DNARS SKINCARE





DNARS SKIN CARE TRIAL SET KULIT BERMINYAK
Harga : RM 50.00
Harga Pasaran : RM 59.90


Pakej terdiri daripada :

1. Magic Beauty Cream

2. Magic Day Cream

3. Sabun Susu Beras x 2 


Tiada lagi masalah; Jeragat, Jerawat, Parut, Bintik Hitam, Kulit berminyak, Kusam, Kering, Pori terbuka, Garis halus dan resdung.

KEBAIKAN :
* Menghaluskan dan megecilkan liang roma,
* Meyingkirkn minyak yang berlebihan pada wajah.
* Memundarkn garis-garis halus.
* Menegangkan wajah.
* Wajah akan jadi lebih cerah, gebu dan halus berseri-seri tanpa parut, jeragat dan jerawat.



CARA PENGGUNAAN SET KULIT JERAWAT


siang hari :
1. cuci muka dgn sabun beras
2. apply toner treatment (dgn kapas)
3. apply magic day krim

malam hari :
1. cuci muka dgn sabun beras
2. apply toner treatment (dgn kapas)

3. Penggunaan magic beauty cream diselang selikan dengan toner treatment
_______________________________________________________________________


DNARS SKIN CARE TRIAL SET KULIT NORMAL
Harga : RM 50.00
Harga Pasaran : RM 59.90


Pakej terdiri daripada :

1. Magic Beauty Cream

2. Magic Day Cream

3. Sabun Susu Beras

4. Sabun Collagen


CARA PENGGUNAAN SET KULIT NORMAL 


siang hari :

1. cuci muka dgn sabun beras/sabun collagen


2. apply toner collagen/ toner treatment (dgn kapas)


3. apply magic day krim


4. apply foundation/ compact powder



malam hari :


1. cuci muka dgn sabun beras/sabun collagen


2. apply toner collagen/ toner treatment (dgn kapas)


3. apply magic night krim/ krim ku-neng



_______________________________________________


SABUN BERAS UNTUK KULIT JERAWAT 

Harga : RM 10.00
Harga Pasaran : RM 12.90

DNARS SABUN MUKA BERAS


  • Membersih & melembutkan kulit wajah, 
  • menyingkirkan minyak yang berlebihan pada wajah serta merawat masalah jerawat, jeragat, kulit kering, kulit tidak sekata, kulit kusam. 
  • Wajah akan menjadi lebih bersih, halus, licin dan tegang selepas dicuci.

___________________________________________________________________


SABUN COLLAGEN UNTUK KULIT NORMAL

Harga : RM 11
Harga Pasaran : RM 13.90

DNARS SABUN MUKA KOLAGEN


SABUN MUKA KOLAGEN

- Membantu menegangkan kulit wajah.
- Menjadikan kulit lebih anjal.
- Mengurangkan garis halus & kedutan pada wajah.


___________________________________________________________________________


DNARS TONER COLLAGEN

Harga : RM 23
Harga Pasaran : RM 27.90




Untuk kulit normal, kulit jeragat sederhana/sedikit, kulit kering
  • mengecilkan liang pori
  • menyegarkan kulit
  • mengelakkan kekeringan kulit

____________________________________________________________________________

DNARS TONER TREATMENT


Harga : RM 18.60
Harga Pasaran : RM 21.90




Untuk kulit berjerawat, kulit jeragat teruk.


KEBAIKKAN :
-


  •  mengecilkan liang pori.
  • -menyegarkan kulit.-
  •  mengelakan kekeringan kulit.
  • merawat jerawat/jeragat.


______________________________________________________________________________


DNARS YELLOW CREAM (KRIM KU-NENG) 6g


Harga : RM 22


Harga Pasaran : RM 26.90




KEBAIKAN :



  • -Untuk kulit normal/jeragat sahaja. 
  • (Jika bermasalah jerawat, tunggu sehingga masalah jerawat selesai baru boleh menggunakan krim ku-neng)
  • Diformulasikan dari pati-pati herba yang terpilih termasuk 3 jenis kunyit. 
  • Pengguna akan dapat merasai perubahan pada kulit wajah setelah menggunakannya secara teratur.
  • Menghilangkan jeragat/ parut pada wajah.-
  • Membersihkan kulit wajah, wajah akan jadi lebih cerah, gebu dan segar.-
  • Yang utama adalah kerana ianya dapat mengembalikan aura/seri wajah secara semulajadi.
  • -Menghilangkan garis-garis halus @ kedutan pada wajah.


CARA GUNA :



  • Dipakai secara berselang seli bersama night cream. 
  • Pakai secara nipis sebelum tidur.
_______________________________________________________________________

MAGIC BEAUTY CREAM ( NIGHT CREAM ) 5GM


Harga : RM 22

Harga Pasaran : RM 26.90



DNARS MAGIC BEAUTY CREAM (NIGHT CREAM) 15g - Click Image to Close

Krim malam Dnars yang kaya pelembab dan bahan antioksidan, 

  • mampu merencatkan masalah jerawat dan jeragat, 
  • memudarkan parut, 
  • menghalus dan mencerahkan kulit, 
  • mencegah kulit kusam, 
  • meratakan rona kulit, 
  • mengecilkan pori dan mengurangkan kedutan halus agar tampil segar berseri setiap kali bangun pagi.

Krim malam mempunyai fungsi yang jauh lebih utama dalam mengekalkan kecantikan kulit, sama pentingnya dengan krim siang yang peranan nya lebih tertumpu kepada membekalkan kelembapan berterusan serta perlindungan dari sinar UV yang menggelapkan kulit.

Semasa tidur, kita berada dalam keadaan rehat secukupnya dan bebas stress. Maka kulit berada dalam keadaan bersedia untuk menyerap segala vitamin yang terkandung dalam krim secara optimum, menembus jauh ke dalam agar mampu bertindak lebih efektif dalam menangani tanda2 penuaan, memperbaiki dan memperbaharui sel2 kulit yang rosak, mengangkat sel2 kulit mati dan meremajakan lapisan kulit dari dalam.


________________________________________________________________________

MAGIC DAY CREAM 5GM

Harga : RM 22

Harga Pasaran : RM 26.90


DNARS MAGIC DAY CREAM (SUNBLOCK) 15g



  • Campuran serbuk mutiara asli di dalamnya dapat membantu menghilangkan jeragat, bintik-bintik hitam & parut secara efektif.-
  • Memutihkan/mencerahkan kulit wajah dan membantu menghilangkan kedutan di wajah.
  • -Dapat digunakan sebagai foundation sebelum penggunaan make-up pada wajah untuk mencegah kembalinya jeragat dan bintik hitam.
_____________________________________________________________________________


DNARS SILKY GOLD FOUNDATION 5GM

HARGA MURAHCHEAP : RM 33
HARGA PASARAN : RM 39.90









Miliki wajah yang bebas cela dengan Silky Gold Foundation Dnars. Bedak asas yang menyandungi SPF 40 dan minyak biji anggur ini diformulasikan untuk mengatasi masalah kulit berminyak, di samping melindungi sel kulit dari sinaran ultraungu yang boleh merosakkan kulit. Ia sesuai digunakan untuk kulit yang berjeragat, berminyak, kusam, sensitif, dan normal.



Kelebihan Silky Gold Foundation Dnars

  • Mencerah, menganjal dan menegangkan kulit wajah.
  • Menutup sebarang cela pada kulit wajah
  • Menghilangkan parut pada wajah
  • Mengawal kandungan minyak pada kulit


Kandungan Silky Gold Foundation Dnars


  • Minyak biji anggur: Ramuan ini mempunyai kualiti astringen yang tinggi dan mampu menegangkan kulit wajah. Selain itu, minyak biji anggur juga berfungsi untuk melembapkan kulit, mengatasi masalah jerawat dan melindungi kulit dari sinaran ultraungu yang boleh merosakkan kulit.
  • Vitamin E: Pengambilan vitamin E yang konsisten menghasilkan tekstur kulit yang cantik dan lebih berseri. Ia juga kaya dengan anti-oksida yang mampu mencegah penyakit yang boleh merosakkan kulit wajah anda. Vitamin E juga berperanan untuk mengatasi masalah kulit seperti parut jerawat, jeragat, tompok hitam dan kulit yang kusam.


Cara Penggunaan Silky Gold Foundation Dnars

** Cuci muka dengan bersih, sebaik-baiknya dengan sabun beras ataupun sabun kolagen
** Keringkan wajah terlebih dahulu sebelum menyapu toner dan seterusnya krim pelembap pada kulit
** Sapukan Silky Gold Foundation
** Untuk hasil yang lebih berkesan, gunakan Silky Gold Foundation Dnars bersama produk-produk lain keluaran Dnars.


FREQUENT ASK QUESTIONS

SOALAN :

Ye ke produk ni ok?gelupas tak?sy bmbg la ngn produk2 kosmetik ni...kebanyakannya ..merah..lps tu gelupas.Macam mana sy nk pakai g ofis nanti.

JAWAPAN :

 Mcm ni kak/adik/cik..kbykn customer yg guna produk ni ckp,diorang pakai ok..tak gelupas..kulit beransur2 jadi lebih sihat secara semulajadi...TAPI...sekiranya customer tu ada sejarah selalu tukar2 kosmetik...akan berlaku jugak pggelupasan..cuma gelupas yg xketara sangat...jd gelupas halus2...mmg klu tgk,xperasan sgt..jadi,jgn bimbang ye utk mencuba dnars skincare..insyaAllah tak gelupas.

SOALAN :

Produk ni dari mana ye?Produk indon ke?ke dr Thailand?sbb dia ada sabun beras yg sama mcm yg dari Thailand tu..

JAWAPAN :
Produk ni dari Kelantan...pengasasnya dh pernah masuk dalam majalah Mingguan wanita...tapi ianya dikilangkan dekat sini dekat Shah Alam..Sabun beras tu pulak,mmg diperbuat dari bahan yg sama macam sabun thailan tu...diperbuat dari campuran susu dan beras..TAPI..yg ni dnars punya...mmg dihasilkn dan dikilangkan oleh dnars.. 


SOALAN :

Produk ni diperbuat dari apa ye?ada bahan kimia tak?

JAWAPAN : 
Macam ni,produk ni diperbuat dari campuran herba dan tumbuh-tumbuhan TAPI tetap juga ada bahan campuran bahan kima...cuma bahan kimia yang digunakan bukanlah bahan kimia yang berbahaya...yang boleh menipiskan kulit.memberikan kesan yg tak baik pada kulit..bahan kimia yg digunakan ialah bahan kimia yg selamat dibawah kawalan kementerian kesihatan malaysia (KKM)



SOALAN :

Produk ni ada KKM tak?Halal ke?

JAWAPAN : 
Ada....semestinya produk ni ada KKM...itu syarat wajib bila kita nk pasarkan sesuatu produk kecantikan..setiap nombor KKM dnars ada dinyatakan pada luar item dnars..(yg ni sy lupa nk amik gambar,lain kali sy sertakan ye).


NOT110901141K
NOT111001084K
NOT110904761K

TONER COLLAGEN 
NOT11090476

TONER TREATMENT 
NOT 120403479K


SOALAN :

Ada berapa item ye dalam Trial set Dnars skincare?

JAWAPAN :
Dalam Trial set dnars ada :
i) Dua ketul sabun (klu set jerawat,dua2 sabun susu beras)(kalau set normal,satu sabun susu beras,satu lg sabun collagen)
ii) Magic Day Cream
iii) Magic night Cream.

Perhatian ! Fungsi day cream n night cream adalah berbeza...klu set jerawat..bahan dia lain,klu set normal bahan dia lain.Oleh itu,kena pastikan betul2 jenis masalah kulit muka anda.


SOALAN :

Boleh tahan berapa lama Trial set Dnars skincare?

JAWAPAN :
Boleh tahan 1 bulan , xperlu sapu tebal-tebal :) 




SOALAN :

Macam mana cara nk gunakan dnars skincare ni ye?


JAWAPAN : 
Cara penggunaan..KULIT NORMAL/ JERAGAT 
siang hari :
1. cuci muka dgn sabun beras/sabun collagen
2. apply toner collagen/ toner treatment (dgn kapas)
3. apply magic day krim
4. apply foundation/ compact powder

malam hari :
1. cuci muka dgn sabun beras/sabun collagen
2. apply toner collagen/ toner treatment (dgn kapas)
3. apply magic night krim/ krim ku-neng

Cara penggunaan..KULIT JERAWAT/ BERMINYAK 
siang hari :
1. cuci muka dgn sabun beras/sabun collagen
2. apply toner treatment (dgn kapas)
3. apply magic day krim

malam hari :
1. cuci muka dgn sabun beras
2. apply toner treatment (dgn kapas) or toner treatment (selang selikan toner treatment dgn krim malam, tak boleh pakai sekaligus)

__________________________________________________

PUTEH PITERA LIQUID DNARS 20 sachets 

HARGA MURAHCHEAP : RM 84

HARGA PASARAN : RM 99.90



KANDUNGAN PUTEH PITERA

  • - L-Glutathion
  • -HA
  • -Tillapia Collagen
  • -Apple steamcell
  • -Madu tualang
  • -vitamin C

KELEBIHAN PUTEH PITERA

-mencegah & merawat jerawat.
-mengecilkan liang pori.
-merawat enzhima & prorisis.
-mencegah kedutan & kekenduran.
-menghilangkan tompok hitam & mencegah parut
-meningkatkan fungsi sel serta melambatkan proses penuaan.
- mencegah kerosakan kolagen.
-meningkatkan daya ketahanan badan.
-menyihatkan kuku dan rambut.
-menyembuhkan luka dengan cepat.
-menyihatkan badan & memberi tenaga tambahan.
-menyahtoksin utk menghasilkan kulit yg lebih muda & cerah.

CARA PENGAMBILAN PUTEH PITERA

- 1 sachet 30 minit sebelum sarapan & 1 sachet sebelum tidur malam.

- minum air dengan cukup kerana pembuangan toxin sememngnya melalui air kencing.
- bulan pertama wajib ambil 2 sachet sehari, bulan seterusnya 1 sachet sehari.

Siapa yang boleh mengambil PUTEH PITERA
-lelaki & wanita
-ibu mengandung (4 bulan keatas)
-ibu menyusukan
-wanita haid (4 hari keatas)

Kelainan PUTEH PITERA

-Berbentuk liquid untuk mudah serapan didalam salur darah..

berbanding serbuk yang dibancuh, tablet yang dikunyah atau Kapsule yang ditelan
_______________________________________________


PEMBELIAN SECARA BORONG :

PEMBELIAN SECARA BORONG DNARS SKINCARE SILA EMAIL KAMI :
murahcheaponline@gmail.com 

like dan add page kami :

https://www.facebook.com/murahcheaponlineI
https://www.facebook.com/murahcheaponline
Share on Google Plus

About murahcheaponline cantikbeautymall

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment