RANGKAIAN PRODUK WHITE BEAUTY PERFECT



 15 SACHETS / BOX

HARGA PASARAN : RM 89

GLUTA BERRY COLLAGEN
SKIN WHITENING SUPPLEMENT

Gluta Berry Collagen diformulasikan oleh gabungan lebih daripada 10 ramuan hebat terutama collagen, vitamin glutathione, tomato, delima dan berry untuk menjadikan kulit cerah, licin, awet muda dan tampak sempurna.kesan dapat dilihat seawal 2 minggu.

Dihasilkan secara exclusive dan penyelidikan terperinci sehingga tercetusnya idea untuk menghasilkan ramuan terbaik ini dan diperhebatkan lagi secara klinikal dgn mengabungkan Vitamin B17 didalam ramuan ini untuk mencegah kanser.

Konsep Gluta Berry Collagen sangat mudah iaitu untuk kecantikan kulit dan kesihatan tubuh badan. Produk yang berdaftar, bertaraf GMP, Halal dan 100% organic. Sangat disyorkan untuk wanita dan lelaki.

INGREDIENT

  • GLUTATHIONE
  • EKSTRAK COLLAGEN
  • HONEY
  • MAQUIBERRY
  • ESKTRAK PAPAIN
  • EKSTRAK BLUEBERRY
  • EKSTRAK YAM BEAM
  • EKSTRAK ASTAXHANTIN
  • ESKTRAK TOMATO
  • EKSTRAK DELIMA
  • ESKTRAK APRICOT

CARA PENGAMBILAN


  • 1 paket sebelum makan pagi @ 1 paket sebelum tidur 
  • Tuang serbuk ke dalam mulut dan minum segelas air (samada air putih @ Jus)
  • Atau
  • Bancuh serbuk ke dalam segelas air (samade air putih @ Jus)
  • Untuk bulan pertama ambil 1paket sehari.
  • Untuk bulan seterusnya boleh jarakkan 3hari 1x pengambilan sahaja.
  • Kandungan 1 paket GBC adalah banyak iaitu 20g jadi dah cukup sekiranya ambik 1paket sahaja 1hari berbanding supplement lain yg kebiasaannye hanya 10g.



KELEBIHAN GLUTABERRY 


  • KEPADA KULIT, RAMBUT DAN KUKU


- Mencerahkan kulit .(Menjadikan kulit berseri dan tone warna kulit sangat cantik)
- Kulit lebih gebu dan mulus
- Menjadikan kulit lebih sihat, halus dan kelihatan lebih muda.
- Mengembalikan kesegaran, keanjalan dan keremajaan kulit.
- Mengatasi masalah kulit kusam, berminyak, kering dan tidak sekata.
- Melambatkan proses penuaan dengan mengurangkan kedutan
- Menghilangkan parut-parut lama dan kesan jerawat.
- Membantu melicinkan tumit yang merekah dan kuku rapuh.
- Menyubur dan menyihatkan rambut agar kelihatan lebat dan berkilau.
- membantu penglihatan supaya menjadi lebih terang dan jelas.


  • KEBAIKAN DALAMAN

- Menegangkan payudara dan punggung
- Menambah dan melancarkan pengeluaran kandungan air susu ibu (kulit baby pun cantik)
- membantu mengurangkan berat badan (mengurangkan selulit)
- Mencegah kemandulan dan memperkuat daya tahan sperma. (lelaki pun boleh ambik)
- melancarkan peredaran darah
- Mengatasi masalah sakit pinggang, sakit kepala, gout serta merawat badan yang -mudah letih dan lesu.
- membantu memudahkan penghadaman dan pencernaan




 _________________________________________________

PERFECT COLLAGEN BB CREAM SPF 45







ISI KANDUNGAN : 15GM

HARGA PASARAN : RM  39.90


PERFECT COLLAGEN BB CREAM SPF 45 PA ++

Collagen + Vitamin C + Vitamin E menghasilkan kesempurnaan wajah anda.

Tahukah anda bahawa Perfect Collagen BB Cream bukan sahaja bertindak sebagai krim siang @ sunblock @ foundation tetapi jugak untuk membaiki masalah kulit dan mencantikkan tesktur kulit anda.

Berdaftar dgn farmasi dan KKM Not120905109k.


FUNGSI UTAMA


- Kandungan collagen, vit c, vit e terbaik untuk awet muda/anti penuaan/tegang
- Foundation @ krim siang yang membuat make up nampak sempurna dan semulajadi
- Dengan spf 45 mampu melindungi kulit daripada sinar UV
- Menghaluskan kulit sehingga nampak selembut sutera

KEBAIKAN UTAMA

- Tidak menyumbat pori-pori
- Membaiki kulit rosak / bermasalah
- Menghaluskan kulit
- Kulit akan kelihatan bercahaya/berseri
- Menyihatkan kulit wajah
- Mengecilkan pori-pori terbuka

CARA GUNA


  • Ambil sedikit BB cream dengan hujung jari. Mulakan dengan kuantiti yang sedikit. Kalau rasa tak cukup baru tambah lagi satu lapisan. Elakkan memakai secara berlebihan dari awal.. kemudian calitkan ke muka(5 point)
  • Ratakan BB cream dengan kedua2 belah tangan sambil menepuk lembut keseluruhan muka.
  • Ratakan kawasan sekitar muka
  • Ratakan bahagian celah2 hidung.
  • Tekapkan kedua belah tangan seketika untuk memberikan haba kepada kulit.
  • Langkah terakhir, sapu bedak yang bersesuaian dengan anda.
COLOUR 
  • Peach colour sesuai untuk semua kulit.
 ___________________________________________

RADIANT GLOW WHITENING BODY LOTION SPF 60




TRIAL PACK : 30GM



FULL PACK : 100GM

HARGA JUALAN : RM 59

Cerah hanya dgn 1x pemakaian sahaja. Rasai perbezaan dgn sapuan pertama. Anda pasti tertawan.

Mengalami masalah muka lagi cerah dari badan? ini adalah penyelesaian terbaik.

Lotion ini diformulakan dengan gabungan komponen aktif iaitu bearberry, vit c, vit e , vit B3, Arbutin. Lebih menakjubkan menakjubkan losyen ini mempunyai spf 60 yg mampu mlindungi kulit dr sinar uv.

Disarankan untuk semua wanita/lelaki yang impikan kulit cerah berseri. Pemakaian selepas pggunaan white perfect gluta kojic vit c soap, menghasilkan kesan yg berganda.

KELEBIHAN

- Kesan pencerahan dpt dilihan dlm masa yang singkat kerana kandungan diadun dgn formula terbaik oleh ahli farmasi sperti glutathione, vit e, vit c, vit b3 dan arbutin.
- Lindungi kulit dari pencemaran dan matahari
- Melembutkan kulit badan
- Melembabkan kulit
- Membantu masalah kulit kering dan kusam
- Kulit bercahaya.
- Mencerahkan kawasan lipatan seperti celah peha, ketiak dll
- memberi kesan wangian berpanjangan untuk pemakainya.

CARA PENGGUNAAN

- Untuk kesan yang terbaik, sapu lotion setiap kali selepas mandi ke seluruh badan kecuali muka. Penggunaan sabun glutakojic vit c soap sbgai sabun mandi mampu memberi kesan berganda.
- Kesan cerah dpt dilihat dgn 1x pemakaian shj..kulit akn terasa lembut dan lebih licin dgn 1 sapuan. Untuk kesan cerah kekal pakai 2weeks-1month secara konsisten.

NOTA


  • Hanya untuk kegunaan badan dan luaran
  • Boleh digunakan ke seluruh badan atau bahagian tertentu sahaja seperti tangan (bergantung tujuan dan keperluan). Sesuai untuk semua kulit kecuali kulit terlalu sensitive dan alergik.

KANDUNGAN AKTIF 


  • Glutathione
  • Vitamin c
  • Vitamin e
  • Vitamin B3
  • Extras Papaya
  • Arbutin
_________________________________________________________________

MAGIC WHITENING REPARING CREAM 15GM



HARGA PASARAN:

SM RM49.00 
SS RM53.00



KKM NOT120405546K

Gabungan hebat glutathione, vit c, vit E untuk wajah yg cerah sempurna dan lebih sekata. merupakan agent terbaik dan popular yg sering digunakan di East Asia dalam produk penjagaan dan kecantikan kulit. Merupakan krim kecantikan yang dirumus khas dan diformulakan oleh ahli farmasi kecantikan.

Pemakaian cream ini bersama White Perfect Gluta Kojc Vit c Soap dikatakan mampu memberi kesan berganda.

KELEBIHAN PRODUK INI : 

- Mencerah dan memutihkan kulit.

- membantu memutihkan kulit dengan mengubahsuai penukaran eumelanine (gelap / coklat / pigmentasi kuning) kepada phaeomelanin (kemerahan pigmentasi putih)
- menjadikan kulit bercahaya dan sangat lembut
- Anti Penuaan (Awet Muda)
- membantu masalah jeragat/dark spot
- membantu masalah jerawat
- memudarkan parut hitam
- kandungan gluta, vit c dan e membantu masalah parut berlekuk
- Membantu masalah kulit berminyak

CARA PENGGUNAAN

- Guna 2x sehari. Pagi dan Malam
- Lepas cuci muka, sapukan krim ini di muka dan leher, kulit akan lebih cerah dan bercahaya
- Atau untuk lebih selesa, pakai di waktu malam sahaja.
- Bangun pagi, cuci bersih dengan WHITE PERFECT GLUTA KOJIC VIT C SOAP (Sekiranya guna)


KANDUNGAN AKTIF 

- Glutathione
- Vitamin C
- Vitamin E
- Coconut Oil

NOTA

- Untuk kegunaan luaran sahaja

- Sesuai untuk semua kulit kecuali kulit terlalu sensitive/ALERGIK
- Lebih efektif jika penggunaan krim ini disertakan dengan penggunaan White Perfect Gluta Kojic vit c Soap.
___________________________________________


MIRACLE GLUTATHIONE & COLLAGEN MASK 30GM




HARGA PASARAN : RM38.90


MIRACLE GLUTATHIONE + COLLAGEN MASK
~~5 IN 1 MIRACLE MASK~~

Moisture + Radiant + Nourish + Whitening + Anti Aging

Formula terbaru dari White Beauty Perfect Cosmetics dimana glutathione digabungkan bersama collagen, Vitamin E, Vitamin C di dalam 1 masker untuk memberi kesan cerah, tegang , awet muda dan lembut pada kulit. 

Dengan kelulusan KKM Not120905107k

Mask ini sgt disyorkan kepada yang mementingkan penjagaan kulit serta memastikan kulit sentiasa cantik dan di rawat dengan sempurna. Kesan seperti anda berfacial tetapi dgn lebih mudah dan murah.

KEBAIKAN :


  • Mencerahkan kulit
  • Awet muda
  • Mengecilkan pori-pori
  • Menegangkan kulit
  • Memudarkan parut baru dan lama
  • Melembab
  • Membantu masalah whitehead/blackheads
  • Melembutkan kulit

CARA PENGGUNAAN :

Step 1
  • Basuh muka dan keringkan (disarankan menggunakan white perfect gluta kojic soap)
Step 2

  • Kacau mask, bila dah rata, sapu mask pada muka. Urut perlahan dalam 3-5minit
Step 3
  • Tunggu sehingga 20 minit.
Step 4
  • Basuh muka dan keringkan dengan tuala muka bersih
Step 5
  • Sapu toner dan cream ( boleh abaikan sekiranya anda tak menggunakan toner dan cream)
Nota : 
  • penggunaan 3 x seminggu. 
  • Guna dalam kuantiti yg sesuai.

KANDUNGAN:


  • Glutathione
  • Collagen
  • Vitamin C
  • Vitamin E
  • Fragrance
_________________________________________________________________

GLUTAKOJIC SOAP WITH VITAMIN B AND C

TRIAL SOAP 35GM : RM 13.90
FULL PACK 150GM : RM 45



SERLAHKAN KEJELITAAN ANDA DENGAN GABUNGAN MANTAP GLUTATHIONE , KOJIC , VIT C HANYA DALAM SATU SABUN.


GLUTA KOJIC WITH VIT C SOAP

White Perfect Gluta Kojic Vitamin C Soap diformulasi khas untuk kulit lebih cerah,gebu, licin digabung dan dianalisis oleh ahli farmasi serta diperbuat dari sumber pencerahan kulit yang berkesan . White Perfect Gluta Kojic Vitamin C Soap mampu menjadikan kulit lebih muda, segar dan cantik serta mulus

White Perfect Gluta Kojic Vitamin C Soap disarankan kepada semua yang impikan kulit cantik, cerah, putih , licin serta membantu menyelesaian masalah kulit yang membelenggu seperti masalah parut, jerawat, kulit kusam dll.



KEGUNAAN


  • Mencerah/putihkan kulit
  • Memudarkan parut
  • Disarankan untuk mereka yang mempunyai masalah kulit berminyak.
  • Membantu masalah jerawat
  • Membantu masalah jeragat
  • Merawat stretchmarks
  • Awet muda
  • Membantu masalah kesan hitam di bahagian ketiak dan peha.
  • Kulit lebih licin, mulus
  • Membantu masalah blackhead/whitehead
  • Masalah kedut


CADANGAN PENGGUNAAN


  • Untuk tujuan penjimatan, potong sabun kepada beberapa bahagian lebih kecil seperti 5 bahagian kecil. 
  • Harus dipotong bahagian oren + putih sekali supaya dapat guna kedua-dua kandungan aktif tersebut.
  • Untuk kulit normal memadai 2x sehari, kulit berminyak 3x sehari, kulit kering 1x sehari.
  •  Dan bergantung keselesaan dan kesesuaian kulit masing-masing.

Tempoh masa semasa pemakaian adalah seperti dibawah :


  • Kulit Berminyak - 3minit dan bilas
  • Kulit Normal - 1 minit dan bilas
  • Kulit Kering - Kurang dari 1 minit dan bilas.

TAMBAHAN
  • Sesuai untuk lelaki dan wanita
  • Boleh digunakan untuk muka dan badan.

KANDUNGAN

A. Glutathione
Menolong memudar dan menghilangkan masalah kulit seperti pigmentasi, jerawat, parut jerawat, age spots dan freckles.

B. Kojic Acid
kojic acid lebih efektif daripada agen pemutihan yang lain seperti hidroquinon yang berbahaya. Kojic acid selamat dan tidak mendatangkan efek yg berbahaya seperti hidroquinon tu. Ia adalah natural ekstrak yang mencerahkan cela-cela dan parut.

C : Vitamin C
Sebagai Antioksidan kuat yang melindungi kulit terhadap pengaruh negativ faktor luar seperti (pencemaran matahari, iklim, AC, asap rokok, dsb).
Merangsang pembentukan dan peningkatan pertumbuhan kolagen kulit, yang akan menjaga keanjalan serta kehalusan kulit ( anti aging & anti wrinkle ).
Mencerahkan kulit ( brightening effect ). Tanpa efek samping yang merugikan. Dengan Vitamin-C kulit lebih cerah secara semulajadi.


BERDAFTAR :

White Perfect Gluta Kojic Vitamin C Soap telah diuji dan berdaftar dgn :
- KKM : NOT120301904K
- DIUJI FARMASI BERDAFTAR : 049062.

_________________________________________________________

GLUTA FACIAL TONER 40ML



 HARGA : RM 39.90


Gluta Facial Toner merupakan kombinasi untuk pencerahan, membersih dan mengecilkan pori-pori terbuka.. Penggunaan Gluta Facial Toner membantu kulit lebih cantik dan dirawat dengan sempurna selepas pemakaian White Perfect Gluta Kojic Vit C dan Magic Whitening & Repairing Cream

KEBAIKAN :

- Terbukti mencerahkan kulit
- Mengawal minyka berlebihi di wajah
- Mengecilkan pori-pori terbuka

KANDUNGAN EXCLUSIF :

- Glutathione
- Vitamin B3
- Fragrance
- Water

CARA PENGGUNAAN WAKTU MALAM:

  • Bersihkan muka anda dengan gluta kojic soap. 
  • Tunggu sehingga kering.
  • Applykn toner dan boleh dibawa sehingga tidur.


_________________________________________________________________

BEAUTY WAIST SHAPER




HARGA PASARAN : RM 29.90


BEAUTY WAIST SHAPER

Untuk melangsingkan perut dan pinggang. Sangat selesa. Anda mengalami masalah perut buncit dan mengeleber? dengan pemakaian Beauty Waist Shaper perut anda akan kelihatan langsing.

Fabrik yg lembut, memberi keselesaan kepada pemakai.

Tak perlu gusar atau malu kerana dengan pemakaian Beauty Waist Shaper akan membantu penampilan menarik anda.

Fabric yg sangat selesa seolah-olah anda tidak memakai bengkung yang kadang kala membuat anda tidak selesa atau panas.

Dengan Beauty Waist Shaper anda mampu melakukan tugas harian seperti biasa.

Waktu Pemakaian terbaik :



  • Waktu tido
  • Waktu berkerja
  • Waktu bersukan untuk mempercepatkan pembakaran kalori.

Penjagaan :


  • Rendam dalam air tanpa pencuci, jemur di kawasan tidak terdedah bahang matahari/panas. 
  • Jauhi dari benda tajam.
  • Disarankan, basuh 2 hari sekali.

Pantang :

  • Dilarang pakai untuk wanita hamil, orang dengan penyakit jantung / darah tinggi.

Size :


  • M = 64 -73 Cm
  • L = 64 - 84 Cm

Colour : 
  • Beige
_________________________________________________

TESTIMONI













HARGA DI ATAS BELUM TERMASUK KOS PENGHANTARAN.

HARGA SPECIAL DAN BORONG SILA PM KAMI :

BAGI PEMBELIAN MELEBIHI RM 300 KE ATAS SELEPAS DISKAUN, ANDA JUGA LAYAK MENDAPAT DISKAUN PENGEDAR UTK BARANGAN :
  • NURBEAUTYLINE,
  • DHERBS, 
  • VASIA, 
  • JAMU JELITA DAN 
  • MEGAH PERAWAN 
  • dan PELBAGAI LAGI 


DENGAN DISKAUN 20% - 35% DARIPADA HARGA PASARAN SETIAP ITEM DARIPADA BRAND TERSEBUT.

SILA HUBUNGI KAMI UNTUK DETAILS :

0176528996
MURAHCHEAPONLINE@GMAIL.COM
FBMURAHCHEAPONLINE

Share on Google Plus

About murahcheaponline cantikbeautymall

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment