempiskan perut dalam masa 7 hari

3) Menegangkan, memantopkan serta membesarkan size payudara dan mencerahkan puting

4) Miss V lebih kemerahan tidak berbau

5) Mengetatkan otot rahim dan Vagina yg lendut akibat bersalin. Dinding dan pintu vagina lebih elastik dan ketat semulajadi

6) Pinggul tegang motok, nampak terletak dan tidak jatuh

8) Menghalang jangkitan pada Miss V serta mengaktifkan cairan semulajadi ke dlm faraj

9) Membantu menggelapkan rambut beruban dan menggalakkkan pertumbuhan rambut

10) Melambatkan proses penuaan

11) Mencerahkan kulit dan menaikkan seri wajah

12) Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim

13) Menganjalkan kulit yang melendut

14) Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih 'muda'

15) Mengatasi masalah sukar tidur

16) Menambah tenaga dan kecergasan

17) Mengecutkan cyst & fibroid

18) Membentuk dan meramping bentuk tubuh wanita yg seksi

19) Merawat masalah haid yg tidak teratur

20) Menjadikan anda seorang wanita plg istimewa buat suami. KEISTIMEWAAN yg hanya anda dan suami merasainya


PEMBELIAN SECARA BORONG :


PEMBELIAN SECARA BORONG SATIN SKINZ MURAH  SILA EMAIL KAMI :

  • NAMA
  • LOKASI
  • KUANTITI

murahcheaponline@gmail.com 

Share on Google Plus

About murahcheaponline cantikbeautymall

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment