IKIDS TABLET AVAIL BEAUTY1 BOTOL : 200 CHEWABLE TABLETS

HARGA MURAHCHEAP : RM 68 / BOTOL

UNTUK PEMBELIAN 1 KOTAK = 3 BOTOL

HARGA MURAHCHEAP : RM 170

POS : 
SEM : FREE
SBH SRWK : RM 4

iKids Kolostrum Lembu New Zealand

 diperbuat daripada formulasi kolostrum semulajadi yang unik dari New Zealand yang khas kepada kanak-kanak.

Ia bukan sahaja kaya dengan khasiat-khasiat seperti protein, karbohidrat, lemak, vitamin dan zat mineral, ia juga mengandungi faktor-faktor tumbesaran dan daya ketahanan yang penting untuk mengekalkan kesihatan tubuh. Kajian perubatan dan klinikal telah menunjukkan bahawa faktor imun dalam kolostrum boleh melawan virus, bakteria, kulat, alergen (bahan penyebab alahan) dan toksin.

Kolostrum lembu dari New Zealand merupakan kolostrum yang paling berkualiti berbanding yang lain. Lembu-lembu yang dipelihara tidak diberi suntikan hormon, bebas daripada teknologi genetik, dipelihara secara bebas dan rumput-rumput yang dimakan lembu tidak menggunakan racun rumpai. Kualiti produk tenusu keluaran New Zealand sentiasa dijamin. Makmal kajian dan proses pengeluarannya juga memperolehi Jaminan Kualiti Antarabangsa ISO 9001.

Kanak-kanak yang sentiasa mengambil kolostrum mempunyai daya ketahanan yang kuat dan bebas daripada penyakit-penyakit jangkitan seperti selsema, keradangan peparu dan cirit-birit. Selain itu, ia juga boleh merangsang tumbesaran dan meningkatkan daya kecerdasan kanak-kanak.


Menurut kajian saintifik: Kolostrum mempunyai pelbagai jenis faktor imun dan tumbesaran yang lebih berkhasiat dan berkesan berbanding susu lembu yang biasa.

Khas untuk tumbesaran kanak-kanak yang sihat dan ceria.

1.Menguatkan sistem pertahanan badan
2.Mencegah jangkitan, selesema dan demam
3.Mengurangkan reaksi alergi
4.Meningkatkan kekenyalan kulit dan otot
5.Membantu pertumbuhan tulang dan tulang rawan
6.Melindungi perut dan usus
7.Mempercepatkan proses penyembuhan luka
8.Meningkatkan daya tumpuan
9.Meningkatkan tahap kesihatan, kecergasan dan kecerdasan kanak-kanak
Sudut Persoalan iKids
1.Orang dewasa boleh memakan ?
Boleh. membekalkan khasiat-khasiat yang diperlukan oleh badan manusia. Ia sesuai dimakan oleh semua golongan tidak kira usia atau jantina dan amat disyorkan kepada wanita hamil.
2.Apakah kebaikan ?
Kolostrum adalah susu pertama yang keluar dari induknya selepas bersalin. Susu diperkayai dengan nutrien, protein, antibodi, anti-oksidan, immunoglobulin, faktor pertumbuhan, vitamin, mineral, enzim dan asid amino. Kolostrum merupakan makanan asli yang pertama dihasilkan untuk mengekalkan kehidupan anak induk. Didapati lebih daripada 37 jenis faktor imun dalam kolostrum bovin yang diproses. Di samping itu, kolostrum mengandungi 8 faktor pertumbuhan yang membantu pembinaan semula sel-sel utama dan meremajakan tubuh kita dengan pengeluaran hormon pertumbuhan manusia (HGH).
3. boleh dimakan dalam jangka masa yang panjang?
Boleh. Semua orang memerlukan berbagai khasiat untuk mengekalkan kesihatan dan kecergasan. i-Kids merupakan sumber khasiat terbaik yang diperlukan setiap hari.
 TESTIMONI IKIDS

Yong Chi Yin, 13 Bulan, Kuala Terengganu
( Lemah, Tidak Bertenaga, Selalu Demam, Selsema Dan Batuk )
Selepas penggunaan sebotol i-kids, anak saya kelihatan lebih bersemagat, bertenaga, cergas dan ceria berbanding sebelum ini! Saya juga mendapati bahawa daya ketahanannya semakin kuat, jarang demam, selsema dan batuk. Nampaknya semakin aktif, cerdas dan pintas.Terima kasih Avail!

Teoh Jiexi, 3 tahun, Kuala Terengganu ( Penyakit saluran pernafasan, Badan Lemah )
Jiexi ialah bayi dilahirkan tidak cukup bulan (7 bulan). Peparunya sangat lemah dan menghidap penyakit saluran pernafasan. Dia perlu menjalani pemeriksaan tepat masa di hospital lebih kurang 3-4 bulan sekali.

Jiexi mula meminum Avail Pro-Polis dan memakan i-Kids sejak Jun 2006. 3 titik Avail Pro-Polis dan 5 biji i-Kids setiap hari. Kesannya memang hebat sekali. Pada bulan Ogos, Doktor mengatakan bahawa penyakit saluran pernafasan telah sembuh dan tidak perlu datang lagi untuk menjalani pemeriksaan rutin. Daya ketahanannya semakin kuat dan tidak mudah jatuh sakit lagi.

Share on Google Plus

About murahcheaponline cantikbeautymall

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment