NH DETOXLIM

NH DETOXLIM 20 SACHETS
Harga : RM 27.00
Harga Pasaran : RM 28.80

Natural Clenx Tea dibuat dari teh hijau organik dan herba semulajadi. Ini formula herba tradisional digunakan untuk merangsang pergerakan peristalsis intentines.

Kolon memainkan peranan penting dalam kesihatan badan kita. Keadaan kolon kita mempunyai kesan yang besar ke atas setiap organ dalam badan ke atas perasaan kita kesejahteraan secara amnya. 

Penggubalan ini membantu pergerakan peristalsis dalam usus. Ia membantu untuk mengawal selia sistem gastrousus dan membersihkan usus dengan mengeluarkan sisa terkumpul dan lemak yang berlebihan dari badan. 

Ia tidak lebih merangsang saluran gastrousus atau menyebabkan nutrien dan kehilangan melembapkan, minum setiap hari untuk mengekalkan bentuk badan yang sihat dan ideal.


FUNGSI :

Minum secawan teh Clenx Asli yang kaya dengan aroma dan rasa selepas makan untuk merangsang saluran usus, jadi ia berkesan boleh mengeluarkan bahan buangan yang berlebihan, lemak dan minyak daripada badan.

KHASIAT :

- Mengurangkan berat badan

- Menyingkirkan bahan buangan, toksin & gas

- Menggalakkan rawa keseluruhan% mengekalkan berat badan ideal

- Merangsang pergerakan usus & melegakan sembelit


Share on Google Plus

About murahcheaponline cantikbeautymall

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment