KISMIS EMAS ANUGERAH


HARGA MURAHCHEAP : RM 16.50
HARGA PASARAN : RM 18


- Adakah anda ingin membantu menguatkan ingatan dan hafalan pelajaran anak anda?

- Adakah anda ingin memudahkan anak anda menghadapi peperiksaan dengan tenang dan bersedia?

- Adakah anda mahu melihat anak anda berjaya di dunia dan di akhirat?

Jika anda mahukan kesemua di atas, anda perlu memberikan anak anda makanan yang berkhasiat yang seiring dengan sunnah Nabi.

Berikan anak anda Kismis Emas Anugerah yang mengandungi pelbagai zat dan mineral yang diperlukan oleh anak anda.

Tiada yang lebih penting daripada melihat anak anda berjaya dalam pelajaran dan kehidupan. Sokongan dan dorongan anda amat penting bagi mereka.
Namun, dalam situasi yang genting seperti menghadapi peperiksaan besar, mereka tidak mampu menangani tekanan dan konflik emosi yang mengganggu tumpuan mereka.

Mereka memerlukan makanan yang mampu membekalkan tenaga, vitamin dan mineral yang penting kepada badan. Sebagai seorang pelajar, tumpuan dan ketenangan adalah elemen yang penting untuk berjaya dalam pelajaran.

Oleh sebab itu, Kismis Emas Anugerah dirumus khas sebagai makanan khas untuk anak anda. Ia mengandungi  zat besi, potassium, magnesium, kalsium, vitamin B1, B3 dan B6.

Ayat-ayat al-Quran sebanyak 30 juzuk dibacakan dalam keadaan yang sempurna dengan penjagaan terhadap adab dan niat pembaca. Kemudian ayat-ayat al-Quran tersebut dibaca berulang-ulang kali mengikut kiraan tertentu.

Antara ayat-ayat syifa’ dan doa-doa khusus yang dibacakan selain 30 juzuk al-Quran dengan Kismis Emas Anugerah ini:


• Surah al-Fatihah
• Surah Yaasin
• Surah Ash-Sharh’ (Surah Al Inshirah)
• Doa penerang hati

Share on Google Plus

About murahcheaponline cantikbeautymall

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment