COCOA MINDA ALHADI , WAIMII HEALTH

ISI KANDUNGAN : 12 SACHETS
BERAT SACHET : 30 gram


HARGA MURAHCHEAP : RM 36
HARGA PASARAN : RM 39.90

DESKRIPSI PRODUKRumusan minda AlHadi adalah ilham daripada pengalaman seorang doktor perubatan yang berpengalaman merawat pesakit dari golongan orang kampong yang mendapati kebanyakan penyakit dan masalah kesihatan berpunca daripada pemakanan tak teratur.

Dengan rumusan ini, masalah pemakanan sihat terutamanya dikalangan kanak-kanak dan ibu hamil terjaga.

Minuman ini dirumus dengan mengguna bahan sejati tanpa pengawet dan pemanis tiruan.


KANDUNGAN :


COCOA,VEGETABLE CREAMER,DEXTROSE, ASTAXANTHIN, DHA, SUGAR


CARAGUNA :

  • Tuang kandungan satu sachet kedalam 250 ml air panas dan kacau 
  • Boleh ditambah ais. 
  • Minum satu sachet sekali sehari.


NOTA : 

Minuman ini sesuai untuk kanak-kanak dan orang dewasa.

******************************************
FAKTA DHA :
******************************************

Docosahexaenoic acid atau DHA adalah komponen utama dalam fosfolipid otak dan mata. DHA perlu untuk perkembangan dan kemajuan fungsi otak, mata dan sistem saraf . Kekurangan DHA dikaitkan dengan kemerosotan kognitif, peningkatan kematian sel saraf dan kemurungan.

Wanita hamil yang mengambil DHA dikaitkan dengan kawalan emosi yang baik daripada ibu dan peningkatan ketajaman ingatan dan penglihatan kepada bayi atau anaknya.

Tambahan pengambilan DHA dalam pemakanan boleh membantu individu yang mempunyai sejarah penyakit jantung, bayi pramatang dan untuk membantu kemajuan minda yang sihat terutama dikalangan kanak-kanak.
*******************************************
FAKTA ASTAXANTIN :
*******************************************

Astaxantin adalah antioksidan semulajadi yang unggul ekstrak daripada hidupan laut yang berupaya meningkatkan sistem daya tahan, melindungi sel daripada kerosakan oksidatif, melegakan tekanan atau stress, melindungi mata dan kulit daripada kerosakan dari UVA dan UVB, boleh meningkatkan kekuatan dan stamina.

Keunikan astaxantin yang boleh melepasi atau menyeberangi `barrier` otak dan mata dengan mudah telah menunjukan keistimewaannya untuk membantu fungsi otak dan mata dengan berkesan.
Share on Google Plus

About murahcheaponline cantikbeautymall

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment