IZ FIBER ZMASHA


 ISI KANDUNGAN : 25 sachets X 10 gm



HARGA MURAHCHEAP : RM 74
HARGA PASARAN : RM 88

************************************
KELEBIHAN IZ APPLE FIBER DAN PENYAKIT BERKAIT
************************************

1. IZ Fiber dan sembelit

Sembelit adalah masalah utama dalam saluran pencernaan terutamanya kumpulan tua. Saluran pencernaan adalah sensitif kepada Iz Fiber. Pengambilan Iz Fiber boleh menyelesaikan masalah sembelit dan mengerakkan saluran usus dengan lancar. 

2. IZ Fiber dan kanser kolon


Pengambilan tinggi Iz Fiber akan mengurangkan risiko mendapat kanser kolon dan polys. Kolon memainkan peranan penting dalam sistem pencernaan terakhir. Iz Fiber mengalakkan kontraksi kolon secara gelombang. Ini boleh mengerakkan makanan melalui usus kita dan membantu mengeluarkan toksik dari badan kita.

c) IZ Fiber dan sakit jantung


Penyakit jantung adalah penyakit utama bagi lelaki dan wanita. Penyakit ini disebabkan oleh pembentukkan dan pengumpulan kolesteol dalam arteri. Arteri akan menjadi kecil, sempit dan keras. Keadaan penyumbatan ini akan menyebabkan penyakit jantung. Pengambilan Iz Fiber membantu mengurangkan penyakit jantung kerana Fiber larut air boleh menyerap kolesterol tidak baik dan dikeluarkan dari badan.

d) IZ Fiber dan diabetes jenis kedua


Diabetes jenis kedua adalah jenis utama bagi penyakit diabetic. Penyakit ini disebabkan oleh paras gula tinggi dalam darah dan insulin tidak dapat dikeluarkan oleh pancreas untuk menurunkan paras gula ke paras normal. Fiber mengandungi glycemic index yang rendah. Ini tidak akan meningkatkan paras gula dengan cepat dan boleh mengawal paras darah dalam keadaan normal. Keadaan ini mengurangkan risiko mendapat penyakit diabetik.

e) IZ Fiber dan penyakit diverticular


Diverticulitis, adalah inflamasi berlaku di dalam usus. Peningkatan pengambilan Iz Fiber melembutkan bahan buangan dan menurunkan tekanan dalam kolon supaya bahan buangan senang dikeluarkan dari badan. Pengambilan Iz Fiber mengurangkan inflamasi berlaku.
 

***************************************
CARA PENGAMBILAN  
***************************************

  • Bancuh 1 sachet Iz apple fiber dengan segelas air sejuk dan shakes selepas makan malam.
  • Minum dengan segera.
 

NOTA / TIPS :
 
* Jika menghadapi sembelit atau perut buncit yang keras bancuh 2 kali sehari siang DAN malam selepas makan.
Share on Google Plus

About murahcheaponline cantikbeautymall

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment