SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN DR HARLINA & SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN JIHAN RAJA LAWAK


INGIN DIINGATKAN BAHAWA FREEGIFTS SECRET SKIN WHITE AKAN DIBERI MENGIKUT STOK YG HQ ADA. TIDAK BOLEH PILIH :)



Kenapa anda wajib berurusan dengan kami :


SERVIS PANTAS & KAUNTER PERTANYAAN AKTIF
PRODUK READY STOK !
PENGHANTARAN HARI YANG SAMA (POSLAJU ) UNTUK BAYARAN SEBELUM JAM 5 !!

✉ Private inbox : http://on.fb.me/1911CiG
☏ Sms / Whtsapp / Telegram : 017 6528996 Ω
Ω Instagram : Murahcheaponline Ω

Ω Blog : www.murahcheaponline.blogspot.com

CASH ON DELIVERY SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN :

  • SERI KEMBANGAN, 
  • SERDANG 
  • UPM, MARDI 
  • PUCHONG ( SELECTED AREA ), 
  • BUKIT JALIL, 
  • SERI PETALING ( SELECTED AREA ), 
  • BANGI, 
  • PUTRAJAYA, 
  • KAJANG, 
  • SEMENYIH 
  • KUALA LUMPUR SELECTED AREA 
  • SETIAWANGSA 
  • SETAPAK 
  • WANGSA MAJU 
  • SUNGAI BESI / LAKEFIELDS 
  • CHERAS 
  • BANDAR TUN RAZAK 
  • BANDAR TUN HUSSEIN ON 
  • BALAKONG 
  • HULU LANGAT SELECTED AREA 

CARA PESANAN / HOW TO ORDER, SILA NYATAKAN :

  • BRAND PRODUK 
  • KUANTITI 
  • LOKASI 

DAN HANTARKAN KE 017 6528996 ( SMS / WHTSAPP )

ATAU

SEND KE MANA MANA INBOX FB KAMI :
www.facebook.com/murahcheaponlineI
www.facebook.com/murahcheapbeautymall
www.facebook.com/murahcheaponline

______________________________________________________

Tergamam tak tengok kulit JIHAN MUSE RAJA LAWAK sekarang? Makin gebu gebas dan cantik sejak mengamalkan KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA.
Sebotol KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA mengandungi 35 sachet untuk 30 hari (5 hari pertama ambik 2 sachet sebelum tidur).
Amalkan setiap malam sebelum tidur untuk kesan lebih efektif.
Disyorkan ambil bersama SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN untuk kesan terbaik!
Sudah beribu-ribu pengguna yg berpuas hati dgn produk ini. Sangat rugi kpd mereka yang belum mencuba ok!
Siapa yang WAJIB cuba KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA:-
~ mereka yang berusia 4 tahun hingga 75 tahun
~ mereka yang berkulit kusam, kasar, gelap & tidak berseri
~ mereka yang berjerawat & berparut jerawat
~ mereka yang ada jeragat & pigmentasi
~ mereka yang berkulit kering & bersisik
~ mereka yang kulit rosak akibat penggunaan produk yg ada bahan kimia
~ mereka yang tumit kaki merekah
~ mereka yang ada stretchmark di perut & peha
~ mereka yang ada selulit di peha & punggung
~ mereka yang kulit tona tidak sekata & sunburn
~ mereka yang berkulit kendur & berkedut akibat kekurangan collagen
~ mereka yang ada penyakit eczema, psoriasis, SLE dan penyakit-penyakit lain
~ mereka yang kulit gelap di celah peha & ketiak
~ mereka yang sakit sendi tulang, darah tinggi, kecing manis dll
~ mereka yang sentiasa letih & tidak bermaya
~ mereka yang rambut gugur, kuku rapuh & bibir kering
~ mereka yang mengandung 5 bulan ke atas & dalam pantang bersalin
~ mereka yang menyusu bayi
Set terbaru untuk putih maksima!! Kenapa set ini WAJIB anda cuba?

1. Kesan lebih pantas apabila gabungkan pengambilan KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA (jar putih) dan SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN (jar hijau) serentak.

2. KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA dicipta utk menampung kekurangan SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN, Justeru dua jar ini wajib diminum serentak kerana ia melengkapi antara satu sama lain.


CARA PENGAMBILAN SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX SET JIHAN RAJA LAWAK :


a) Bancuh 1 sachet KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA dgn air sejuk dan diminum sebelum tidur. Kemudian minum pula 1 sachet SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN pada masa yg sama (minggu pertama)

b) Selang selikan 1 hari 1 sachet KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA diikuti 1 hari 1 sachet SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN hari berikutnya (minggu kedua hingga minggu seterusnya)



1.SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX SET JIHAN RAJA LAWAK 4 IN 1



70 SACHETS ( 2 JARS )

PROMOSI HEBAT !!
STOK TERHAD !!

HARGA PASARAN : RM 200
HARGA MURAHCHEAP : 
SMS / WHTSAPP 017 6528996
UTK HARGA PROMOSI

POS : 
SEM FREE
SS RM 5

GIFTS :
BRIGHTENING SERUM X 1
MIRACLE WATER X 1









ATAU


2.SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX SET JIHAN RAJA LAWAK BASIC 3 IN 1


70 SACHETS ( 2 JARS )

PROMOSI HEBAT !!

STOK TERHAD !!

HARGA PASARAN : RM 200
HARGA MURAHCHEAP : 
SMS / WHTSAPP 017 6528996
UTK HARGA PROMOSI

POS : 
SEM FREE
SS RM 5

GIFTS :
BRIGHTENING SERUM X 1





Kelebihan  Kawaii Collagen Brightening Serum:

~ menutup pori-pori terbuka
~ memutihkan kulit secara sihat
~ menegangkan kulit seperti suntikan botox
~ memulihkan kulit rosak
~ sesuai utk semua masalah kulit
~ mengecutkan jerawat
~ memudarkan jeragat
~ menghalus & melicinkan kulit
~ tanpa pengelupasan
~ kesan hanya dalam 6 hari shj

Kelebihan Kawaii Collagen Miracle Water:


~ Sebagai bahan aktif merangsang collagen dalam kulit
~ Dipakai bersama Kawaii Collagen Brightening Serum untuk efek lebih hebat
~ Merangsang stemcell kulit
~ Merawat kulit yang rosak teruk
~ Memberikan nutrien, vitamin & mineral penting kpd kulit
~ Memulihkan kulit sensitif & kulit nipis
~ Mengembalikan seri & keremajaan kulit yg kusam
~ Menghilangkan jerawat pasir
~ Menampak kulit segar & glowing

ATAU

3.SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX SET LENGKAP JIHAN RAJA LAWAK 5 IN 1


70 SACHETS ( 2 JARS )
PROMOSI HEBAT !!
STOK TERHAD !!

HARGA PASARAN : RM 220
HARGA MURAHCHEAP : 
SMS / WHTSAPP 017 6528996
UTK HARGA PROMOSI

POS : 
SEM FREE
SS RM 5

GIFTS :
BRIGHTENING SERUM X 1
MIRACLE WATER X 1
MIRACLE BRIGHTENING SOAP X 1

FUNGSI MIRACLE BRIGHTENING SOAP:-

~ Memudarkan parut jerawat
~ Mengawal sebum & minyak berlebihan
~ Menghalus & melicinkan kulit
~ Menutup pori-pori terbuka
~ Menyamarata tona kulit
1.SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX SET JIHAN RAJA LAWAK

70 SACHETS ( 2 JARS )
PROMOSI HEBAT !!
STOK TERHAD !!

HARGA PASARAN : RM 200
HARGA MURAHCHEAP : 
SMS / WHTSAPP 017 6528996
UTK HARGA PROMOSI

POS : 
SEM FREE
SS RM 5

GIFTS :
BRIGHTENING SERUM X 1

MIRACLE WATER X 1

ATAU

2.SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX SET JIHAN RAJA LAWAK
70 SACHETS ( 2 JARS )
PROMOSI HEBAT !!
STOK TERHAD !!

HARGA PASARAN : RM 200
HARGA MURAHCHEAP : 
SMS / WHTSAPP 017 6528996
UTK HARGA PROMOSI

POS : 
SEM FREE
SS RM 5

GIFTS :
BRIGHTENING SERUM X 1

ATAU


3.SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX SET LENGKAP JIHAN RAJA LAWAK 5 IN 1

70 SACHETS ( 2 JARS )
PROMOSI HEBAT !!
STOK TERHAD !!

HARGA PASARAN : RM 220
HARGA MURAHCHEAP : 
SMS / WHTSAPP 017 6528996
UTK HARGA PROMOSI

POS : 
SEM FREE
SS RM 5

GIFTS :
BRIGHTENING SERUM X 1

MIRACLE WATER X 1
MIRACLE BRIGHTENING SOAP X 1

________________________________________________________________

1. SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN
SET DR HARLINA

70 SACHETS ( 2 JARS )
PROMOSI HEBAT !!
STOK TERHAD !!

HARGA PASARAN : RM 170
HARGA MURAHCHEAP : RM 150

POS : 
SEM FREE
SS RM 5

GIFTS :
BRIGHTENING SOAP X 1



ATAU

2. SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN
SET DR HARLINA
70 SACHETS ( 2 JARS )
PROMOSI HEBAT !!
STOK TERHAD !!

HARGA PASARAN : RM 170
HARGA MURAHCHEAP : RM 150

POS : 
SEM FREE
SS RM 5

GIFTS :
BRIGHTENING SERUM X 1




ATAU

3. SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN
SET DR HARLINA
70 SACHETS ( 2 JARS )
PROMOSI HEBAT !!
STOK TERHAD !!

HARGA PASARAN : RM 170
HARGA MURAHCHEAP : RM 150

POS : 
SEM FREE
SS RM 5

GIFTS :
KRIM JERAWAT X 1
TABLET JERAWAT X 1




Kenapa anda wajib berurusan dengan kami :

  •  SERVIS PANTAS & KAUNTER PERTANYAAN AKTIF
  •  PRODUK READY STOK !
  • PENGHANTARAN HARI YANG SAMA (POSLAJU ) UNTUK BAYARAN SEBELUM JAM 5 !!


 Private inbox : http://on.fb.me/1911CiG Ω
 Sms / Whtsapp / Telegram : 017 6528996 Ω
Ω Instagram : Murahcheaponline Ω
Ω Blog : www.murahcheaponline.blogspot.com

CASH ON DELIVERY SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN DR HARLINA
CASH ON DELIVERY SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN JIHAN RAJA LAWAK :

  • SERI KEMBANGAN,
  • SERDANG
  • UPM, MARDI
  • PUCHONG ( SELECTED AREA ),
  •  BUKIT JALIL, 
  • SERI PETALING ( SELECTED AREA ),
  •  BANGI, 
  • PUTRAJAYA, 
  • KAJANG, 
  • SEMENYIH
  • KUALA LUMPUR SELECTED AREA
  • SETIAWANGSA
  • SETAPAK
  • WANGSA MAJU
  • SUNGAI BESI / LAKEFIELDS
  • CHERAS
  • BANDAR TUN RAZAK
  • BANDAR TUN HUSSEIN ON
  • BALAKONG
  • HULU LANGAT SELECTED AREA

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN
70 SACHETS ( 2 JARS )
PROMOSI HEBAT !!
STOK TERHAD !!

HARGA PASARAN : RM 170
HARGA MURAHCHEAP : RM 150

POS : 
SEM FREE
SS RM 5

GIFTS :
KRIM JERAWAT X 1
TABLET JERAWAT X 1

NEW LOOK OF KAWAII COLLAGEN !!

7 FAKTA PENTING yang perlu anda tahu sebelum membeli produk collagen anda!!

1- Pastikan produk collagen bentuk powder dimasukkan dlm sachet kerana serbuk tanpa sachet mengurangkan keberkesanan produk tersebut kerana tercemar dgn udara setiap kali anda buka penutup bekas utk mencedoknya.

2- Pastikan produk collagen bentuk powder dimasukkan dlm sachet kerana serbuk tanpa sachet menyebabkan serbuk menjadi keras kerana terdedah kpd udara setiap kali membukanya.

3- Pastikan produk collagen anda tahan utk dua bulan (60 hari) jika harganya berharga RM150 ke atas kerana lebih menjimatkan dan berbaloi utk wang anda.

4- Pastikan produk collagen anda berbentuk powder (serbuk) kerana kesan lebih pantas diserap ke dalam salur darah berbanding bentuk kapsul atau tablet.

5- Pastikan bahan-bahan utama dlm produk collagen anda tinggi kandungan stem cell dan anti-oxidant kerana tubuh anda memerlukan kandungan bahan yg tinggi utk memulihkan kulit rosak dan kulit bermasalah

6- Pastikan anda mengamalkan minuman collagen dalam kehidupan seharian anda, kerana kulit mudah dimamah usia dan tercemar dgn radikal bebas menampakkan wajah anda lebih tua drp usia sebenar.

7- Pastikan anda sentiasa mengamalkan minuman collagen jika tak mahu SUAMI berpaling kpd wanita lain yg lebih cantik

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN adalah pilihan yg TEPAT untuk anda!

1,600,000mg
36x Anti-Oxidant
14x Stem Cell
20x Super Fruits
Pitera Rich Extract

Teknologi terbaru dari JAPAN & FRANCE digunakan dalam proses pembuatan produk ini untuk menghasilkan produk berkualiti tinggi, pantas diserap ke salur darah, menggunakan teknologi nano menghasilkan butiran halus molekul nano untuk diserap pantas oleh badan dan memberi kesan yang diinginkan seawal 3 hari.

Bahan-bahan utama:




Wild Blueberry Stem Cell, Blueberry Stem Cell, Raspberry Stem Cell, Green Apple Stem Cell, Apple Stem Cell, Snow Lotus Stem Cell, Green Tea Stem Cell, Tomato Stem Cell, Swiss Red Grape Stem Cell, Grape Stem Cell, Argan Fruit Stem Cell, Rosella Stem Cell, Cranberry Stem Cell, Blackberry Stem Cell
Trehalose, Chondrus Crispus, Pure L-glutathione, Hydrolyzed Peptide Tilapia Collagen, Phyto Hyaluronic Acid, Pitera Extract, Pearl Powder, Biotin,Acaiberry, , Strawberry, Pamogranate, Avocado, Grape Seed Extract, Perilla Seed Extract, Mangosteen Extract, Vitamin D3, Viamin C, Kiwi, Co-Enzyme Q10, Astaxanthin, Omega 3, Papaya, Lemon

nak tahu rahsia kulit cerah bersinar, halus mulus bak salji?
inilah dia supplement PALING TERBAIK kerana bahan-bahannya LUAR BIASA untuk kesan LUAR BIASA.



Apa SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN mampu berfungsi utk anda??

• Merangsang kolagen asal kulit
• Menghalang sinar UV matahari
• Mengaktifkan penghasilan kolagen
• Melambatkan penuaan dgn efektif
• Meningkatkan stem cell kulit
• Pemutihan kulit lebih pantas
• Kulit lebih anjal & muda
• Menghilangkan kedutan
• Menghilangkan kulit sun-burn
• Menghilangkan jerawat
• Menghilangkan parut hitam
• Mengurangkan jeragat
• Mengatasi kulit bersisik
• Kulit kering menjadi lembap
• Kulit kasar menjadi halus
• Mengatasi penyakit kulit
• Mengatasi masalah kulit rosak
• Mengatasi sakit sendi tulang
• Sesuai untuk ibu mengandung
• Sesuai untuk ibu menyusu
• Mengurangkan stretchmark
• Mengurangkan selulit
• Menurunkan kolestrol
• Mengatasi rambut gugur
• Mengatasi bibir mengelupas
• Meningkatkan kecergasan badan yg letih
• Membuang toksin
• Sesuai untuk lelaki & wanita
• Mengatasi masalah jantung, darah tinggi, kanser & kencing manis
• Sangat sesuai utk usia 13 tahun hingga 90 tahun
• Sesuai diambil oleh orang tua yg sakit kronik
• Tingkatkan pengeluaran susu ibu
• Melangsingkan badan


SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN
70 SACHETS ( 2 JARS )
PROMOSI HEBAT !!
STOK TERHAD !!

HARGA PASARAN : RM 170
HARGA MURAHCHEAP : RM 150

POS : 
SEM FREE
SS RM 5

GIFTS :
KRIM JERAWAT X 1
TABLET JERAWAT X 1




TESTIMONI KAWAII COLLAGEN





Testimoni Pengguna:
Masalah Jerawat dan parut jerawat saya tak pernah selesai walaupun saya dah pernah guna pelbagai jenis produk di pasaran. Sehinggalah saya temui produk yg hebat ini. SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN mmg sgt serasi dgn saya. Kesan pun nampak cepat kalau nak dibandingkan dgn produk jenama lain yg sy pernah beli. Harga pun murah utk 1 botol besar. mmg jimat sbb tahan dua bulan. hihi




Testimoni Pengguna:
Dulu wajah saya penuh dengan jerawat batu dan parut jerawat. sejak consume SECRET SKIN WHITE wajah saya kembali licin berseri. jerawat pun dah semakin segan silu nak keluar. Parut-parut hitam bekas jerawat makin pudar. rasa mcm tak percaya sebab semua jerawat dan parut jerawat hilang sekelip mata!



Testimoni Pengguna:Dulu kulit saya kusam tak sekata. letak bedak tebal-tebal pun nampak gelap. parut jerawat kat pipi pun susah nak hilang. sejak minum Secret Skin White ni kulit makin cerah sekata. Dah makin putih gebu. ramai org tegur lihat kulit sy makin putih. Hanya dalam 7 hari dah boleh nampak kesan ketara.





Ramai kawan-kawan tegur lihat kesan ketara pada kulit saya. Kulit putih gebu pakai apa, tegur kawan-kawan. hehe memang best. sebab dulu kulit sy berminyak dan gelap. Dulu jeragat kat hidung susah nak hilang. sekarang jeragat dah pudar. kulit sy dah licin macam kulit bayi.





Testimoni Pengguna:
Tiap kali tengok cermin mmg sakit hati sy tengok jerawat batu dan parut jerawat kat pipi ni. Memang susah sangat nak hilang. Sejak consume SECRET SKIN WHITE jerawat makin kecut. Parut jerawat pun pudar. Kulit kusam jadi cerah berseri-seri. sekarang sy senyum memanjang bila lihat cermin sebab kulit dah cantik!


Testimoni Pengguna:
Dulu kulit berminyak dan gelap. Parut jerawat pun penuh muka. sekarang kulit sudah smooth dan halus serta tak berminyak lagi. Kulit makin sekata dan cerah. Tak perlu touch up bedak tebal-tebal lagi.















SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN
70 SACHETS ( 2 JARS )
PROMOSI HEBAT !!
STOK TERHAD !!

HARGA PASARAN : RM 170
HARGA MURAHCHEAP : RM 150

POS : 
SEM FREE
SS RM 5

GIFTS :
KRIM JERAWAT X 1
TABLET JERAWAT X 1


__________________________________________________________________

SECRET SKIN WHITE CHEWABLE TABLET
60 tablet sebotol ( utk 2 bulan)


HARGA PROMOSI : RM 98


POS : 
PERCUMA !



24x anti-oxidant
10x stem cell
18x super fruits
pitera extract

Apa SECRET SKIN WHITE mampu berfungsi utk kulit anda??

• Merangsang kolagen asal kulit
• Menghalang sinar UV matahari
• Mengaktifkan penghasilan kolagen
• Melambatkan penuaan
• Meningkatkan stem cell kulit
• Pemutihan kulit lebih pantas
• Kulit lebih anjal & muda
• Menghilangkan kedutan
• Menghilangkan kulit sun-burn
• Menghilangkan jerawat
• Menghilangkan parut hitam
• Mengurangkan jeragat
• Mengatasi kulit bersisik
• Kulit kering menjadi lembap
• Kulit kasar menjadi halus
• Mengatasi penyakit kulit
• Mengatasi masalah kulit rosak
• Mengatasi sakit sendi tulang
• Sesuai untuk ibu mengandung
• Sesuai untuk ibu menyusu
• Mengurangkan stretchmark
• Mengurangkan selulit
• Menurunkan kolestrol
• Mengatasi rambut gugur
• Mengatasi bibir mengelupas
• Meningkatkan kecergasan
• Membuang toksin
• Sesuai untuk lelaki & wanita
• Tingkatkan pengeluaran susu ibu
• Melangsingkan badan


Kenapa anda wajib berurusan dengan kami :
SERVIS PANTAS & KAUNTER PERTANYAAN AKTIF
PRODUK READY STOK !
PENGHANTARAN HARI YANG SAMA (POSLAJU ) UNTUK BAYARAN SEBELUM JAM 5 !!

Private inbox : http://on.fb.me/1911CiG Ω
☏ Sms / Whtsapp / Telegram : 017 6528996 Ω
Ω Instagram : Murahcheaponline Ω
Ω Blog : www.murahcheaponline.blogspot.com

CASH ON DELIVERY SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN :
  • SERI KEMBANGAN,
  • SERDANG
  • UPM, MARDI
  • PUCHONG ( SELECTED AREA ),
  • BUKIT JALIL,
  • SERI PETALING ( SELECTED AREA ),
  • BANGI,
  • PUTRAJAYA,
  • KAJANG,
  • SEMENYIH
  • KUALA LUMPUR SELECTED AREA
  • SETIAWANGSA
  • SETAPAK
  • WANGSA MAJU
  • SUNGAI BESI / LAKEFIELDS
  • CHERAS
  • BANDAR TUN RAZAK
  • BANDAR TUN HUSSEIN ON
  • BALAKONG
  • HULU LANGAT SELECTED AREA

CARA PESANAN / HOW TO ORDER, SILA NYATAKAN :
  • BRAND PRODUK
  • KUANTITI
  • LOKASI
DAN HANTARKAN KE 017 6528996 ( SMS / WHTSAPP ) 
ATAU
SEND KE MANA MANA INBOX FB KAMI :

____________________________________

PEMBELIAN SECARA BORONG SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN & SECRET SKIN WHITE CHEWABLE TABLETS SILA EMAIL KAMI :

murahcheaponline@gmail.com

like dan add page kami :

https://www.facebook.com/murahcheaponlineI
https://www.facebook.com/murahcheaponline

https://www.facebook.com/SecretSkinWhiteKawaiiCollagenSeriKembangan
Share on Google Plus

About murahcheaponline cantikbeautymall

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment