AS BEAUTY


Anda tidak akan menafikan keberkesanannya
Miliki wajah berseri, halus dan bersih

Hanya 3 Langkah :
1) Membersih (BEAUTY SOAP)
2) Melindung (DAY CREAM/ BASE
3) Merawat (NIGHT CREAM)

Mampu mengatasi masalah resdung, jerawat kronik dan jeragat degil dengan ringkas dan berkesan.




AS BEAUTY (Set Facial Treatment 3 in 1)
HARGA : RM 110.00
HARGA PASARAN : RM 125.00


MENGANDUNGI :

1 X SABUN
1 X KRIM SIANG 15GM
1 X KRIM MALAM 15GM

______________________________________________________________________






AS BEAUTY (Set Facial Treatment 3 in 1) TRIAL PACK
HARGA : RM 47.00
HARGA PASARAN : RM 50.00
MENGANDUNGI :

1/3 X SABUN
1 X KRIM SIANG 5GM
1 X KRIM MALAM 5GM


______________________________________________________________

As Beauty Soap -  yang bertindak membantu meningkatkan metabolisme kulit dengan

penjanaan sel-sel baru, seterusnya merencatkan proses penuaan, mengurangkan garis-garis 

halus serta meningkatkan keregangan kulit agar sentiasa kelihatan muda serta membantu 

dalam mengekalkan kelembapan semulajadi kulit. 







SABUN VITAMIN E ( UNTUK KULIT NORMAL / JERAGAT / KERING )
HARGA : RM 40.00
HARGA PASARAN : RM 45.00



SABUN VITAMIN C ( UNTUK KULIT BERMASALAH )
HARGA : RM 40.00
HARGA PASARAN : RM 45.00


______________________________________________________________________




KRIM SIANG
HARGA : RM 38.50
HARGA PASARAN : RM42.50

Day Cream - bertindak melindungi kulit dari cahaya UV juga sesuai sebagai alas bedak.

______________________________________________________________________



KRIM MALAM
HARGA : RM 38.50
HARGA PASARAN : RM42.50

Night Cream - bertindak dengan bantuan Vitamin E merawat muka dengan menghilangkan jerawat, jeragat dan bekas jerawat serta mengecilkan pori-pori kulit.


____________________________________________________________________


CARA PENGGUNAAN :

* Cuci muka dengan sabun AS beauty sekurang-kurangnya dua kali sehari.
* Krim Malam digunakan pada malam hari untuk merawat wajah
* Krim Siang digunakan pada siang hari sebagai alas bedak/melindungi  dari sinaran cahaya uv
* Dalam masa 4-7 hari, kulit muka akan kelihatan cerah dan berseri.
* Produk AS Beauty sesuai digunakan untuk semua jenis kulit.
* Produk AS Beauty dapat merawat wajah secara semulajadi.


_______________________________________________________________________

TESTIMONI AS BEAUTY


Honey Neeza
saya mengalami masalah kulit berjerawat sejak 10tahun lepas. telah mencuba pelbagai jenis produk, tapi tiada yg berkesan. masalah menjadi semakin teruk apabila saya mengandung. saya mencuba As Beauty ketika kandungan berusia 7bulan. Alhamdulillah. selepas 2minggu penggunaan telah mendapat hasil yg memberangsangkan. As Beauty bukan saja membantu menyelesaikan masalah saya. tetapi juga selamat utk kandungan saya. terima kasih As Beauty..





Liyana Nabila
Saya mula menggunakan AS BEAUTY sejak awal 2012 lagi. Pada mulanya kulit saya sangat kusam dan gelap. Tambah pula dengan tona kulit yg tak sekata. Malu sgt kalau nk keluar rumah. Pergi kedai pun kene make up. Tapi lepas adik kenalkan AS BEAUTY pada saya, mcm semuanya berubah. 2 minggu dh rasa perubahan, kulit makin cerah, ramaimyg tegur.lepas pakai asb mmg dh xberbedak, xpakai foundation pun.. dh setahun jugak xbli tu semua. Keyakinan pun mmg bertambah2 la kan. Hehe thanks AS BEAUTY. Dan saya terus jadi dealer, dan alhamdulillah saya dh tarik ramai kawan2 utk cantik sama2 dgn saya.Apepun AS BEAUTY mmg the best!



Hafisah Ilias
Dulu kulit muka sya penuh jerawat,jeragat,parut jerawat dan mcm2 lagi. Pakai foundation dan bedak tebal pun masih boleh nampak jerawat dan bekas hitam pada kulit wajah. Pelbagai produk sya gunakan tapi masih teruk dan saya malu untuk bertemu kawan2..Tp,setelah menggunakan produk As Beauty,Alhamdulillah...dalam masa 3bulan..kulit muka sya jdi bersih,sihat dan berseri...terima kasih As Beauty...... ♥♥♥




PEMBELIAN SECARA BORONG :

PEMBELIAN SECARA BORONG AS BEAUTY SILA EMAIL KAMI :

murahcheaponline@gmail.com

like dan add page kami :

https://www.facebook.com/murahcheaponlineI
https://www.facebook.com/murahcheaponline
Share on Google Plus

About murahcheaponline cantikbeautymall

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment