RANGKAIAN PRODUK JAMU SUSUK DARA

  




COOL MEDICATED FEMININE WASH 100ML


 HARGA JUALAN : RM 48



KELEBIHAN FEMININE WASH

  • HERBAL ASLI MEMBANTU MENYEIMBANGKAN PH VAGINA.
  • MEMBANTU MEMBERSIHKAN DAN MENYINGKIRKAN BAU.
  • TIDAK MENYEBABKAN ALLERGIC DAN RENGSA PADA BAHAGIAN INTIM WANITA
  • HERBA YANG DIGUNAKAN MEMBANTU MELEMBAPKAN BAHAGIAN INTIM DAN MEMBERIKAN KESELESAAN.
  • MENYEGARKAN DAN MENGELAKKAN JANGKITAN PADA MISS V.
  • BOLEH DIGUNAKAN KETIKA PERIOD
  • SESUAI JUGA DIGUNAKAN SEBELUM BERSAMA UTK PASANGAN YANG DAH BERKAHWIN.
  • BERSIFAT ANTISEPTIC DAN ANTIOXIDANT.
 CARA PENGGUNAAN

  • TUANG CAIRAN FEMININE WASH KE TAPAK TANGAN DAN TAMBAHKAN SEDIKIT AIR.
  • GOSOKKAN TAPAK TANGAN HINGGA TERHASILNYA BUIH.
  • GUNAKAN PADA MISS V DAN BILAS HINGGA BERSIH.
  • BIARKAN SEHINGGA KERING SEBELUM MEMAKAI PAKAIAN.
 TESTIMONI FEMININE WASH JSD 
- CREDITS TO SITES OUT THERE. TQ :)


MASALAH: KEPUTIHAN BERKETUL & BERBAU


Customer erin ni anak dara lagi dah puas try jamu macam2 da untuk rawat masalah die tapi tak jugak elok keputihan tu sampaikan customer erin ni tetarik dengan produk jamu susuk dara.. Erin cadangkan faminine eash pada customer ni feedback dari customer erin tu.
Erin baru start pakai faminine wash semalam..hari ni panties da x dr bau dan bersih.. Before ni walaupon keputihan banyak tapi panties bau macam tengik campur hanyir.. Hari ni check tadi x de bau busuk tu.. Keputihan as normal dan tak de bau lagi..baru pakai semalam dengan hari ni.. Cepat betul kesan die..mule2 je basuh rase macam pedih cikit tapi sekarang da ok.. Da tak melecet lagi da dan kulit kat situ da makin tegang n kemas..dulu rase macam mengeleber je.hehehe best betul tak rugi pon beli.. Tq erin.. Tp kan cam tak percaye je cepat betol kesan baru pakai semalam dengan ari ni 2 ari je da berkesan.. Betol2 memang puas ati ^____^
Testimoni 2

Akak pakai feminine wash mcm jannah ckp la, rasa sejuk dan nyaman je kt v area tu. Pastu mcm rapat akak punya tu. Lg satu kan.. Jadi cam tembam. Hahaha. Kbai.

p/s : Wanita wanita gojes meh lah dapatkan sorang satu feminine wash JSD. bukan sajer merawat keputihan tapi boleh merapatkan and boleh tembamkann miss V kita. :) Untunglah en suami kannn ? yang belum kawen boleh jaga miss V untuk bakal suami nanti. heeee

Testimoni 3

Salam...effa..sgt2 menakjubkn...x smpai 15minit rasa gatal2 yg akak tanggung selama 4ari smpai x lena tido mlm duk tgaru2 je..akibatnye miss V akak pedih n rasa x selesa sgt..en hubby ajak bsama pun sy rasa x ada feel coz x selesa...slama 4ari tu..dh 2 jenama feminin wash akak beli tapi still sama x ada perubahan..malah rasa kesat...nekad order brg dgn effa.. ahad 12hb bank in...selasa 14hb kul 9:30 akak call pos ofis..staf btahu kul 3ptg brg smpai..tpt kul 3ptg terus bdesup gi pos ofis..blk je umah dgn perasaan excited ei tmbh dh x tahan rasa gatal+pedih luka teruk di garu..terus cuci Miss V dgn feminin wash di seluruh Miss V n segala celah2 peha...aduhai nyamanye rasa...hihi..pastu sental dgn magic powder jadikn masker...rasa pedih sebb bekas luka di garu..tapi lepas 15minit...rasa gatal n luka dh x ada...akak rasa fresh,kering n selesa sgt..pastu akak try gel...bertmbh2 rasa fresh kat Miss V...selesai masalh kegataln nanti ptg pas mandi nk try minyak ikat kasih utk breast kikiki...utk hubby tsayang Lelaki jutawan..mlm ni pas buka nk bg dia mkn...effa..jgn lupa jika stok Jamu Aku Dara dh ada..akak nk 2botol tau..bg lg tmbh mantap n power... produk Susuk Dara mmg tbaik..

Testimoni 4


MASALAH SENTIASA BASAH,BERBAU,,BERPELUH D MISS V.

serius pencuci miss v tu bagus iza...akk baru pakai beberapa kali semenjak dapat ari tu..memang terasa bersih, takde lagi gatal2 ngn bau yg kurang enak...pe lagi dengan masker mv....mula2 akk rasa mcm x caya je V akk takde lagi rasa basah2....salu tu bila balik ptg masa mandi memang underwear lembap sikit ngn ada bau yg kureng....

32 minutes

bukan apa akk mula2 mcm x caya, sebab V akk sensitif, pernah akk pakai pencuci yg biasa dijual kat farmasi ngn supermarket besar...tapi ada alahan...makin gatal adelah....taknak akk tukar g brand lain...dah dpt yg "ngam" ngn akk
   
 ******************************************************************
 MAGIC BODY SLIM SOAP 100GM



 HARGA JUALAN : RM 36

KELEBIHAN BODY SLIM SOAP

  • MEMBANTU MELANCARKAN PERJALANAN DARAH.
  • MEMBANTU MEMBUANG DAKI DAN SEL KULIT MATI.
  • MEMBERI PENGELUPASAN HALUS PADA KULIT BERMASALAH.
  • MEMBANTU MENGHASILKAN KULIT TUBUH YANG CANTIK, TEGANG, LICIN DAN LEMBAP.
  • MENGHILANGKAN KESAN PARUT SEPERTI REKAHAN SELEPAS BESALIN.
  •  MEMBERIKAN RASA DINGIN DAN MENGELAKKAN JANGKITAN KUMAN PADA BADAN.
  • MEMBANTU MELARUTKAN LEMAK  DI BAWAH LAPISAN KULIT YANG BERLEBIHAN MELALUI SEJENIS PELEMBAP YANG DISERAP MELALUI PORI - PORI YANG TERBUKA.
  CARA PENGGUNAAN

  • SENTAL SABUN PADA PERMUKAAN KULIT BERMASALAH SEPERTI BERDAKI, SELULIT, BERPARUT,SEL KULIT MATI YANG DEGIL KETIKA MANDI.
  • SENTAL DI BAHAGIAN YANG PERLU UNTUK MENYINGKIRKAN LEMAK CTHNYA PUNGGUNG,PINGGANG,PEHA, LENGAN DAN BAHAGIAN YANG MENGGELEBER.
  • BIARKAN SEHINGGA 5 MINIT DAN BILAS HINGGA BERSIH.

TESTIMONI BODY SLIM SOAP
 - CREDITS TO SITES OUT THERE. TQ :)
 
27.10.2012
" hai sis.. bestnye sabun ni, niat beli mase tu nak slimkn lemak. :). sy pki mcm sabun biasa, sental sume2 satu badan. xsangka dlm 1weeks jew ketiak sy dh putih. husband sy pn tegur.. klu x dia suke perli2 ketiak sy kt anak2.. hihihi lg stu wlpun masih bertingkat2 lemak di perut ni, tp terasa kulit tu firm jew.. xde rase menggeleber sgt.. kulit plak jadi halus n lembut.. kulit husband sy pn halus sb dia pn pakai rupenye2..hihihi betul2 MAGIC SOAP. pd yg belum cube tu, MUST TRY tau.. memang x rugi.. tqvm JSD"
>>>>adalah diingatkan kat sini, kesan bergantung kepada individu...

testimoni 9/11/2012;


kutil boleh kering dan hilang dgn Body Slim Soap. dan piyed terus kuar setelah sekian lama tak piyed...


CUST : area lubang bontot saya dlu ada cam kutil tau ..tapi x sakit (cam lebihan kulit yang menggerutu) .. saya memang risau nak pergi klinik malu nak cakap .. saya diamkan je la sbb xsakit tapi kan saya xnafikan mesti la xselesa kan .. huhuh ..
ok saya dah guna 2 biji sabun MAGIC tu
setiap kali mandi saya akan sental sabun tu kat seluruh badan saya ..
saya lebih fokus pada celah peha ..
tapi tadi pagi saya baru perasan kutil tu dah xde
saya pelik siap raba2 .. aikkk..dah rata .. mane g kutil tu cicir ke ape .. hahahhahah.. tapi mmg best sabun tu kak ja ... kulit pun lembut je ..seyes kakja..saya xtipu
ni yang say excited nk share ngn kakja AJA SUDIN : betul ker ? tak sangka sabon tu blh hilangkan kutil CUST : say pun mmg xsangka kak ja..sbb saya lebih fokus pada celah peha .. memang setiap kali mandi saya sti sental 1 badan .. dah berbuih tu sy urut2 buih sabun tu dlu baru bilas pastu baru sy pakai mandian cam biasa ..mmg magic kakja sabun tu ... ♥
ni sy nk order lg ni ..owh yeke....lau dh de kakja bgtau sy ye


3-Singkirkan kematu/rekahan d kaki….
testimoni keluarga JSD


biasalah org perempuan kalau bersila area buku lali kaki mesti jd hitam n kematu….tahun22 kebelakangan ini duk pikir camner nak ilangkan kematu n termasuk tumit mer…
ekah ni…akhirnya 2 hari lepas mcm dh nk jumpa penyelesaian…

masa mandi akak cuba2 tenyeh sabun utk slim n selulit tu kat kaki ni…2 hari guna tgk kematu dh jd lembut n kawasan hitam dh pudar….pecah d tumit pun x rasa kasar sgt…wah nie BARANG BAIK ni……kan dah kata salah satu fungsinye PENGGANTIAN KULIT SEMULAJADI.

Yang ada jerawat batu kat bdn pun elok apply apply….skin jd lagi better, clean & Clear 




******************************************************************



JAMU JALINAN CINTA - 40 BIJI
 


HARGA JUALAN : RM 48

 

Produk susuk dara " Jalinan Cinta" merupakan jamu khas untuk wanita bersalin ceaser n normal.


JAMU BERSALIN juga dipanggil  JAMU JALINAN CINTA. 


  • Sesuai utk anak dara, ibu2, selepas bersalin, penjagaan harian
  • tidak bersifat utk merapatkan faraj.
  • Melancarkan peredaran darah
  • Mmbnykkn susu badan jika anda menyusukan baby
  • Mmpercepatkn luka sembuh
  • Membaik pulih luka dalaman
  • Memberi tenaga dan kesegaran badan
  • Melancarkan pembuangan air besar dan kecil
  • Membuang angin dalam badan
  • Mengeluarkan darah yang xelok dalam badan
  • terproduce darah baru yg fresh
  • Menghangatkan badan dari terkena sejuk2 meroyan
  • Mematikan kuman2 kudis atau bisul atau kanser
  • Menyembuhkan luka2, bisul, kudis, kayap, nanah
  • Menyembuhkan kegatalan hidung n telinga jika ada resdung.

KANDUNGAN JJC
  • Madu
  • Belut
  • Ikan haruan
  • Rempah ratus wanita
  • manjakani
  • kacip fatimah
  • Lempoyang
  • kunyit putih DAN SEBAGAINYA.

CARA PENGAMBILAN JJC.

  • 2 biji selepas serapan dan 2 biji malam selepas makan malam ( 6ptg )
  • sila ambil perhatian jika bayi penyusuan badan. Jika terdapat gumpalan taik mata pada baby ibu dinasehatkan berhenti dahulu dari terus memakan jamu tersebut kerana baby panas DAN baby hendaklah dinaturalkan kembali dgn air suam atau air kosong.

Info terbaru tntg JAMU JALINAN CINTA AKA (jamu bersalin)


sebab ramuan JJC sangat bagus untuk pulihkan dalaman wanita yg baru bersalin... dia keluarkan darah2 tak elok dalam badan, kan masa bersalin darah nifas keluar. habis semua darah kotor dah dibuang.. mkn jjc, terproduce darah baru yg fresh..ada khasiat dr herba jjc yg mengeluarkan darah baru yg lebih sehat... pastu pakai param..scrub kulit mati keluar. kulit baru mulus mcm baby..tu sbb pompuan kalau bsalin bpantang dgn btol dia jd lagi cantik dr sblom2 ni.. dlm jjc ada lempoyang, kunyit putih yg akn mematikan kuman2 kudis atau bisul atau kanser gitu... jjc ada 43jenis ramuan.. tmasuk rempah ratus yg buang angin dan melancarkan darah..juga menyembuhkan luka2, bisul, kudis, kayap, nanah BUT remember: yg menyusukan baby....jgn sampai baby panas dlm ye...
Lagi satu JJC ni bukan hanya utk org lepas bersalin sahaja....boleh dimakan oleh setiap wanita & anak dara yang mengalami masalah jerawat kritikal.



TESTIMONI JJC
 -CREDITS TO SITES OUT THERE

Rasa nk kongsi pengalaman la plak..sy dh guna jamu bersalin a.k.a Jamu Jalinan Cinta. guna pun sbb keguguran n xpiyed lepas 42 hari kguguran. yg best mkn jamu ni, lepas amik je mlm tu, esk pg tu tgk2 dh piyed... lega bila dA dtg piyed.. he2. bkn pe, tkut kalau2 ade mslh dlm rahim ke. dlm otak dh pkir mcm2 penyakit bhaya duk ber

sarang dlm rahim ni. bila dh mkn JJC, piyed laju je trun... skit2 pinggang, lenguh seluruh bdn, kmbung prut sbb angin n xberak pun xde dh rse. kentut pun lawasssss jeee, perut xbuncit dh...lega n rse cergas bgn tido bia pun tido lmbt. lggggggggggg besstttttttt bila rse kt muka ni licin je, lembut je kulit ni n jerawat pun dh kecut, gatal2 telinga yg dh bertahun2 xhilg dh xrse dh.. kalu x, bertimbun2 putik kapas duk korek telinga nk bg hilg gatal dlm telinga.smpai brair, pedih, luka n bgkak dlm telinga pun ade sbb duk korek telinga ni xkira masa..tlan ubat gatal hospital n klinik pun xtahan jgk.. tp lepas kakyu syorkan JJC , sy trus guna.. alhamdulillah dh lega dh... yg penting dh piyed, bdn cergas, berak jd lawas n buang angin xsekat2... ^ _^

**********************************************



MEDICATED DEEP HEAT LOTION 110ML
 


HARGA JUALAN : RM 48

CARA PENGGUNAAN :

  • SAPU DI TEMPAT BERLEMAK ( JIKA TIADA TINDAK BALAS BERMAKSUD LEMAK ANDA OKE )
  • TIDAK DIGALAKKAN MENYAPU LOTION KETIKA HENDAK MEMBUAT AKTIVITI PERPELUHAN KERANA LOTION INI SANGAT PANAS DAN BERTINDAK BALAS DENGAN PELUH. SEMAKIN ANDA AKTIF, SEMAKIN PANAS DIKHUATIRI ANDA TIDAK TAHAN.
  • HANYA GUNAKAN SEBESAR DUIT SYILING 20SEN ATAU 50SEN UNTUK PERMULAAN BAGI MENGETAHUI TINDAK BALAS TERHADAP KULIT ANDA.
  • BANYAKKAN MINUM AIR KERANA DAPAT MEMBANTU PROSES ' DETOXIFICATION '
  • TIDAK BOLEH DISAPU PADA PIPI KERANA DIKHUATIRI MENGGANGGU FUNGSI OTOT KERANA PIPI ADALAH ELEMEN OTOT.
  • TIDAK PERLU MEMAKAI BENGKUNG ATAU CORSET SETELAH SAPUAN DILAKUKAN KERANA PERLU LALUAN UDARA BAGI LOTION UNTUK BEKERJA DAN TIDAK MEMERANGKAP HABA. 
  • BOLEH MENGGUNAKAN WRAPPING METHOD IAITU MEMBUNGKUS TEMPAT SAPUAN DENGAN PLASTIK WRAPPING UNTUK MEMBANTU MEMBERI BENTUK BADAN YANG MENARIK.
 TINDAK BALAS SETELAH SAPUAN LOTION.

  • HABA AKAN DIRASA DARI DALAM KULIT SETELAH 5 MINIT.
  • GATAL-GATAL AKAN BERLAKU DI TEMPAT BERKENAAN.
  • BERLAKU PERPELUHAN DAN MUNGKIN EXTRA PERPELUHAN JIKA LEMAK SEDANG DICAIRKAN.

 *********************************************************

 
    
MAGIC POWDER MASKER VAGINA 5GM


 HARGA JUALAN : RM 25

KELEBIHAN MV JSD.
  • Permukaan faraj akan menjadi tegang dan halus
  • Lubang faraj akan menjadi rapat dan tertutup
  • Bibir faraj yang mengeleber akibat melahirkan anak akan menjadi rapat kembali dan tegang
  • Penggunaan yang berterusan dan kerap akan mengembalikan warna pink sebenar di permukaan Faraj
  • Kawasan sensitif faraj akan kembali membukit tegang dan akan meningkatkan kemahuan syahwat.
 
 CARA PENGGUNAAN MV JSD

  • Digunakan selepas setiap kali faraj dibersihkan DAN DISAPU sebagai bedak.
  • Dengan menggunakan jari sapukan keseluruhan permukaan faraj yang lembab
  • Setiap kali membersihkan faraj hendaklah scrub keluar daki – daki yang melekat di permukaan faraj setelah bersih sapukan kembali masker vagina
  • Hendaklah di sapu keseluruhan termasuk kawasan pipi kanan dan kiri vagina.

  • dapatkan masker vagina "susuk dara"
  • celupkan 1 jari anda ke dalam bungkusan
  • pastikan magic powder melekat di jari anda
  • sapukan di seluruh permukaan vagina keseluruhannyaKesan serta-merta lebih kurang setengah jam:
  • lubang vagina menjadi tertutup dan rapat
  • rasa kering dan selesa
  • rasa gatal - gatal hilang serta merta
 KESAN JANGKA MASA PANJANG

  • jika scrub perlahan-lahan ketika mencuci daki-daki akan keluar
  • faraj akan kembali cerah kemerah - merahan dan tegang
  • bibir yang mengelebih akibat kesan beranak akan merapat
  • deria sensitif akan menjadi aktif dan membukit tegangsesuai digunakan selalu sebagai bedak penjagaan di permukaaan faraj supaya sentiasa awet muda dan nampak dara.

AWAS: PAHIT HERBA dan TIDAK BAHAYA JIKA TERMAKAN

TESTIMONI MV

sy dengan hubby jarang berjumpa, dia tahu sy menggunakan produk jsd.. yg paling dia suka bila sy guna masker.. sbb bila bersama dia kata miss v rasa ketat.. mmg best.
nak dijadikan cerita.. sblm hubby balik dari o/station, dia dh pesan siap2.. " syg nati sapu masker ye " lama xjumpa kan so masing2 xcited lah.. hehe sy xperasan masker dh habis.. yg ada cuma ig huhu

so 1 st game tu sapu lah ig still ok lagi lah.. cuma dia tanya " kenapa xletak masker?? " sy cakap la dh habis.. :( agaknya dia rasa xberapa nk grip sgt kot.. dia bgtau lah p beli masker.. xnk la kecewakan hubby.. call Kaklom Jsd mintak nk beli masker..haha mujur lah duk dekat je ngn pengedar jsd..

Apa lagi dh dapat je mv xsabar2 nk perform hahah memang terbaik la.. yg penting hubby suka dan puas hati..

 

Sazliana, 23 tahun, dijangkiti Kuman Tandas

saya seringkali mengalami jangkitan kuman setiap kali menggunakan tandas awam. baik di stesen minyak, masjid mahupon tandas di pejabat.
Walaupon saya seringkali menggunakan tisu untuk membersihkan faraj setiap kali selepas mencuci buang air. Saya tetap mengalami peristiwa kurang selesa di kemaluan saya. Terasa seperti kemalu...an saya digigit semut api yang banyak. menimbulkan rasa tidak menyenangkan sampaikan rasanya mahu nangis walaupon sudah dicuci berkali - kali dengan air yang bersih. Sehinggakan saya fobia untuk melepaskan hajat di toilet stesen minyak ataupon menggunakan public toilet dimana-mana pon termasuk shopping kompleks. kecuali di pejabat sememangnya tiada tempat lain ataupon saya terpaksa tahan sehingga sampai di rumah.
Pada awal januari 2012, saya telah menggunakan tandas di pejabat. saya hilang fokus untuk menyambung kerja-kerja kerana rasa yang menyucuk - nyucuk di kemaluan. keadaan tu berlarutan berjam - jam. sehinggakan rasa macam nak menangis. waktu makan tengahari sedang rakan saya melayari fesbuk. saya ternampak iklan kak hani. saya berminat ingin tahu. walaupon malu saya telah sms kak hani. walaupon kak hani tak reply. selepas waktu perjabat saya telah hubungi kak hani banyak kali sehingga kak hani jawab talifon. bila saya menceritakan situasi saya. kak hani terus rekemen MAGIC POWDER SUSUK DARA " Masker Vagina" tanpa berfikir panjang saya terus bersetuju untuk membelinya dan bank in kan duit terus ke akaun yang kak hani bagi pada malam tu juga. kerana bagi saya hanya berikhtiar semoga saya dapat jalan penyelesaian. sedangkan sebelom ni saya pernah mencuba meletakkan minyak kapak ketika keadaan gatal - gatal itu berlaku. malangnya keadaan itu bertambah parah dan menyakitkan.
selang beberapa hari kiriman dari kak hani telah sampai ke ofis. Kebetulan petang tu saya baru lepas menggunakan tandas. dan keadaan tidak selesa tu sedang saya alami. Saya kembali ketandas dan terus menggunakan magic powder seperti yang kak hani sarankan. saya membersihkankan kemaluan dan mengeringkan dengan tisu. lalu saya terus menyapu magic powder susuk dara. selesai mengenakan seluar dalam. rasa gatal - gatal perit terus hilang. Tak sampai seminit saya menyapukan magic powder. rasa tak selesa tu terus hilang. saya senyum sambil berjalan ke tempat saya. dalam hati memang terus - terus memuji berkesan sungguh magic powder ni. memang magic. sampai sekarang saya masih menggunakan magic powder kemana - mana saya pergi saya simpan dalam handbag. lepas buang air saya mesti gunakannya. rasa kering. selesa dan saya terasa yakin terhadap diri sendiri. saya bersyukur di jodohkan dengan magic powder ni. saya berterima kasih kepada kak hani kerana memperkenalkan magic powder ni. Saya berkongsi dengan kawan - kawan saya dipejabat. Lebih - lebih rakan sepejabat dan saya bagi mereka guna sikit. skrg mereka pon telah membeli dengan saya pula. Produk ni memang best. memang saya suka untuk kegunaan saya. Sekarang saya dah pon jadi agen. paling banyak saya jual magic powder. mmg saya suka dan saya sebarkan kebaikannya :-)


********************************************************

MINYAK IKAT KASIH 20ML
 

HARGA JUALAN : RM 65

*********************************************************

COLLAGEN HERBALICIOUS WHITE
 12 SACHETS x 25ML


HARGA JUALAN : RM 100

BAHAN - BAHAN
  • KOLAGEN
  • ASTAXANTHIN
  • EKSTRAK ROSELLE
  • CUKA EPAL
  • GAMAT
  • HALIA
  • MANJAKANI
  • KACIP FATIMAH
  • SIREH
  • GINGKO BILOBA
  • LOBATA
  • PEGAGA
  • SAWDA
  • UBI BIT MERAH
  • GARAM BUKIT

GOLONGAN YANG BOLEH MENGAMBIL CHW

  • anak dara / mak dara
  • Lelaki Bujang dan yang dah berkahwin
  • perempuan baru lepas bersalin
  • perempuan yg memasuki zaman menopous @ yg sdh menopous
  • yang mempunyai masalah kulit berjerawat, berjeragat, berminyak, tona kulit tidak sekata, kusam.
  • serta untuk mereka yang mementingkan kecantikan dan kesihatan luaran dan dalaman

KELEBIHAN CHW

  • dapat menutup liang2 pori yg terbuka
  • dapat mengembalikan dan menegangkan kulit2 anda..
  • membantu pengaliran darah berjln dgn lancar.
  • membantu masalah rambut gugur dan kuku yg kurang sihat
  • melancarkan perjalanan drh
  • menguatkan otot dan sendi
  • membentuk otot2 dan bentuk bdn yg menawan
  • memperbaharui sel2 baru.
  • melicin, menggebu, menganjal dan menghaluskan kulit.
  • dapat memontok dan menegangkan payudara dan punggung
  • dapat memantapkan aset wanita
  • meningkatkan kebahagiaan dan kemesraan dalam rumah tangga
  • dapat mencegah penyakit lupa (Alzheimer)dapat mencegah serangan jantung.
  • dapat mencegah dan merawat mati pucuk
  • dapat merawat masalah kurang pendengaran dan dengung telinga
  • dapat meningkatkan daya ingatan
  • membantu masalah haid tidak teratur
  • masalah keputihan
  • merapatkan bhgn intim wanita
  • mengecutkan dan menyihatkan rahim
  • mengelakkan air lelehan dari vagina berbau busuk
  • Memecahkan molekul lemak dan membantu proses penurunan berat badan.
  •  Mampu menyembuhkan pelbagai jenis penyakit atau masalah kesihatan seperti alergi (disebabkan binatang kesayangan, makanan dan persekitaran), jangkitan sinus, selsema, jerawat, kolestrol tinggi, keletihan yang kronik, sakit ulu hati, sakit tekak, dermatitis, artritis(bengkak sendi), gout dan menurunkan tekanan darah tinggi.
  • Mengandungi Pectin, sejenis serat yang membantu menurunkan kadar kolesterol jahat dan mengimbang tekanan darah dalam badan.
  • Membantu mengekstrak kalsium dari buah-buahan, sayur-sayuran dan daging untuk menguatkan tulang.
  • Kaya dgn Potassium yang membantu proses detoksifikasi harian untuk kecantikan kulit, merawat masalah kerapuhan kuku dan gigi, keguguran rambut serta boleh merawat masalah sinus.
  • Kaya dgn Beta Carotene yang membantu memperbaharui kerosakan sel-sel tubuh akibat aktiviti radikal bebas, menegangkan dan memudakan kulit.
  • Mengandungi Malic Acid yang berfungsi sebagai agen anti-kulat untuk menentang jangkitan kuman, bakteria dan lain-lain hidupan mikroorganisma.
  • Mengimbang kadar asid-alkali dalam badan, membantu melarutkan himpunan asid urik di sekeliling tulang rawan seterusnya menghilangkan sakit-sakit dan lenguh-lenguh pada sendi, otot dan badan.
  • Menghilangkan selsema & sakit tekak
  • Meredakan batuk & mencairkan kahak
  • Menyihatkan & mencerdaskan minda
  • Mengurangkan stress & sukar tidur
  • Mencegah kanser & penyakit kronik
  • Menstabilkan tekanan darah tinggi
  •  Meningkatkan daya tahan tubuh
  •  Membantu proses pencernaan
  • Mencantikkan kulit & awet muda
  •  Mengurangkan kolesterol yang berlebihan
  • sebagai anti-oksidan, 10 kali lebih bagus daripada beta-carotenesebagai anti-oksidan, 500 kali lebih bagus daripada Vit E
  • meningkatkan tenaga dan ketahanan
  • memperbaiki sistem antibodi badan
  • boleh mengurangkan stress
  • Untuk kulit yang cantik, tulang, gigi dan sendi yang sihat.
  • Mempercepatkan luka sembuh
  • Antioksidan yang bagus (mencegah dari radikal bebas)
  • Melindungi dari jangkitan dan selsema
  • Meningkatkan imunisasi badan
  • Mencegah dari anemia (kekurangan zat besi & sel darah merah)
  • Merawat jangkitan salur kencing
  • Memperbaiki aura dan meningkatkan potensi diri.
  •  Melembut dan mengekalkan kecantikan kulit secara semula jadi.
  • Mencerahkan kulit dan mengembalikan keremajaan tubuh badan.
  • Membuang kekotoran, toksin dan sel-sel kulit mati.
  • Melancarkan peredaran darah serta menenangkan fikiran.
  • Merawat masalah kulit seperti jerawat dan parut.
  • Mencegah kanser usus, paru-paru dll
  • Baik utk Jantung - mencegah penyakit jantung
  • Baik utk Hati - merangsang fungsi hati
  • Mencegah penyakit kerosakan retina mata
  • sumber tenaga yg baik
  • Mengelak dari serangan penyakit strok
  • Mencegah gejala asma
CARA PENGAMBILAN

  • AMBIL 1 SACHET SEHARI PADA WAKTU MALAM SEBELUM TIDUR.
  • KOYAKKAN 1 SACHET DAN TERUS MINUM.
  • MINUM BANYAK AIR BAGI MEMUDAHKAN URUSAN PENYERAPAN DALAM DARAH.
  • SIMPAN DI TEMPAT KERING PADA SUHU BALIK.

-TESTIMONI 
CREDITS TO SITES OUT THERE 



********************************
ASKUM KAK AYU..anie tak dtg bln 2 bln..hati dah mula risau .pgi check dkt klinik..tak positive pun..lepas tu teringat chw,,anie terus oder chw ..mkan dah 6 pcs chw,,dah dtg period bersyukur sgt2..hari pertama senggugut skit sgt,,hari ke2..darah mencurah-curah mcm air paip-pampers sampai 3 kali tukar,,1 hari..pgi smpai ptg,,pampers pertama keluar,,ada darah ketul..cikit je..tgh wat keje tiba2..ada bnda keluar..terus pgi toilet..ya allah-darah sebesar itapak tangan keluar,,anie terperanjat,,anie tak sanggup nak tgk..tkut pun ada ,,geli pun ada,alhamdulilah,,darah beku dah keluar setelah mkn chw..suke2..terima ksih kak ayu wat produk yg sgt bagus sekali~~~~~






Share on Google Plus

About murahcheaponline cantikbeautymall

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment