ADILLA BEAUTY ( RANGKAIAN PRODUK GLUTA COLLAGEN, ADILLA JUICE, BEAUTYSLYM )

 
 
 
 
 
ISI KANDUNGAN : 10 SACHETS x 25GM
 

HARGA MURAHCHEAP : RM 35
HARGA PASARAN : RM 39.90

*TIDAK TERMASUK KOS POS


Semakin umur kita meningkat, penghasilan Glutathione dan Collagen oleh badan akan berkurangan. Gluta-Collagen merupakan supplemen yang membantu dalam penghasilan Glutathione dan Collagen yang diperlukan oleh badan.

L-Glutathione yang terkandung dalam Gluta-Collagen membantu melawan pengedaran pengoksidaan lemak dalam saluran darah, termasuklah kolesterol serta memutihkan kulit ( pigmen-pigmen gelap kepada cerah ). Ianya juga menghilangkan jerawat dan parut jerawat yang terdapat pada muka dan menjadikan kulit lebih lembut, segar dan berseri.

Dengan tambahan Bird's Nest pula ia dapat memperbaiki saluran pencernaan serta memberikan bentuk yang ideal ( ada individu yang berjaya mengempiskan perut dalam masa 5 hari pengambilan produk ini ).

Bagi wanita hamil, ianya dapat mengurangkan rasa sakit pada punggung, memperkuatkan paru-paru bayi yang dikandung. Juga dapat mempercepatkan proses penyembuhan setelah melahirkan bayi.

Untuk wanita, pemakanan secara teratur dapat meningkatkan kadar metabolisme, memperbaiki kulit serta melambatkan proses penuaan.




**********************************
ISI KANDUNGAN GLUTA COLLAGEN
**********************************
  • BirdNest
  • Vitamin dan Mineral
  • Oat Fiber
  • Acaiberry
  • Aloe Vera
  • Cocoa Powder
  • Wheat Cereal

*********************
CARA PENGAMBILAN
*********************
  • DIGALAKKAN sebelum sarapan, bancuh dengan air suam atau shake sahaja dengan 200ml air.
  • sehari sekali
  • SESUAI UTK LELAKI DAN WANITA


***************************************
KELEBIHAN GLUTA-COLLAGEN ADILLA BEAUTY
***************************************
  • Anti-oksidan
  • Mencerahkan kulit
  • Anti penuaan
  • Mencegah dan menghilangkan parut jerawat
  • Wajah muda dan kulit bercahaya
  • Meningkatkan elastiktasi dan kelembutan kulit
  • Membantu meringankan masalah pencernaan dan ginjal
  • Mengurangkan garis penuaan dan kedutan
  • Membantu kulit menjadi lebih putih dan halus
  • Membantu membakar lemak
  • Meningkatkan kemampuan kulit untuk mengekalkan kelembapan
  • Membantu menghapuskan sel-sel kulit mati



*********************************
KELEBIHAN Hydrolised Fish Collagen

**********************************


  • Dapat mengurangkan kedutan
  • Meningkatkan keanjalan kulit
  • Melembap dan melembutkan kulit kering
  • Mengurangkan masalah sakit sendi
  • Meningkatkan tenaga dan prestasi
  • Mengurangkan lemak dalam badan. 



 ****************************
TESTIMONI GLUTA COLLAGEN
******************************

1- ROHANI

29 Tahun

55 KG

Saya adalah pengguna produk Adilla Beauty Gluta-Collagen. Pengambilan produk ini memberikan perubahan yang ketara kepada kulit. Kini, kulit saya menjadi lebih halus dan cerah. Saya amat bersyukur dan akan setia menggunakan produk ini.



2-NOR MAZUANI MAZLAN

SIMPANG RENGAM, JOHOR

25 Tahun

52 KG

Sebelum saya menggunakan Gluta-Collagen, saya juga mempunyai masalah pada kulit muka, jerawat, kitar haid tidak teratur. Pelbagai produk telah saya cuba tetapi masih tidak memuaskan. Sehinggalah saya diperkenalkan dengan produk Gluta-Collagen. Selepas 3 minggu mencuba, alhamdulillah kini semakin berubah. Saya tidak lagi mempunyai masalah kulit lagi seperti sebelumnya. Saya amat yakin dengan Adilla Beauty Gluta-Collagen kerana ia juga mampu menghaluskan kulit pada seluruh anggota badan saya. Ia juga sesuai untuk kaum lelaki. Ia memang berkesan. Saya berasa cergas sepanjang hari, kulit turut menjadi lembap dan tegang, muda jelita serta menawan.

rasanya sedap..selepas makan kulit saya jadi lembab,jeragat makin berkurang dan kulit jadi halus dan gebu..minum waktu pagi buatkan saya rasa lebih kenyang dan minum waktu malam sebelom tdur jadikan tidur saya lena dan nyeyak.. ZEINILAH MD ZAIN,28 THN,BALING KEDAH.

 NAZIRAH BT ABDUL RAZAK,24THN..PADANG SERAI KEDAH.

"Dulu sy mengalami mslah kulit berminyak dn berjerawat..ia meninggakan kesan parut dan menyebabkan sy kadangkali hilang keyakinan diri untuk berhadapan dgn masyarakat.Tapi setelah rakan sekerja memperkenalkan produk GLUTA-COLLAGEN keluaran ADILLA BEAUTY kpd y..mslh yg sy alami makin berkurang dan kesan parut dwajah smkin pudar dn hilang.Lihat lah kulit sy skarang..berseri2 dengan hanya minum GLUTA-COLLAGEN dr ADILLA BEAUTY.


_________________________________________________________________ 

ISI KANDUNGAN : 250ML


HARGA MURAHCHEAP : RM 35
HARGA PASARAN : RM 39.90

KELEBIHAN  ADILLA JUICE

*merapat keintiman wanita;
*menberi lebih rangsangan sewaktu bersama suami;
*memberi tenaga dan membaiki sistem dalam badan;
*merawat masalah keputihan dan haid tidak teratur;
*menegang mencerahkan kulit di celah celah;
*menyihatkan rahim dan peranakan;
*membantu wanita yang sukar mendapat zuriat;
*meningkatkan kesuburan wanita;
*melambatkan proses monopous;
*sesuai untuk wanita sama ada belum atau sudah berumah tangga;
*digalakkan bagi wanita yang masih dalam pantang untuk memparbanyakkan susu;
*membantu menambah tenaga badan yang lesu;
*membantu menaikkan pinggul dan menganjalkan payudara.
 

KANDUNGAN ADILLA JUICE

  • - PATI KURMA
  • - PATI DELIMA
  • - MADU
  • - KOLAGEN
  • - PUERARIA MIRIFICA
  • - PUERARIA LOBATA
  • - KACIP FATIMAH
  • - MANJAKANI
  • - AKAR SERAPAT
  • - MANGGIS
  • - ZAFFARAN
  • - EKSTRAK EPAL
  • - MAQULBERRY
  • - HABBATUSAUDA
  • - VITAMIN DAN MINERAL
  • - AIR BERTAPIS RO

CARA PENGAMBILAN

AMBIL 2 SUDU SETIAP MALAM SEBELUM TIDUR.
TIDAK DIGALAKKAN KEPADA SESIAPA YANG MEMPUNYAI CYST, THYROID, FIBROID DAN APA2 JENIS KANSER.
AMALKAN PENGAMBILAN AIR KOSONG DENGAN BANYAK.
   
TESTIMONI

 
TESTIMONI - PUAN ROHAYA

Produk: Adilla Juice
Saya dulu tidak bermaya badan selalu cepat letih dan saya juga mempunyai masalah keputihan dan haid tidak teratur. Setelah mengamalkan produk ADILLA JUICE kini badan kembali bertenaga dan masalah keputihan hiad beransur pulih, dan kini kembali normal. Hubungan bersama suami bertambah baik. Terima kasih ADILLA BEAUTY kerana mengeluarkan produk yang amat berkualiti.




TESTIMONI - FARAH DIYANAH BT AB AZIZ

Produk: Adilla Juice
Saya ibu mempunyai dua orang anak. Sewaktu anak kedua saya yang masih dalam pantang, susu badan saya amatlah kurang. Makcik saudara saya syorkan saya mencuba Jus Adilla. Katanya, jus ni ada khasiat boleh perbanyakkan susu badan.

Setelah saya mencuba dua sudu untuk 2 malam, saya dapati susu badan saya asyik keluar sampai habis basah baju dan tilam. Rasa puas hati sgt. Jus ni juga memberikan saya lebih tenaga. Kalau tido 5 jam sehari pun saya tak letih.




________________________________________________________________________________


ISI KANDUNGAN : 10 SACHETS

 HARGA MURAHCHEAP : RM 35
HARGA PASARAN : RM 39.90
  • membantu menurunkan berat badan
  • membantu membuang toksin dalam badan
  • membantu mencegah lemak (degil)
  • membantu menurunkan paras kolestrol
  • membantu membersihkan sisa sisa kotoran pada usus
  • membantu mengatasi masalah sembelit
  • membantu mencairkan lemak
  • membantu mengawal selera makan
  • membantu memberi tenaga semula jadi
  • membantu membakar karbohidrat
  • membantu menaikkan kadar metabolisma dan membakar kalori
  • membantu memberi tenaga dan kesihatan jantung
  • membantu mencegah kencer
  • membantu seimbangkan tekanan darah
  • membantu mengurangkan masalah sendi
  • membantu mencegah penyakit stroke
  • membantu mencegah pengambangan diabetis
  • membantu menyihatkan mata
  • membantu memulihkan masalah sembelit
  • membantu meningkatkan kekebalan tubuh
  • membantu sebagai agen antioksidan
  • membantu mengurangkan lemak dalam badan 


KANDUNGAN BEAUTY SLYM


  • ACAI BERRY
  • FIBER NENAS
  • ESKTRAK OREN


CARA PENGAMBILAN

AMBIL 1 SACHET SEBELUM TIDUR. 
MINUM AIR KOSONG UTK MEMUDAHKAN PROSES PELAWASAN.
SESUAI UTK LELAKI DAN WANITA

TESTIMONI

TESTIMONI - PUAN PIRIYATHARSANI - PULAU PINANG

Produk: Beauty Slym
First I nak ucapkan terima kasih kerana memperkenalkan I dengan BEAUTY SLYM. I amat berpuas hati dengan produk ini, ia dapat melawaskan perut, badan I rasa ringan dan perut tidak rasa kembung lagi, ia amat berkesan untuk diet I. I hanya mengunakan 1 kotak sahaja dan ianya sudah dapat menurunkan berat badan I sebanyak 3kg.






 

TESTIMONI - ROHANA - SHAH ALAM

Produk: Beauty Slym
Sebelum ini saya mengalami masalah berat badan, kawan-kawan pun tahu. Beberapa bulan yang lepas saya memang chubby, tapi sekarang dah kurus, nak tahu rahsianya, saya minum BEAUTY SLYM keluaran ADILLA BEAUTY memang amat berkesan.


Sebelum 58kg Selepas 50kg

* BELIAN BORONG SILA SMS @ EMAIL KAMI 017 6528996 / murahcheaponline@gmail.com


Share on Google Plus

About murahcheaponline cantikbeautymall

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment